Maxuth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yabancı askeri we tarihi forumlarda en güçlü imparatorluk weya en iyi komutan gibi anketlerde bu gawurlar nie ataturk weya fatih sultan gibi fewkalade komutanlarımızı yazmayıp patton yok genghis khan gibi isimleri yazıolar.Tamam onlarda ii de imparatorluk ilk ücüne moğollar girio roma girio da onu yıkan hunlar weya en büyük dewleti kurmus osmanlı nie giremio...ANLAMIOM...Yoksa bizim tarih kitaplarımızda yazanlar yalan mı?Çünkü istanbul kuşatması gibi bir kuşatma nın benzeri war mı bizim kitaplarda yazanlar dooruysa bunun 50.000 belgeseli 30-40 filmi olurdu.Halbuysa gavurların kücücük bi sawasının 50 tane belgeseli war.En azından nie ilgilenilmio??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 peki madem sen bukadar Türklüğü seviyosun,tahini seviosun e tabi türkçenide seviosundur V yerine neden W kullaniosun? bende bunu ANLAMİORUM?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 10 Kasım 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Natural_Jedi, 10 Kasım 2004 21:39 tarihinde demiş ki: peki madem sen bukadar Türklüğü seviyosun,tahini seviosun e tabi türkçenide seviosundur V yerine neden W kullaniosun? bende bunu ANLAMİORUM? buyrun beyler alakaya çay demleyelim pls.. AMANIN PLS DEDİM![signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Senin bunu nie sorun yaptıını anlamadım...Ona bakarsan bu net de bi gawur icadı neden kullanıosun.Bu tip şeyler sadece bizde olur zaten misal dünya gitmis marsa biz uğrasırız eşarpla....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Nature bi +1 Sora belkide kendilerini bizlerin karsında asagilamamak icin sonucda nasıl belgesel ve filmler yapabilirlerki. Kimsenin bugune kadar alamadigi istanbulu turkler isgal ettiler vede aldırlar. 1731362 tane gemiyle gecmeye calıstıgımız canakkeleye bizi gomduler. isgal ettik ama girdigimiz gibide sutlandık... vs vs vsv s[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ehh benim türk olduğumu nerden biliosun ki? ki türküm..evet... ama bu topiğin nereye gidebileceğini tahmin edebiliorum.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Beyler yeter bu bi milliyetcilik topiği deil konuyu saptırmayın.Nolur konuyu yada soruyu yanıtlayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tamam o zaman ben yanlış anlamış olabilirim...ama başlığa bakınca yanlış anlamam doğal sanırım.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sanırım reklamımızı duzgun yapamıyoruz...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yaw ne olur bi tartısmadan cwp yazsanız.Peki baslıım yanlıs secillmis pardon...Ama bi cwp werin sizce batılı tarihe gore biz hayati oneme nie sahib deiliz.Bize gore turkler olmasaydı tarih de olmazdı heh????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 cevap veriyim o filmi yapacaklar o ordunun benzeri zor olan ve yine Turkte olan bir inanacla savasmasini, islam dininden aldigi gucu tam olarak yapabileceklermi ayrica adamlar dusmani olduklari bir milletin neden filmini ceksinler, abd insanlarin degil lobilerin guclu oldugu bir ulkedir baksaniza yahudileri dunyanin en mukemmel en aci cekmis en insanliga yarari dokunmus olarak gosteriyolar neden ? lobiler, orda film yapmak icin oncelikle lobinizin guclu olmasi lazim he bu filmi bizde yapabiliriz ama dunyayi kurtaran adam gibi olur, espirisi bile kufurle olan bir ulkenin film endustiri nasil bole filmler cekebilirki?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Natural_Jedi, 10 Kasım 2004 21:39 tarihinde demiş ki: peki madem sen bukadar Türklüğü seviyosun,tahini seviosun e tabi türkçenide seviosundur V yerine neden W kullaniosun? bende bunu ANLAMİORUM? Dinime kufur eden müslüman olsa diye bir laf vardır . Mukemmel oturuyor bu soz sana . Hem dil dil diyerek konuyu baltalayıp , güzel Türkçe'den dem vuruyorsun hem de; " seviyosun , kulanıosun , anlamiorum" gibi kelimelerle dile renk katmayi da ihmal etmiyorsun . Bu kadar da tutarsızlık olmaz ki .. Bir konu tartısılsın diye açılmış burada , aradan bir dil öğretmeni fırlayıp konuyu alıp götürüyor başka diyarlara . Ne desem boş . [Bu mesaj maxigenous tarafından 10 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hhehe natural cok guzel bir noktaya parmak bastin : 0 madem turklugunu bu kadar onemsiyosun, o zaman once turkceyi duzgun yazmayi ogren.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 "anlıorum" gibi şeyler hızlı yazmak için kullanılır ancak v yerine w kullanmanın amacının hızlı yazmak olduğunu söyleyemem[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Jadelith, 11 Kasım 2004 00:23 tarihinde demiş ki: hhehe natural cok guzel bir noktaya parmak bastin : 0 madem turklugunu bu kadar onemsiyosun, o zaman once turkceyi duzgun yazmayi ogren. milletin türklüğünü sen mi ölçücen?? bırakın alla aşkına böle boş muhabbetleri.. size göre en çok kim imla kılaWuzZunu ezberlerse o daha türk..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi kere naturale+1 sadece dile göre değil ama milli dğerlerimize ve dilimize bilesahip çıkamıyorken nasıl o "gavuarlar" tarafından asimile olamayız,nasıl onlara kendimizi sağlılı bi şkelde tanıtabilriz,türklüğün tek faktörü bu değil ama onemli bir madde. ayrıca adamlar tarih kitaplarında istanbulun fetihinimi görüyor,atatürkümü görüyor,siz tanıtmadıkça nerden bilecekler,fıs[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu akşam benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Diline sahip çıkamayan bir halkın milli benlikten söz etmesi en hafif şekilde komik olarak algılanabilinir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Natural_Jedi, 10 Kasım 2004 21:39 tarihinde demiş ki: peki madem sen bukadar Türklüğü seviyosun,tahini seviosun e tabi türkçenide seviosundur V yerine neden W kullaniosun? bende bunu ANLAMİORUM? sen neden kimi harfleri yazmadan geçistiriyosan oda o yuzden yapıyo orn=Kullaniosun anlamiorum vsa vs ok?[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 burada benim kullandığım yazıyı eleştirmiyorum,ben kimsenin V yerine W kullanmasınada bişey demem önemsemem fazla anliorumdur çünkü. AMAAAA... adam çıkıpta burda türklere gereken önemin gösterilmesi,aha ben şöyle türküm böyle türküm ,türküğüme laf söyletmem diosa orada duracaksın dikkat ediceksin yazdıklarına çlünkü bu bir yaşam tarzına giriyor. ben türklüğümle ilgili her hangi bi iddaa da bulunmadım attığım mesajlarlada kendimle falan çeliştiğim yok biraz düşünürseniz kassetiğim şeyin ''kel alaka'' olmadığını anlicaksınız. tutarsızlık şurda; ''vatan millet sakarya türküm ...ama v yerine w ozaman bunu her alanda belli etmen gerekir hele ki TÜRKÇE olan bie dilde kesinlikle belli etemen gerekir. bi noktada kendinizle çelişiosunuz.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 11 Kasım 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: -Rainmax-, 10 Kasım 2004 23:55 tarihinde demiş ki: cevap veriyim o filmi yapacaklar o ordunun benzeri zor olan ve yine Turkte olan bir inanacla savasmasini, islam dininden aldigi gucu tam olarak yapabileceklermi ayrica adamlar dusmani olduklari bir milletin neden filmini ceksinler, abd insanlarin degil lobilerin guclu oldugu bir ulkedir baksaniza yahudileri dunyanin en mukemmel en aci cekmis en insanliga yarari dokunmus olarak gosteriyolar neden ? lobiler, orda film yapmak icin oncelikle lobinizin guclu olmasi lazim he bu filmi bizde yapabiliriz ama dunyayi kurtaran adam gibi olur, espirisi bile kufurle olan bir ulkenin film endustiri nasil bole filmler cekebilirki?... Valla haklısın dogru söze ne denir... yrıca yeşilçam ve bizdeki yönetmenlerde çok tutacak bi filme imza atamazlar yeşilçam ölmüş eskisi gibi hiç durmadan devam etseydi belki türk yapımı bile gişe rekorları kıran filimler olurdu hintliler hollywood yerine bollywood mu ne yaptılar kendi ülkelerinde şuan dünyada baya geniş izleyicisi oldugunu duydum bollywood filimlerinin (isimlerini yanlış yazmış olabilirim yazı kavgasına gerek yok ) Konuyuda saptırmayalım...[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla benim tek hedefim türk tarihi ile ilgili bi film yapmak ..o kadar entrika dolu bi tarihimiz var ki. türk sineması zaten maliyeti yüksek filmler yapamıo bu tür filmler için milyonlarca dolarlık yatırım grkli.. tarih diince insanların aklına direk savaşlar gelio halbuki padişahların sadrazamlarıyla cariyeleriyle halkıyla vs vs olan ilişkileri de pek ala filme cekilebilir .. ayklanmalr falan da var . bi kabakçı mustafa isyanı beni derinden etkilemişti mesela .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya oyle bir filim olursa sağlam bir yonetmenle olsun.. bence bır fılmın kalıtesını tamamen yonetmen belırler.. son zamanlarda doru duzgun benı etkıleyen fılım cıkmadı(lotr dahıl hele 3 cok sıcış) inşallah star wars ep3;duzgun olur.. Yonetmeeenn lazım yonetmeenn..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Maxuth liderler arasında bizim liderimizi övende çıkıyor,mesela fransız başbakanı sanırım kurtuluş savaşı yıllarında aynen şöyle söylüyor üstelik bunu söyleyen adam bir türk düşmanı fransız : 'asırda bir dahi gelir ne yazıkki onlardan biride türklere geldi'[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Türkçe bilmekle Türklük ölçülmeyebilir ama Türklükten bahsederken Türkçeye sahip çıkmamak baştan bir kayıptır. savaşlarımıza ve tarihimizdeki başarılara gelinc,e gerçekten hiç bir şekilde önemsenmiyor. mesela çanakkale savaşlarının düzgün bir filmini yapsalar, o günün koşullarını ve kazandığımız zaferi belgesel şeklinde değil de bir roman yazar gibi sinemaya aktarsalar çok iyi olur. hem bayağı bir ilgi görür hem de milli benliği körükleyen bir yapım olur. ama sinemacılar ve diğer sanatçılar bazen sadece paralarını düşündükleri için böyle şeylerle hiç ilgilenilmiyor.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Artık bu son msj bu konuya heralde.Ama okuyan olur insallah...Benim bildiim dil aynı topralar uzerinde ortak olan paylaşılandır...Siz bunu anlıosanız sorun yok konuyu illaki milliyetcilige getirmek istiyorsanız war...Bence argo konusmak da dile renk katar ama benim kullandıım w den size ne???Sorun ne benim edebiyat dersim 5 ama kime ne ki de mi?Bu dil boole bireysel konusmalarla bozulmaz...Paticik olayını imla klavuzu gibi kullanmak isteyenler kullanabilir ama ben diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar