inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Hangi ergen bunları yazmış alfjhafjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 moriarty said: valla bu herife gel lan ceo yapıcam seni, fakir rus evinde oturuyosun gördüm arkaplandan anladım desem sc2 proluğunu çöper atar koşarak gelir bence kapitalizmin kucağına Şişşşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bi'de strateji diyor ne dediğini bilmezler. Gerçek zamanlı strateji bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 GodBlessStoya said: 30 yaşında nolifer gfshgfh adam evli, oyun oynayıp para kazanıyor ve dünyayı geziyor. nolifer tanımına pek uygun değil. nolifer daha çok, haftaya sınavları başlayacağı halde 2 litre kola şişesi yanında, wow'da raid bekleyen üniversiteli tanımına uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 senko said: ahmet sen yener misin la bu ra denen veledi Onu yenebiliyor olsam bu ülkede saniye harcamam ki. Adam zamanında Boxer'ı yenmiş herif, dünya tatlısı da insan. http://www.youtube.com/watch?v=4TqvsSmKSrQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 İBNELİĞİNE silver ayagına yatıp gm arkadaşa vericektin accountu yenip sonra I BEAT WHITE RA diye rus hatunnara yazardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 O GM arkadaş hani nerde? Aynı dili konuşmuyoz demi kendisiyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.youtube.com/v/VchuKnJONSk? @ 2:39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 sleeep var lan masters mı sleeeeeeeeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hee mastır. Grandmaster olcam diye ne zaman yeni sezon başlasa kaşları çekikleşiyo. Düzinelerce oyun oynuyo ama ııh. Olamaz da zaten. GM ligi'nin yarısından fazlası fake account. Nası aralarına girecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 MMR'ı çıkarsan bile girmek için lig açıldığı gibi maç spamlaman lazım şak diye doluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Evet dün olanları da yazayım hele bir; Kimse dayanamadı tabi 25dk bunların içinde 2 tane master lig oyuncusu vardı protoss olan 19dk zerg olan 15dk dayandı ama White-Ra oyundan önce profile girip bakıyodu ben silver oldugum için çok çabuk bitti yoksa silver olduğumdan değil yani(bi kaç kere okumak lazım) Ama G4G'nin Teamspeak server'a gelmesi nasılsınız, eğleniyonuz mu diye sorması, birebir White-Ra ile konuşabilmek falan güzeldi Türkiye'ye gelsene diyemedim "neden? doğru düzgün turnuvanız var mı ki?" der diye. Sonuç olarak kimse 25dk dayanamasa da en çok dayanan protoss'a ve neredeyse kazanabilecek kadar zorlayan dt taktikli protossa imzalı mousepad yollamayı da kendine borç bildi. Hani kameralar varken farklı ama insan sayısı azken farklı davranabilir ya kişiler, White-Ra öyle biri değil abi 9 tane fanın olduğu TS serverında da aynı sevencen eleman, dünya tatlısı insan vardı. Hakketen adam gibi adam. Hayır ağlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 imzalı mousepad ne lan. azıcık dışarı çıkın. adama it's an honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı. bu kadar abartmayın olum. yok hayır ağlamıyorum falan ne eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 white-ra kim ya, duayen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 2005 mi ne CPL türkiye painkiller dönemi Fata1ty vs w0o maçı var w0o o zamam genç favori fata1ty. Bi hurafe dönüo ortamda fata1ty salona girio dio burda birileri benim mousepadi kullanıomuş (w0o o zaman fata1ty marka pad kullanıo)ordan w0oda cevap verio turnuva bitince g.tne s.karım bu padi diye. Turnuvayı w0o kazanıyo. Buda böle bi mouse pad anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty said: adama it's a honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı Öyle dememiştir ya, an honor demiştir. Umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yok yok doğru demiştir benim hatam dalmışım hızlı yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hatam diye telafi etmeye çalışıyorsun ama anırı hanır diye okuyor olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 adam kararlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty said: imzalı mousepad ne lan. azıcık dışarı çıkın. adama it's an honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı. bu kadar abartmayın olum. yok hayır ağlamıyorum falan ne eheh Adam escapelemedi güzelim, öyle olsa ben kazanırdım ben çıktım direk sıkmıyım insanları diye 4-5k izleyici varmış. İmzalı mousepad de güzel bişey sen Messi'yi seviyon ben de bu adamı seviyom bu kadar gücencek ne var bunda anladım. Bu arada benim yaptığım herhangi bir şeyi daha önce 4-5k kişi izlemedi öyle de bi detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Beyin nöronlarımda bi problem var galiba ne diyosunuz lan anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Beni 100 küsür kişi izlediydi saylanır mı :D Yok ciddiyim senin adına sevindim gerçekten. Ra ile maç yapsam ben de sevinirim. Ayrıca moriarty. Maradona gelse senle maç yapsa, imzalı top verse onu naaparsın? Hadi dürüst ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 CrescentEU said: moriarty said: imzalı mousepad ne lan. azıcık dışarı çıkın. adama it's an honor dedin adam direk escapeledi oyundan çıktı. bu kadar abartmayın olum. yok hayır ağlamıyorum falan ne eheh Adam escapelemedi güzelim, öyle olsa ben kazanırdım ben çıktım direk sıkmıyım insanları diye 4-5k izleyici varmış. . GÜZELİM, whiteranın streaminden izledim senin maçını. Sen onu yazar yazmaz, adam çıktı sallamadan. Büyük bir olay değil zaten öylesine yazmıştım ama hala adamı savunuyosun banane olum elin adamından ahah. Git evlen bu kadar seviyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 İmzalı mousepad kadar güzel bir şey yok.Bende var white-ra imzalı mousepad kıskanın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Seviyorsan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar