BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 onun yaptığı şeyi ne yapcam, benim kendi yaptıklarım yetiyor insanlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bugun insanlik icin ne yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BabacumMostors said: Noyzura said: BabacumMostors said: Sparkcaster said: noyan burdaki herkesi döver bence not me.. çok net her erkek çok sinirlenince hulk'a dönüşeceğiniz herkesi dövebileceğine inanır. ama kavga hep belirsizdir. bir anlık bir boşluğun tüm eminliğini altüst eder. garantili pvp ancak uber itemlarla olur ;D döverim demedim, dövülmem sene 2013 hala siz mi dövüşüonuz PEZINTLAR besin basamağının en üstünde olmamızın sebebi gücümüz veya tekniğimiz olsaydı, uygarlığı ayılarla ve kaplanlarla paylaşmak zorunda kalırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu arada çok kirlenmiş topikte arka sayfalarda kalan şu noyruza Ardeth said: Uzgun 8 packli Noyzura said: Dürüst olmam gerekirse suç benim. Süper akıllı, zeki , kültürlü ve seksi kadınlar bir süre sonra enerjimden dolayı kafayı yiyorlar. Kundalini enerjisi yükselişinde ufak özensizlik deliliğe yol açabiliyor. Saçmalığın sınırlarını zorluyorlar ama benim yüzümden. Benim yüzümden dengeleri bozuluyor.. Noyzura said: Bende südyeninde bereket getirmesi için sürekli taşıdığı paraların sokak köpeklerinden daha pis olduğunu ve sürekli memelerine temas eden paralardan dolayı memelerinden soğumaya başladığımı söyledim. Evet gerçekten memelerinden soğuyordum çünkü parayı elleri ne kadar pis adamlar ellediğini düşündüğümde o memeleri hiç yalayasım gelmemeye başlamıştı. adamin dertleri icimi parcaladi adeta ve de tabi ki fantastikliklerin adami Noyzura said: 2012de bir kızla yakınlaşmıştım çok süper biriydi ve hayvan gibi takılıyorduk ama istanbuldan ayrılmak üzereydim ve bir ilişki istemiyordum. O kızda benden garip bir ricada bulunmuştu.. Poposuna bir dövme yapmamı. Evet direk dövme makinasını elime alıp dövme yapmamı.. Poposuna hatıra olarak bir dövme yaptım. dövmenin büyüklüğü avucumun içi kadar kırmızı ejderha kanatlı ve mor kafalı erekte olmuş bir penis. her bir mesaji ayri bir macera adamin 5 sene frp oynadim oyunda bile boylesini gormedim dsfs şu seq DeathLord said: dasaaa said: Killer said: sequo doktora götürsene beni Sequo said: Götüreyim panpa neyin var Asteroth said: Oteli var mk, onun da oteli var. ve en son bu hatta en bu Ardeth said: su cok iyi ya ahaha chrome said: Noyan niye uyuyorsun olm sen bunlara. En son oglen bakmistim hala devam ediyor. Diger tarafa da sesleniyorum buradan. Siz kavga ederken ben harika bir ogle yemegi yedim.hocamla Solar chimney tasarlayip bir proje yarismasina cizim olarak gonderdim. Arkadasimin otomobil bayiine gittim cayimi sigarami ictim. Arap kanalinda tenis seyredip ulke nereye gidiyor diye muhabbetimi ettim. Bizimkileri teyzemlerden alip alsancaga biraktim su anda da makarna yiyorum. Bu sure boyunca siz strese girdiniz tartistiniz. Ne gerek var. Noyan nev i sahsina munhasir bir arkadas. Standart model degil pek. Ben de basta yadirgadim biraz ama zamanla goruyorsun ki boyle kafalar da senlendiriyor forumu. Ne hale gelmis ortalik. Zen tao tantra diyen adami adres ver skerteyim diyecek hale getirmissiniz. Yapmayin boyle seyler gerek yok. Ben kordona gidiyorum vehepinizi opuyorum. bide 0ne yardırmış kafaları kopartmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kızların köpük saçarak çirkinleştiği mesajlar gelecek birazdan. bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 unuttum ben burayı ya dur c/p yapayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 adamımız burada çok güzel tespitler yapmış çoğu kişi tarafından zaten haklı görülmüş Glatheros said: bana sorarsanız, paticik bayanların ilgisini çekti ortam bozuldu. Zaten bu laf sokmaların %90 ı karıya kıza hava atarım karizma olurum, msndende linklerim bakarsın iş çıkar derdi değilse ben ne olıyım. Şu zamandır buradayım, forumda 2 bayan üye olduğunu biliyorum, emaleth ve athe zaten forumun bir formatı vardı bayan erkek derdi yoktu, çoğu zaman onlar bizden delikanlıydı, şimdi bu altertiki tipler geldi, olay boka bağladı.Ayrıca patiden Din öğrenecek arkadaş,eh be kardeşim bu kadarmı sosyopatsın, sanal alemde kendine din mi arıyorsun? yada politika tartışması yapanlar için, hiç mi arkadaşınız yokta onla tartışamıyorsunuz bunları? burası günlük hayatta konuşulamayan geyik ve lakırdılar içindi, mesela gaming. Takside adam kestik dedikmi yada kafede bize tip tip baktıkları için burayı kullanıyorduk. o günler geride kaldı, burası daha çok altertiki çirkin kızların sivilceli ergenlerle eyleşip günlük hayatta ezilen egolarını tatmin etme yerleri oldu, ama o arkadaşlarada 1 çift sözüm var, bu kafayla nasır tutar evladım. bunu duyan kız çetesi durur mu ? alatarielin msjı okumasanızda olur -alatariel- said: ben de bunun bitmesini istiyorum. ilk olarak paticik üyesi hiçbir dişi güzel oldugunu iddia etmedi.güzel diyen de çirkin diyen de sizsiniz.onu geçtim bu kadar medeni cesaretin varsa eger,tahmin ediyorum ki hayatındaki insanlara çirkinsin diyebiliyorsundur yüzlerine karşı(!).herşeyi geçtim,bir insana gidip "çirkinsin" demek bence terbiyesizliktir. sıkıntılarınız varsa eger çeşitli konularda,o konularla ilgili sıkıntılarınızı dile getiriniz.gidip "altertiki çirkin kızlar,sivilceli ergenler" gibi kötü yakıştırmalarla herhangi bir sonuç elde edilebileceğini düşünmüyorum. ha zaten böyle bir tavır takındığın için,açıkçası eleştirdiğin insanlardan bir farkın olmadığını da düşünüyorum. ayrıca günlük hayatta kimsenin egosunun ezildiği filan yok;şuradaki bir çok kişinin o kadar çok derdi,sıkıntısı var ki emin ol egoyla ugraşıcak hatta onu geçtim nefes alıcak zamanı bile yok.buraya gelip iki lakırdı edip egleniyorlar sadece.kimsenin kimseyi düşürdüğü yazdığı eyleştiği de yok.ha olsa bile bununla ilgili ne gibi bir sıkıntın var onu da çözemedim? siz nasıl ki paticikten arkadaş edinebiliyorsanız(ki çeşitli buluşmalar ve lan party'ler sonucu insanlar gerçekten güzel arkadaşlıklar edinebildi) herhangi bir dişi ve erkeğin görüştükten sonra bişiler yaşayabilme ihtimali de bi o kadar normal. ayrıca yıl olmuş 2009,lütfen,kimsenin istediği birşeye ulaşamama gibi bir sıkıntısı kalmadı.ha maddi olarak belki ama ego olarak kendimizi doyurabileceğimiz bir sürü olanak var.bu kadar küçük düşünmeyin rica ederim. dediğim gibi sıkıntı olarak gördüğünüz konulara çözüm bulunmasını istiyorsanız eger,öncelikle şu saçma tavırların bırakılması gerektiğini düşünüyorum ben. tamamen saf ve temiz duygularla yazdıgım bu postumu burada bitiriyorum.sadece eleştirip hiçbir çözüm getirmeyen,kendince haklı oldugu konuları insanlara çirkefleşerek anlatmaya çalışan kişilikleri o kadar çok yedirmişler ki bize seni de anlayabiliyorum.problemlere çözüm bulabilmek için iletişebilmek gerektiğini düşünüyorum. hepinizi gözlerinizden öpüyorum. vanillenin msjı okumasanızda olur vaniLLe said: paticikte 2005den sonra karilara access verdiler, paticik cok fena bi yer oldu yha. o karilardan daha cirkinim sivilceliyim, o karilar bana hic bi zaman yüz vermez. bari ben onlara bok atayim. sorun hatun kökenli degil. sizden kaynaklaniyor, sizin gibi ota boka marcinal yorum yapicam diyen, ego tatmin etmek isteyen insanlardan. tatsizlik cikaran da sizsiniz. kusura bakma ama 2001de olanlar o zamanda kaldi, cocuklugunu özleyebilirsin bu senden baska kimsenin sorunu degil. neden adetli kari tepkisi verdigini anlayabilmek icin, cocukluguna inelim hatta. ha rahatliyosan sorun yok, senin gibi ota boka muhalefet insanlara alisik pati halki. surda gelen her hatuna fake muamelesi cekilmistir, sonra foto koy denmistir, konulmustur. cirkin damgasi yemistir o hatun. ama biz bu seviyesizlige bu sekilde adapte olduk, bu sekilde iletisim kurulcaginin da farkindayiz. merak etme sen. rahad ol. kaldi ki sanal ortamda gercek oldugumuzu kanitlamak mantiksiz degil mi? aramizda fake account acanlardan cok natural born fake'ler var. bunlara agirlik vermeliyiz. cok önemli! surda bütün bayanlari banlasalar bile bi degisiklik olmicak, hic bisey seni gecmise götüremicek. he surda bok attigin o ergenler var ya, internetten cikmayan, patiden kari kaldiranlar hani. bence sen internetle normal hayati ayirt edememissin hala. zira burasi haremlik selamlik bi yer degil. kapida karilar giremez diye bi sart yok. normal hayatta hic bi kizla irtibata gecemedin galiba, o yüzden bu kadar batiyor sana burda ''karilarin'' olmasi. kusra bakma kardesim, nereye gidersen git karilardan kacamayacaksin. özellikle cirkin karilar hep olacaklar. önce bunu kabul et, sonra git bi soda ic rahatla. bunların üzerine ginaly'nin cuk diye oturan komik mesajı ginaly said: amazon geldi ginaly said: amazonlar geldi o zamanlar vanillenin yancısı dory'de durmamış yetemediği için 2 cümleden fazla kullanmamış postlarında. kaede'nin kızlar hakkında şöyle bir mesajı var oda agroyu çekmiş ama malesef bu posttan sonra. Kaede said: Adam olayı hatunların sayısının artması ile foruma dolan abazan tiplere bağlamış, amazon flash mob agrolamış kızlar ağladıkça ağlamışlar. sağa sola saldırmışlar ama bizim delikanlı Glatheros cevap dahi yazmamış. çünkü adam attığı postların takibini yapmıyormuş bizim kızlar gibi. sonra bir gün bi bakayım neler yazmışlar diye topice girmiş ve gördükleri üzerine yazdığı postuyla fatality yapmış. Glatheros said: Hepinize merhaba, Önceki yazımda tanımladığım arkadaşlardan bazıları kendini, yazdıkları soyut ve anlam dışı, yer yer taoist yazıları ile belli etmiş, birde üstüne kendini "esra ceyhanla a'dan z'ye" programında sanıp "sivilceli ergen ve çirkin dedi, bize cevap hakkı doğdu" demiş, bununlada yetinmeyip, ben o tanıma uyuyorum demek için, oda bize cevap versin demiş, oda yetmemiş, sen abazan olduğun için, hayatında bir yada bir kaç kadın bulunmadığı için bunları yazıyorsun demiş. Maşallah yaradana bin şükür Adonis gibi herifim, libidom yüksek austin powersdan halliceyim(for english speakers, yes I get regular action), ergen sivilceli altertiki tauntuna immune üm. Velasıl kelam benim ergen arkadaşlarım, hayatta herşey çiftleşme değil oda bir yere kadar, o yüzden bunu burada bırakıyorum. Efendim, eğer benim yazımdan size bir cevap hakkı doğduna inanıyorsanız, birde üzerine 4chandan resim linkliyorsanız, maalesef siz bir altertikisiniz, evet bu böyle. yani o yazı biraz aziz nesin söylemi gibi, Türk halkının %90 ı salaktır demişim bir nevi, sizde gelip ben o %10 dayım demek yerine hayır efendim biz salak değiliz demişsiniz, elbette buradaki reverse aristotle logicini çözmenizi beklemiyorum. kaldı ki "alooo kızlar sizede çirkin demiş uyanın "lan" "adama" a bak ,"karılar" çirkin demiş size diyo sivilceli diyo "LAN", gibi yorumlarınızın beynin gelişme döneminde fazlasıyla esra ceyhan ve bilumum kadın programları izlemekten kaynaklandığını düşünüyorum, şayet bu tarz programlar subliminal mesajlarla beyni etkiliyor, çünkü eğer sizde benimle aynı dili kullanıyor olsaydınız, ne benim öyle bir söylemim olduğunu idda ederdiniz, nede benim kullandığım kelimeler yerine, gidip son derece argo, sizin kendinze adlettiğiniz ve ailenizin size aşıladığı "karı" "adam" gibi kültür seviyesi son derece belirgin kelimeleri seçerdiniz, efendim biz bulunduğumuz ortam itibari ile bay ve bayan diyoruz, kültür seviyemiz ancak buna el veriyor. daha yazıcaklarım var ama I'm gonna get some. o yüzden arkası yarın, ha bu arada, stres yapmayın bu kadar, rica edicem. çirkin olabilirsiniz ama belki ergenlikten çıkınca fiziğiniz oturur, forumdaki bu abazanlara tamah etmek zorunda kalmazsınız, en kötü 32nizde babadan kalma evi ipotek ettirip bankadan kredi çeker, yeni bir deniz akkaya olursunuz, tıp çok ilerledi artık. bakarsınız yarın öbürgün beyin transpantıda çıkar, talep var arz yakındır efendim, saygılar sevgiler efendim, büyüklerimin ellerincen, küçüklerimin gözlerinden öpüyor altertikelere selam ediyorum(bende mitolojik yaratık sanıyordum bunları meğer gerçeklermiş). gelen edit, sitedeki yavaşlığı bitirdim: firefox için customize google addonunu indirin, bu probleminizi ve bilimum data send backleri çözecektir, adminler bozulmasın site harbi yavaş. postun kızlar üzerindeki etkisini anlatan en iyi post ise şu olmuş abvblizzard said: BBBBBBLOOOOD BATH kızlar gerçekten cevap vermemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ahahah ben hatırlıyorum bunu harbiden genocide olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 adam forumun çingene kızlarını kalitesiyle ezmiş yok etmiş ya resmen. ilgili topic : http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963,page=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Hahahahahaha of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 o konuda haklı olabilir ama heh baya baya sorunlu bi adam glatheros. yani öle olması lazım, yoksa nie paso ben süperim ezerim siz tinercisiniz ezik pislikler rp si yapsın dimi ha bide "adamımı gönderir aldırtırım olmsizi" tehtidleri vardı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Çok iğrenç yancılık yapmışım lan. sipeyskeyk said: dostum ezikseniz kermitkenkin dediği gibi budizm veya agnostsizm'e davet ediyorum sizi.forumda sadece nickini veya 1-2 resmini gördüğünüz kızlara saldırarak sizi ezen kızlardan intikam alamazsınız,çözümü dışarıda arayın. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sipeyskeyk said: nil cok acayip haklı bence hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ekmek yiyebildin mi bari bu yancılıktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 TERBİYESİZLEŞME TAAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 editledim ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noldu lan yemedi mi bastın editi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 OLM BURDA POLITIKA TARTISMAYIN GIDIN ARKADASINIZLA TARTISIN diye milletin yapmak istedigi seyler uzerine kisit koymaya calismak cok aptalca bir davranis kimse kusura bakmasin. Her olayi da kizlara baglamaya calismak cok liseli bir davranis. cempostaci sen de insanlar actigin konuyu begenmedi diye ne agladin ya. hatta glatheros gibi yapip klavye arkasindan senin psikolojin hakkinda sacma yorumlar yapayim. bence sen hangi kizlar cirkin diye konu acarak forumun populer kisisi olmak ve kizlarin dikkatini uzerine cekmek istiyorsun. aslinda amacin kizlara ne kadar oz guvenli oldugunu gostermek ve kacan kovalanir psikolojisine sokmak. oldu mu? bence olmadi. icinde mantik kirintisi barindiran her genelleme dogru olmak zorunda degil. ha bi de insanlarin kendine ergen, cirkin sekssiz demesinden bu kadar egosu zedelendikten sonra (bkz kendini kanitlama cabalari) sonra donup o insanlara ergen cirkin, gunluk hayatta egonuzu cok ezmisler demek de ayrica paha bicilmez bir manasizlik. dip not: kiz arkadasim var ama actigin konu hala bence gereksizdi. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ardeth heklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 açtığım hangi konu ? çirkin kızlar konusu mu ? ben kimseye çirkin demedim orada. sadece arasından en çirkinini seçin dedim. kendinize gelin ardeth. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi bunun için foursquare var 80630 var ne bileiym bisürü arkadaşlık sitesi var. pati niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cempostaci said: açtığım hangi konu ? çirkin kızlar konusu mu ? ben kimseye çirkin demedim orada. sadece arasından en çirkinini seçin dedim. kendinize gelin ardeth. saygılar bi genelleme daha yapayim cevresindeki her erkege "olm siz surekli disileri etkilemek icin sacma sacma seyler yapiyorsunuz" demek aslinda tam olarak senin her hareketini kizlari etkilemek icin yaptigini gosterir. keza diger erkekleri kendine dusman olarak belleyip onlarin kizlarla iletisim kurmasina karsi agresif tavirlar beslemeye baslarsin, ozellikle bu etkilesim cemberinin icine giremiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 fede said: sipeyskeyk said: nil cok acayip haklı bence hep :) ahahhahahahhahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Sonraki 18.sayfa (Toplam 68 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kızların köpük saçarak çirkinleştiği mesajlar gelecek birazdan. bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 unuttum ben burayı ya dur c/p yapayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 adamımız burada çok güzel tespitler yapmış çoğu kişi tarafından zaten haklı görülmüş Glatheros said: bana sorarsanız, paticik bayanların ilgisini çekti ortam bozuldu. Zaten bu laf sokmaların %90 ı karıya kıza hava atarım karizma olurum, msndende linklerim bakarsın iş çıkar derdi değilse ben ne olıyım. Şu zamandır buradayım, forumda 2 bayan üye olduğunu biliyorum, emaleth ve athe zaten forumun bir formatı vardı bayan erkek derdi yoktu, çoğu zaman onlar bizden delikanlıydı, şimdi bu altertiki tipler geldi, olay boka bağladı.Ayrıca patiden Din öğrenecek arkadaş,eh be kardeşim bu kadarmı sosyopatsın, sanal alemde kendine din mi arıyorsun? yada politika tartışması yapanlar için, hiç mi arkadaşınız yokta onla tartışamıyorsunuz bunları? burası günlük hayatta konuşulamayan geyik ve lakırdılar içindi, mesela gaming. Takside adam kestik dedikmi yada kafede bize tip tip baktıkları için burayı kullanıyorduk. o günler geride kaldı, burası daha çok altertiki çirkin kızların sivilceli ergenlerle eyleşip günlük hayatta ezilen egolarını tatmin etme yerleri oldu, ama o arkadaşlarada 1 çift sözüm var, bu kafayla nasır tutar evladım. bunu duyan kız çetesi durur mu ? alatarielin msjı okumasanızda olur -alatariel- said: ben de bunun bitmesini istiyorum. ilk olarak paticik üyesi hiçbir dişi güzel oldugunu iddia etmedi.güzel diyen de çirkin diyen de sizsiniz.onu geçtim bu kadar medeni cesaretin varsa eger,tahmin ediyorum ki hayatındaki insanlara çirkinsin diyebiliyorsundur yüzlerine karşı(!).herşeyi geçtim,bir insana gidip "çirkinsin" demek bence terbiyesizliktir. sıkıntılarınız varsa eger çeşitli konularda,o konularla