Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/68654_10151177784860233_9537928_n.jpg

Arena'da 350 kayıp bilet var deniyordu. Kulüple çok içli dışlı radikal ve salak bir Fenerli arkadaşım bunu koymuş hesabına, yeni Truva operasyonu diye, planlar yapılmış.

Şimdi bu mal bile o olayın içinde yer alıp reklamını yapıyor önceden, çıkıp bu iş yüzünden olay çıkarsa ki çıkma ihtimali çok yüksek, o zaman yine izin verilmiş bir olay diyebiliriz.

Ayrıca 350 bilet şu fotoğraftaki şekilde nasıl geçti bu adamların eline? Herşey planlı programlı diyince rerörerö yapılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ihbar etmeme gerek yok ki, var aslında evet ama demem o ki şu salak adama bile ulaşmışsa böyle bir bilgi ve Facebook'ta paylaşabiliyorsa rahat rahat polisin veya gerekli kurumların eline çoktan ulaşmıştır. Olaydan ve yapılacak işten çoktan haberleri var, onu demeye çalışıyorum. Daha önceki yazılarımda da dediğim gibi planlı programlı yapılacak her türlü etkinlikten bu adamların haberi var, müdahale edilmiyor kasten.

abi balya balya bilet görmüyor musun, bildiğin düzenli bir şekilde teslim edilmiş adamlara. Bilet çekilerek yapılabilecek bir iş değil şu üstteki görüntü,

tabii bu eleman bayağı salak bir eleman, biletler bu maça mı ait bilinmez de adam inatla bayağıdır söylüyor Truva Truva diye. Bakalım yarın belli olacak neyin ne olduğu. Bu elemanda aslında arkadaşım da değil sdfsda FB'liler ile Ankara'da kupa finaline giderken tanışmıştım da hiç haz etmiyorum, dincinin FB'ye tapanını düşün, neyse konu bu da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

"stada yasak olmasına rağmen organize biçimde giren fener taraftarlarının facebook arkadaşları suça yataklıktan gözaltına alındı"

sdfsf biraz etik bi mesele arkadaşını ispiyonlamak yada ispiyonlamamak bundan ibaret abartmamak lazım ben bişi yapabileceklerini de sanmıyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...