Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bankalar ve performansları


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Yarın sabah tüm borçlarım, taksitlerim bitiyor sonunda =) Hazır borç filan yokken bankalara bakayım bir, daha uygun bir şey bulursam geçeyim diyorum. Finansbank ve İş Bankası kullanıyordum. Finansbank'dan memnun degilim zaten, yurtdışı alışverişlerini çok sık beklemeye alıyor. İş Bankası ile sorunum olmadı ama iyiymiş dedirttiği bir şey de görmedim.

Bu ikisi dışındaki tecrübelerinizi yazar mısınız?

Garanti var aklımda en çok, yeni Paracard epey iyi, internetten kullanılabilen ön ödemeli kredi kartı işte. Her hâlükarda Paracard olayına girerim diyorum ama İş Bankasını tamamen iptal edip kredi kartını da alsam mı emin olamıyorum. Başka güzel şeyler var mı yoksa?

Özellikle Android için telefon bankacılığı ve internet bankacılığı önemli benim için. İş Bankası'nın internet performansından pek memnun değilim, genelde işimi telefon ile hallediyorum hep.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

İş Bankası ile sorunum olmadı ama iyiymiş dedirttiği bir şey de görmedim.
.


İş bankası ile sorunun olmadıysa demek ki çok iyiler.

Ben de yıllardır İş Bankasındayım, güvende hissettiren tek banka o bence Türkiye'de. Her yerde ATM si var, Finans bak püsür bank için başın sıkışsa en yakın ATM/Şubeye gidene kadar böbreğini çalarlar.

Bir de Android uygulaması çok başarılı ya, ne eksiğini gördün ki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bankalarda yaptığın işlere göre hepsinin avatanjı var ama uzun süreli müşteri olmak hangi banka olduğundan daha önemli o yüzden iş bankasında kalman daha iyi.

Ödemelerinin düzenine göre felan kredibiliten artıyor devamlı, ha eğer sorunlu bir banka geçmişin varsa borcun geciktirmen vs. varsa iş bankası en şirreti yeniden yapılandırmalar olsun felan çok katı o konunudada en iyi garanti bence icraya vermiolar zaten ipotekli durumlar içinde epey bir yeniden yapılandırmalar felan yapıyorlar güncel faiz oranlarına göre.

Eğer sadece internetten alışveriş ise konu garanti iyidir.

Ben yapıkredi kullanıyorum, refund olan şeylerin provizyonunun tamamlanması 10günü buluo kullanıolar parayı çatur çatır itler. :D ama onun dışında memnunum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Theridone said:
Bir de Android uygulaması çok başarılı ya, ne eksiğini gördün ki


Zaten internet şubesi çok kötü, telefon kullanıyorum dedim ya.

Paracard kesin alıyorum zaten, İş Bankası ile geçmişim iyi, daha yeni kendi kendilerine limit filan arttırdılar.

Eğer çok iyi dediğiniz bir şey yoksa kalırım öyleyse. Garanti'yi kredi kartı olmadan deneyimleyim bir de.

ING nasıl? Ankara'da su, doğalgaz gibi konularda ING büyük kolaylık sağlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bu arada bileyen biri sormadan söyleyeyim. Paracard'ın sanal karttan farklı eline fiziksel kart olarak gelip her yerde kullanılabilmesi.


Yanlız paracard fiziksel hali onun sanal olarak webcard adı altında yeni kart açabilirsin yani ikiside aynı değil, paracardınla ikisi arasında transfer yapıyorsun işte. paracard dediği standart atm kartı gibi chipli işte. (aynı hesabı kullanmıyorlar yani onu demek istedim) aynı kartda değiller zaten.

Yapıkredininde kartı böle oldu 3d secure olan heryerden kullanbiliosun bankamatik kartını internette.

Ama tabi webcard en iyisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...