BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 önce bu bitsin onizuka da az kaldı 10 bölüm fln sonra o da bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Darkness'a mangadan devam et abi, anime asiri sansurlu ve hafifletilmistir. Ilk bolume benzemiyor ikinci bolum. Ya da bekle, DVD'leri cikar daha duzgun olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 cowboy bebop izliyorum. 3 bölüm kaldı. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 tokyo encounter izliyorum 11/10 ahah mükemmel ikili sugita + nakamura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Full Metal Alchemist izliorum 5.ci bölüm daha not veremiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 18 bölüm tokyo encounter izledik haftasonunda yüzümde varlığını bile bilmediğim kaslar çalıştı yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 The Mystic Archives of Dantalian 3bölüm izledim hoş baya 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 one piece 490 şimdi savas bitti, gercekten en iyi anime bu. artık kaldıramıyorum, tükendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Nodame Cantabile'ı bitirdim 3 sezonu da. Klasik müziğe olan sevgim ve müzik teorisine ilgim arttı şimdi de teorilere vslere bakmaya başladım. Onun dışında manitacılık kısmı tahmin ettiğim gibi olmadı , ve tatmin olamadım o konuda hehe 7/10 veriyorum bu seriye. Şimdi sıra doreni shio ka naa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Velvet Kiss 9/10 veriyorum ne istediğimi bilerek okuduğum için. Biraz da dram girerse 10a çekerim puanını. Gecenin birinde otel odasında niye smut okuyorum bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 one piece gibi varyasyonlu (çizimler, hikaye, macera, combat, komedi vs.) ve kaliteli bir anime öneriniz var mı arkadaşlar. yoksa seriyi tekrar izlemeye başlicam epeydir anime izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 9/10 da kaldı Velvet Kiss. Çok potansiyel varken kısa tutmayı seçmiş mangaka. Sonu biraz anti-klimatik olmuş. 5cm tadı da almadım diyemem hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 velvet kiss iyimiş DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bitirdim velvet kissi en sonunda translator not düşmüş ya: mutual longing and tragic bonds of duty ile sonlandı die. harbi tam bir japon modu olmuş. Güzeldi arigatou Kaede kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 kendimden daha önce izlemediğim için utanıyorum ama cowboy bebop a başladım. kaiji de bitti.bitirene kadar 10 kere kalp krizi riski yaşadım bu nedir arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 velvet kissin sonunda direk one more time one more chance çaldı bende http://www.youtube.com/watch?v=e5yjSHw9mOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 the legend of legendary heroes izlemeye başladım http://www.animeplus.tv/the-legend-of-the-legendary-heroes-episode-1 2. dakikadayım acayip sardı hemen yaziyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 logh 3. bölümden itibaren başlıyor asıl. baya filmi var bir tanesi o 110 bölümlük serinin öncesini anlatıyordu biraz ama izlemen çok gerekli değil yani izlemezsen anlamazsın tarzı durum yok kronolojik olarak bilgin olsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 death note die bişe verdilerdi bana 4 sene once mi hatırlamıyorum bile ne zamn verildigini silmemişim 2 haftadır gunde 2 bölüm faln izliyorum güzel , senaryosunu yazan adam kafa yormus belli. Eski ama sanırım bayaa, bilmeyen pek yoktur forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mortis said: bitirdim velvet kissi en sonunda translator not düşmüş ya: mutual longing and tragic bonds of duty ile sonlandı die. harbi tam bir japon modu olmuş. Güzeldi arigatou Kaede kun. hadi lan sürekli ben buluyorum. site site gezip smut okumaktan boner kırılıcak yakında. biraz da sen bul ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 haha ben arkandan geliorum abi senin, hep başklarının tavsiyesi ile izliorum veya okuorum , keşfetme moduna geçemedim nereden keşfetmem gerektiğini de bilmiorum açıkcası o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 mangaupdatesden genre ayırıp ava çıkıyorum ya bu sırada şunları izle kesinlikle http://www.youtube.com/watch?v=3BDsiTY9B_U biraz bayık başlıyor ama sonra sugita ile nakamura alışınca yardırıp gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi çok ii ya of çok yarıldım oyunlar saçma sapan ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 izle bitir kesin ilerde programa alışınca bir açılıyor herifler ahahah inanılmaz iyi aoi yuuki hele inanılmaz hahaha abi şunun 7. dakikasındaki nakamura patlaması HAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=6unkKpeaSdM Oİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hahahah inanılmaz şuna ayrı topic aç ya sugita kılıçla herkesi yok etti abi çok yarıldım. Ami, Tenma chan mış ya hehe hiç benzemio sesi Sanpei'yi direkt tanıdım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar