Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WhiteRa ile maç yapçam

CrescentEU

Öne çıkan mesajlar

GodBlessStoya said:

30 yaşında nolifer gfshgfh

adam evli, oyun oynayıp para kazanıyor ve dünyayı geziyor. nolifer tanımına pek uygun değil. nolifer daha çok, haftaya sınavları başlayacağı halde 2 litre kola şişesi yanında, wow'da raid bekleyen üniversiteli tanımına uyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dün olanları da yazayım hele bir;

Kimse dayanamadı tabi 25dk bunların içinde 2 tane master lig oyuncusu vardı protoss olan 19dk zerg olan 15dk dayandı ama White-Ra oyundan önce profile girip bakıyodu ben silver oldugum için çok çabuk bitti yoksa silver olduğumdan değil yani(bi kaç kere okumak lazım)

Ama G4G'nin Teamspeak server'a gelmesi nasılsınız, eğleniyonuz mu diye sorması, birebir White-Ra ile konuşabilmek falan güzeldi Türkiye'ye gelsene diyemedim "neden? doğru düzgün turnuvanız var mı ki?" der diye.

Sonuç olarak kimse 25dk dayanamasa da en çok dayanan protoss'a ve neredeyse kazanabilecek kadar zorlayan dt taktikli protossa imzalı mousepad yollamayı da kendine borç bildi.

Hani kameralar varken farklı ama insan sayısı azken farklı davranabilir ya kişiler, White-Ra öyle biri değil abi 9 tane fanın olduğu TS serverında da aynı sevencen eleman, dünya tatlısı insan vardı. Hakketen adam gibi adam.

Hayır ağlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2005 mi ne CPL türkiye painkiller dönemi Fata1ty vs w0o maçı var w0o o zamam genç favori fata1ty.

Bi hurafe dönüo ortamda fata1ty salona girio dio burda birileri benim mousepadi kullanıomuş (w0o o zaman fata1ty marka pad kullanıo)ordan w0oda cevap verio turnuva bitince g.tne s.karım bu padi diye. Turnuvayı w0o kazanıyo.

Buda böle bi mouse pad anım.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

imzalı mousepad ne lan. azıcık dışarı çıkın.

adama it's an honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı. bu kadar abartmayın olum.

yok hayır ağlamıyorum falan ne eheh

Adam escapelemedi güzelim, öyle olsa ben kazanırdım ben çıktım direk sıkmıyım insanları diye 4-5k izleyici varmış.

İmzalı mousepad de güzel bişey sen Messi'yi seviyon ben de bu adamı seviyom bu kadar gücencek ne var bunda anladım.

Bu arada benim yaptığım herhangi bir şeyi daha önce 4-5k kişi izlemedi öyle de bi detay.
Sosyal ağlarda paylaş

CrescentEU said:

moriarty said:

imzalı mousepad ne lan. azıcık dışarı çıkın.

adama it's an honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı. bu kadar abartmayın olum.

yok hayır ağlamıyorum falan ne eheh

Adam escapelemedi güzelim, öyle olsa ben kazanırdım ben çıktım direk sıkmıyım insanları diye 4-5k izleyici varmış.
.

GÜZELİM, whiteranın streaminden izledim senin maçını. Sen onu yazar yazmaz, adam çıktı sallamadan.

Büyük bir olay değil zaten öylesine yazmıştım ama hala adamı savunuyosun banane olum elin adamından ahah. Git evlen bu kadar seviyosan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...