ilgili sıkıntılarınızı dile getiriniz.gidip "altertiki çirkin kızlar,sivilceli ergenler" gibi kötü yakıştırmalarla herhangi bir sonuç elde edilebileceğini düşünmüyorum. ha zaten böyle bir tavır takındığın için,açıkçası eleştirdiğin insanlardan bir farkın olmadığını da düşünüyorum. ayrıca günlük hayatta kimsenin egosunun ezildiği filan yok;şuradaki bir çok kişinin o kadar çok derdi,sıkıntısı var ki emin ol egoyla ugraşıcak hatta onu geçtim nefes alıcak zamanı bile yok.buraya gelip iki lakırdı edip egleniyorlar sadece.kimsenin kimseyi düşürdüğü yazdığı eyleştiği de yok.ha olsa bile bununla ilgili ne gibi bir sıkıntın var onu da çözemedim? siz nasıl ki paticikten arkadaş edinebiliyorsanız(ki çeşitli buluşmalar ve lan party'ler sonucu insanlar gerçekten güzel arkadaşlıklar edinebildi) herhangi bir dişi ve erkeğin görüştükten sonra bişiler yaşayabilme ihtimali de bi o kadar normal. ayrıca yıl olmuş 2009,lütfen,kimsenin istediği birşeye ulaşamama gibi bir sıkıntısı kalmadı.ha maddi olarak belki ama ego olarak kendimizi doyurabileceğimiz bir sürü olanak var.bu kadar küçük düşünmeyin rica ederim. dediğim gibi sıkıntı olarak gördüğünüz konulara çözüm bulunmasını istiyorsanız eger,öncelikle şu saçma tavırların bırakılması gerektiğini düşünüyorum ben. tamamen saf ve temiz duygularla yazdıgım bu postumu burada bitiriyorum.sadece eleştirip hiçbir çözüm getirmeyen,kendince haklı oldugu konuları insanlara çirkefleşerek anlatmaya çalışan kişilikleri o kadar çok yedirmişler ki bize seni de anlayabiliyorum.problemlere çözüm bulabilmek için iletişebilmek gerektiğini düşünüyorum. hepinizi gözlerinizden öpüyorum. vanillenin msjı okumasanızda olur vaniLLe said: paticikte 2005den sonra karilara access verdiler, paticik cok fena bi yer oldu yha. o karilardan daha cirkinim sivilceliyim, o karilar bana hic bi zaman yüz vermez. bari ben onlara bok atayim. sorun hatun kökenli degil. sizden kaynaklaniyor, sizin gibi ota boka marcinal yorum yapicam diyen, ego tatmin etmek isteyen insanlardan. tatsizlik cikaran da sizsiniz. kusura bakma ama 2001de olanlar o zamanda kaldi, cocuklugunu özleyebilirsin bu senden baska kimsenin sorunu degil. neden adetli kari tepkisi verdigini anlayabilmek icin, cocukluguna inelim hatta. ha rahatliyosan sorun yok, senin gibi ota boka muhalefet insanlara alisik pati halki. surda gelen her hatuna fake muamelesi cekilmistir, sonra foto koy denmistir, konulmustur. cirkin damgasi yemistir o hatun. ama biz bu seviyesizlige bu sekilde adapte olduk, bu sekilde iletisim kurulcaginin da farkindayiz. merak etme sen. rahad ol. kaldi ki sanal ortamda gercek oldugumuzu kanitlamak mantiksiz degil mi? aramizda fake account acanlardan cok natural born fake'ler var. bunlara agirlik vermeliyiz. cok önemli! surda bütün bayanlari banlasalar bile bi degisiklik olmicak, hic bisey seni gecmise götüremicek. he surda bok attigin o ergenler var ya, internetten cikmayan, patiden kari kaldiranlar hani. bence sen internetle normal hayati ayirt edememissin hala. zira burasi haremlik selamlik bi yer degil. kapida karilar giremez diye bi sart yok. normal hayatta hic bi kizla irtibata gecemedin galiba, o yüzden bu kadar batiyor sana burda ''karilarin'' olmasi. kusra bakma kardesim, nereye gidersen git karilardan kacamayacaksin. özellikle cirkin karilar hep olacaklar. önce bunu kabul et, sonra git bi soda ic rahatla. bunların üzerine ginaly'nin cuk diye oturan komik mesajı ginaly said: amazon geldi ginaly said: amazonlar geldi o zamanlar vanillenin yancısı dory'de durmamış yetemediği için 2 cümleden fazla kullanmamış postlarında. kaede'nin kızlar hakkında şöyle bir mesajı var oda agroyu çekmiş ama malesef bu posttan sonra. Kaede said: Adam olayı hatunların sayısının artması ile foruma dolan abazan tiplere bağlamış, amazon flash mob agrolamış kızlar ağladıkça ağlamışlar. sağa sola saldırmışlar ama bizim delikanlı Glatheros cevap dahi yazmamış. çünkü adam attığı postların takibini yapmıyormuş bizim kızlar gibi. sonra bir gün bi bakayım neler yazmışlar diye topice girmiş ve gördükleri üzerine yazdığı postuyla fatality yapmış. Glatheros said: Hepinize merhaba, Önceki yazımda tanımladığım arkadaşlardan bazıları kendini, yazdıkları soyut ve anlam dışı, yer yer taoist yazıları ile belli etmiş, birde üstüne kendini "esra ceyhanla a'dan z'ye" programında sanıp "sivilceli ergen ve çirkin dedi, bize cevap hakkı doğdu" demiş, bununlada yetinmeyip, ben o tanıma uyuyorum demek için, oda bize cevap versin demiş, oda yetmemiş, sen abazan olduğun için, hayatında bir yada bir kaç kadın bulunmadığı için bunları yazıyorsun demiş. Maşallah yaradana bin şükür Adonis gibi herifim, libidom yüksek austin powersdan halliceyim(for english speakers, yes I get regular action), ergen sivilceli altertiki tauntuna immune üm. Velasıl kelam benim ergen arkadaşlarım, hayatta herşey çiftleşme değil oda bir yere kadar, o yüzden bunu burada bırakıyorum. Efendim, eğer benim yazımdan size bir cevap hakkı doğduna inanıyorsanız, birde üzerine 4chandan resim linkliyorsanız, maalesef siz bir altertikisiniz, evet bu böyle. yani o yazı biraz aziz nesin söylemi gibi, Türk halkının %90 ı salaktır demişim bir nevi, sizde gelip ben o %10 dayım demek yerine hayır efendim biz salak değiliz demişsiniz, elbette buradaki reverse aristotle logicini çözmenizi beklemiyorum. kaldı ki "alooo kızlar sizede çirkin demiş uyanın "lan" "adama" a bak ,"karılar" çirkin demiş size diyo sivilceli diyo "LAN", gibi yorumlarınızın beynin gelişme döneminde fazlasıyla esra ceyhan ve bilumum kadın programları izlemekten kaynaklandığını düşünüyorum, şayet bu tarz programlar subliminal mesajlarla beyni etkiliyor, çünkü eğer sizde benimle aynı dili kullanıyor olsaydınız, ne benim öyle bir söylemim olduğunu idda ederdiniz, nede benim kullandığım kelimeler yerine, gidip son derece argo, sizin kendinze adlettiğiniz ve ailenizin size aşıladığı "karı" "adam" gibi kültür seviyesi son derece belirgin kelimeleri seçerdiniz, efendim biz bulunduğumuz ortam itibari ile bay ve bayan diyoruz, kültür seviyemiz ancak buna el veriyor. daha yazıcaklarım var ama I'm gonna get some. o yüzden arkası yarın, ha bu arada, stres yapmayın bu kadar, rica edicem. çirkin olabilirsiniz ama belki ergenlikten çıkınca fiziğiniz oturur, forumdaki bu abazanlara tamah etmek zorunda kalmazsınız, en kötü 32nizde babadan kalma evi ipotek ettirip bankadan kredi çeker, yeni bir deniz akkaya olursunuz, tıp çok ilerledi artık. bakarsınız yarın öbürgün beyin transpantıda çıkar, talep var arz yakındır efendim, saygılar sevgiler efendim, büyüklerimin ellerincen, küçüklerimin gözlerinden öpüyor altertikelere selam ediyorum(bende mitolojik yaratık sanıyordum bunları meğer gerçeklermiş). gelen edit, sitedeki yavaşlığı bitirdim: firefox için customize google addonunu indirin, bu probleminizi ve bilimum data send backleri çözecektir, adminler bozulmasın site harbi yavaş. postun kızlar üzerindeki etkisini anlatan en iyi post ise şu olmuş abvblizzard said: BBBBBBLOOOOD BATH kızlar gerçekten cevap vermemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ahahah ben hatırlıyorum bunu harbiden genocide olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 