Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

chrome said:

atamazsan da hesabı kitlerim ama?
tamam diyorsan deal ı seal yapıyorum.

geri vites yapmıyorum daha önce atıyordum yeni kollarımla da kasıp atarım. zaman sınırlaması yok nasıl olsa. hazır olunca videoyu koyarım o zaman 10 yumruk 1 saniye. deal ?

Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Noyzura said:

chrome said:

atamazsan da hesabı kitlerim ama?
tamam diyorsan deal ı seal yapıyorum.

geri vites yapmıyorum daha önce atıyordum yeni kollarımla da kasıp atarım. zaman sınırlaması yok nasıl olsa. hazır olunca videoyu koyarım o zaman 10 yumruk 1 saniye. deal ?

Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

2008 de başladım ben wing chuna.
chain punch denen bir teknik var bizde. 8 zor ama 5-6 ısınınca rahat atılıyor. 8 atan emin boztepe var mesela, william cheung 10 atabiliyor. nette videoları var bunun. bu yumrukların hiç biri tabi bir kroşe kadar sert olmasa da her biri çene çıkartabilecek kadar güçlü olur. olmayacak şey değil yani ama sadece 8 fazla olmuş. 1 senelikler mesela rahat ısınınca 6 atabiliyorlar saniyede. noyan idmanı bırakmadıysa 6 7 mümkündür. 8 e video lazım ama inanmak için :)

chain punch dediğin şeyde sağlam bir yumruk atmıyosun ki ama moruk . http://www.youtube.com/watch?v=AgQh8uoFtNU
Adam havayı dövüyor . Bi osmanlı tokadı değil . Bi kafa atmak değil yani kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

moriarty said:

ne var abi bunda? 13 yaş hemen hemen orta 3-lise 1 e geliyo yani.

bende teddeydim mesela, anlattığı gibiydi hep ortamlarda. tili de bizim okuldaydı mesela.

neyi efsaneki bunun? çok yanlış birşey söylememiş adam.

sizin dunyanız o dönem orta dünya diye başkalarını suçlamayın yani :)

tmm la sorun burdaymıs
7+5 i toplayamıyor

biz çok sigiciydik yalan yok. ve ben de 17 yaşında mezun oldum liseden
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

3 kızını gördüm artırıyorum

moncici said:

ayrıca şimdi dikkat ettim de güzel sanatlar okuyan 4 tip kız vardır ve bu fotoğrafta hepsinden teker teker var. (sağ üstteki midilliyi çözemedim tam)
respect noyan

Sonra biri saysana demiş. Saymış.

moncici said:

çok üşendim ama yazıyım.

sol alt, a.k.a asmalımescitte takılan, kedi-köpek sever, piercingli rastalı falan heykel öğrencisi. çirkin ayaklarını ve vibrant renkli fotoğraflarını flickr'da yayınlar. sevdiği gruplar: 70ler rock, beirut ve kesinlikle the smiths. sakallı sevgili edinir ve yatak çarşaflarını 3 ayda bir değişirtirirler.

orta, sarışın bakımlı kültürsüz sahne dekor kızı. ortaokulda çok güzel elbise çizdiği için güzel sanatlar lisesi okumuştur. türkçe pop-rock, en fazla beirut, arkadaş gruplarıyla içmeceler (5-10 kişilik), dedikodu...

sağ alt, azgın nerd. kendisine fırsat verilmesini bekliyor. iyi bir arkadaş, iyi bir sırdaş, hem de komik AMA... olmayınca olmuyor işte. pek derinlemesine inceleyemedim ben de doğal olarak.

sol üst, tatlı kısa boylu kız. babası kemalisttir. tiyatroyla ilgilenir, sezuan'ın iyi insanı falan okur. edith piaf, pink martini, yann tiersen... en fazla beirut. gizli gizli türk dizisi izler. kızları sevmez ama çevresinde çok kız olur. falan filan.

midilli, belirli yapılara sahip küçük bir at ırkıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Suriye'de kalp yiyen kum zencisi adlı konuya,

mono said:

Absolut said:

Olayın tartışılacak bir yanı yok direk vahşet ötesi ama Kum Zencisi ne demek?

Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali.

Zamanla olgunlasirlar muhtemelen.

http://forum.paticik.com/read.php?13,6926540,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Fistan said:

yeğen.

bir de alkolde zom olunuyor demissin
ben ot icince nasil olunuyor onu merak ediyorum noyzura
onu da deneyimlerini aktarabilir misin
asit ve mantar kullandiysan onlari da yaz

ot nasil iciliyor bi de sigara gibi mi en iyisi

brou said:

özcan sen 10 seneden fazladır uyuşturucunun her türlüsünü kullanmıyor muydun?
seneler önce yurtdışından lsd getirip festivallerde satan arkadaşın kubilay uyuşturucudan ölmedi mi?
hatta polise yakalandın 4-5 yıl evvel yalvar yakar kurtulmadın mı?
şimdi gelmiş uyuşturucu üstünden milletle daşak geçiyorsun.inan bir bok anlamıyorum senden.
zeki akıllı adamsın, halin vaktin yerinde, gezdin gördün, tamam ama sen manyak mısın lan gelmiş forumda çoluk çocukla uğraşıyorsun?

Noyzura said:
Kubilay şu ortamdaki en gereksiz adamdı. Hem sanki herkesin kaldırabileceği birşeymiş gibi sorumsuzca herkese dağıttı para kazanmak için ve eline yüzüne bulaştırdı. Hem de yakalanınca bütün camiayı polislere sattı , bütün arkadaşlarını fişledi. Fistanın kankası olduğuna şaşırmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...