Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc build tamam son 4detay

Anexdt

Öne çıkan mesajlar

1.750w yeterliyorlar ama ben arada 30dolar var hani pc bile alinir mantigindan 850w alcam oda su olucak sanirim bi kotulugu olmaz yoksa bunun 750w versiyonu olucakti aynisinin

CORSAIR CMPSU-850TXV2 Enthusiast Serisi TX850 V2 850W 80+ BRONZE Güç kaynağı

2.ramlar 16gb alicam ama 4x4mu tercih edilmeli 8x2mi

3.noctua nh -c14 (nh d-14 satan bulamadim) oneririmisiniz iyi hatta sanirim akasha vodoo venom ve thermaltake friodan

4.MSI
GTX680 Lightning GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

or

ASUS
GTX680 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

TOP versiyonu trde hicbiyerde yok yapcak bisi yok olsa onu alicaktim
Sosyal ağlarda paylaş

1-CMPSU-850TXV2 neden ? Çünkü seasonic üretimi, 750 yi bilmiyorum
2-8Gb * 2 adet
3- www.sanalmarketim.com yada www.inventus.com.tr noctua modelleri için
4- İkiside aynı işlemci çok bir prformans farkı olmaz ,asus toplarada fazla parayı vermezdim ben şahsen olsada .tercihim asustan yana olurdu garantiden dolayı .Bütün asus ürünlerinin garantilerine çizgi elektronik bakıyor ( aynı zamanda ithalatçısıdır ) ,türkiyede garanti söz konusu ise bir numaraya yazılır sonra diğerleri düşünülür.

Anexdt said:

CORSAIR CMPSU-850TXV2 Enthusiast Serisi TX850 V2 850W 80+ BRONZE Güç kaynağı

2.ramlar 16gb alicam ama 4x4mu tercih edilmeli 8x2mi

3.noctua nh -c14 (nh d-14 satan bulamadim) oneririmisiniz iyi hatta sanirim akasha vodoo venom ve thermaltake friodan
Sosyal ağlarda paylaş

dostum sen bir karmaşa içindesin, rakamlara kafanı çok takmışsın.

750w 850w arasında bir fark yoktur ama senin almaya kalktığın 850 bronze psu yu 550w gold psu döver. Özellikle ekran kartının üstünde belirtilmiyorsa 550w üstü gereksizdir.Önemli olan rakam değil kalitedir.

ramin 3-5-2 mi olduğu 4-4-2 olup kanatlardan mi saldırdığı önemli değildir.İleri seviyede kullanıcı için ki beni aşar zamanlaması önemlidir.Ayrıca unutmamak gerekir ki 4 gb 1666mhz ram 8 gb 1333mhz ramden 16 gb 800 mhz ramden hızlı çalışır.

ekran karına girmiyorum bile.

geri kalan parça seçimlerini çok merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

PSU da 600watt üstü eğer crossfire/SLI gibi fantazilerin yoksa gereksiz. Zaten üretici firmalar sürekli elektrik tüketimini düşürmeye çalışıyorlar.

Almayı düşündüğün RAM lerin ne olduğunu yazarsan daha iyi olur. 8x2 alabilirsin.

Seçtiğin o ekran kartı arasında ASUS GTX680 DirectCU II ün çekirdek hızı daha yüksek. Asus'u tercih edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

80+ Gold -bronze bunlar bir power supply nin verimliliğini gösteren tabirler , ilk olarak psu istenen güç değerindemi dye bakılır ondan sonra verimliliği gelir .Bir daha böyle amigo gibi 550w gold 850w bronzu döver gibi cümleler kurma .Ondan sonra o gold değerini kaç voltta almış biliyormusun ? 110v ta alınan gold setifikasını yazıp çakallık yapan firmalar varken piyasada buna dikkat ettin mi?

EK : 550w tavsiye etmek zaten yanlış o sistemede .
Mighty_THoR said:

750w 850w arasında bir fark yoktur ama senin almaya kalktığın 850 bronze psu yu 550w gold psu döver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...