adam forumun çingene kızlarını kalitesiyle ezmiş yok etmiş ya resmen. ilgili topic : http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963,page=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Hahahahahaha of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 o konuda haklı olabilir ama heh baya baya sorunlu bi adam glatheros. yani öle olması lazım, yoksa nie paso ben süperim ezerim siz tinercisiniz ezik pislikler rp si yapsın dimi ha bide "adamımı gönderir aldırtırım olmsizi" tehtidleri vardı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Çok iğrenç yancılık yapmışım lan. sipeyskeyk said: dostum ezikseniz kermitkenkin dediği gibi budizm veya agnostsizm'e davet ediyorum sizi.forumda sadece nickini veya 1-2 resmini gördüğünüz kızlara saldırarak sizi ezen kızlardan intikam alamazsınız,çözümü dışarıda arayın. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sipeyskeyk said: nil cok acayip haklı bence hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ekmek yiyebildin mi bari bu yancılıktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 TERBİYESİZLEŞME TAAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 editledim ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noldu lan yemedi mi bastın editi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 OLM BURDA POLITIKA TARTISMAYIN GIDIN ARKADASINIZLA TARTISIN diye milletin yapmak istedigi seyler uzerine kisit koymaya calismak cok aptalca bir davranis kimse kusura bakmasin. Her olayi da kizlara baglamaya calismak cok liseli bir davranis. cempostaci sen de insanlar actigin konuyu begenmedi diye ne agladin ya. hatta glatheros gibi yapip klavye arkasindan senin psikolojin hakkinda sacma yorumlar yapayim. bence sen hangi kizlar cirkin diye konu acarak forumun populer kisisi olmak ve kizlarin dikkatini uzerine cekmek istiyorsun. aslinda amacin kizlara ne kadar oz guvenli oldugunu gostermek ve kacan kovalanir psikolojisine sokmak. oldu mu? bence olmadi. icinde mantik kirintisi barindiran her genelleme dogru olmak zorunda degil. ha bi de insanlarin kendine ergen, cirkin sekssiz demesinden bu kadar egosu zedelendikten sonra (bkz kendini kanitlama cabalari) sonra donup o insanlara ergen cirkin, gunluk hayatta egonuzu cok ezmisler demek de ayrica paha bicilmez bir manasizlik. dip not: kiz arkadasim var ama actigin konu hala bence gereksizdi. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ardeth heklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 açtığım hangi konu ? çirkin kızlar konusu mu ? ben kimseye çirkin demedim orada. sadece arasından en çirkinini seçin dedim. kendinize gelin ardeth. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi bunun için foursquare var 80630 var ne bileiym bisürü arkadaşlık sitesi var. pati niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cempostaci said: açtığım hangi konu ? çirkin kızlar konusu mu ? ben kimseye çirkin demedim orada. sadece arasından en çirkinini seçin dedim. kendinize gelin ardeth. saygılar bi genelleme daha yapayim cevresindeki her erkege "olm siz surekli disileri etkilemek icin sacma sacma seyler yapiyorsunuz" demek aslinda tam olarak senin her hareketini kizlari etkilemek icin yaptigini gosterir. keza diger erkekleri kendine dusman olarak belleyip onlarin kizlarla iletisim kurmasina karsi agresif tavirlar beslemeye baslarsin, ozellikle bu etkilesim cemberinin icine giremiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 fede said: sipeyskeyk said: nil cok acayip haklı bence hep :) ahahhahahahhahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar