Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Artık Youtube'da let's play demoları da var mesela. Oyun hakkında hiç fikrim yoksa gidip izliyorum. Herhangi bir oyun inceleyen derginin vereceğinden çok daha iyi fikir sahibi olabiliyorum. Demoya talep düşmüştür zaten. Torrentten çekmek, izlemek falan varken kısıtlı sürüme ayrıca dl zamanı ayırıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sam said: masraf yapmak istemiyorlar eskisi gibi, en basit açıklaması bu. Bazıları masraf demiş de, genellikle ilk 2-3 mission kesip koyuyorlar, özel bişey hazirlayanlar az. Kaldı ki oyun maliyeti 1 milyon dolar desek (AAA olmauan), demo çıkarma, bunun yanında baya ufak kalacaktır. Masraf değildir bence. Kaldı ki ben demodan ziyade youtube bakıyorum daha rahat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 3d motorlar girince işin içine demonun mantığı kalmadı. oyun 30gb ise demosu olacak 20 gb. bant genişliği, sunucu kirası zart zurt derken masraflar giriyor işte işin içine. demo yapmanın ekstra bir maliyeti yok yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bone said: şöyle bişi var, demo demek ek masraf sonuçta. ayrıca demo yaptığında hayrına yapmış gibi olacaktır. diyelim ki demo kötü, oyun iyi. demoyu oynayan kişi demoyu sevmeyecek ama oyunun iyi olduğunu bilmeyecektir. diyelim ki demo da kötü, oyun da kötü, zaten uzak duracaktır. diyelim ki oyun iyi demo da iyi, ama demoyu oynamak adama yetti, oyunu almayacaktır. Peki ya demo iyi, oyun kötüyse nolcak? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 demo iyiyse, oyunu almayı düşünmeyen kişiye oyunu aldırma ihtimali var. demodan dolayı almayı düşünmediği oyunu merak ederek alan kişilerin oranı, demodan dolayı almayı düşündüğü oyunu beğenmeyip almaktan vazgeçelerin oranına göre çok daha azdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi artık youtube'da lets play videolarıyla oyunların bütün her şeyini görebiliyoruz. Eskisi gibi tanımadığımız bir oyun yazarının oyun hakkındaki yorumlarıyla kısıtlı kalmıyoruz. Ben mesela oyunları youtube'dan falan takip etmeye başlamamla beraber oyun dergisi alma, oyunlar için demo arama gibi eskiden ihtiyaç gördüğüm şeylere ihtiyaç duymamaya başladım. Torrentten deneme imkanı, steam'in free weekendleri falan gibi şeylerde bu duruma katkıda bulundu tabi ki. Herkes benim gibi hissedecek diye bir şey yok tabi ama yapımcıların böyle bir ortamda demoyla uğraşmamalarını anlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar