moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dur heyecanlanma yağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 konunun icine ettiniz la ya Macin adami MELO olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bence fener ya fark yiyecek ya fark atacak. ortası olmayacak bence bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 aykut kocamanın'ın ödleğin teki oldugunu bilmesem fener fark atabilir derdim. ama ancak tek farkla kazanır deplasmanda. bence bol gollu ama fark olmayan bi mac olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Şike konusunda tescilli bir klübün taraftarları hala şike yok edebiyatı mı yapıyor burda? 3 TEMMUEEZZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tribünlerden şike ile ilgili tezahürat geldimi digibahçe gene kısar tezahüratların sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ama marka değeri =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97049/deplasman-yaragi-ntvspor koyuldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ayrı başlığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bol kırmızı kartlı kavgalı dövüşlü bir derbi olmasını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kaptanın eksikliğini hissederiz. http://i.imgur.com/s98da.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Tek maç değer mi alayım mı lan? 24 lira imiş. Berabere bitsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 skor 2-1 olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 4-1 biter ya gs ya fb alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 karşılıklı gol olur. Sow gene jeneriklik tıklatır bi' tane ama gs kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 GS yener, kolay maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 1461 in tokatladıgı gibi tokatlar yollarız. ilk 25 dakika 1-0 olur, mac 1-2 biter. goller: umut, sow x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sonra bi uyanmis yatak islak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 fener çakacak ama hatıralar unutulmaz. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/598403_470509793007721_228803814_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 1-1 biter, Beşiktaş hakkımızı yer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ilk sow atar sonra burak atar 3.yü kim atar bilmem ama maç sonucu 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/68654_10151177784860233_9537928_n.jpg Arena'da 350 kayıp bilet var deniyordu. Kulüple çok içli dışlı radikal ve salak bir Fenerli arkadaşım bunu koymuş hesabına, yeni Truva operasyonu diye, planlar yapılmış. Şimdi bu mal bile o olayın içinde yer alıp reklamını yapıyor önceden, çıkıp bu iş yüzünden olay çıkarsa ki çıkma ihtimali çok yüksek, o zaman yine izin verilmiş bir olay diyebiliriz. Ayrıca 350 bilet şu fotoğraftaki şekilde nasıl geçti bu adamların eline? Herşey planlı programlı diyince rerörerö yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 E sen bunu yapan kişiyi tanıyıp da ihbar etmeyerek suça ortak oluyorsun ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 benim ihbar etmeme gerek yok ki, var aslında evet ama demem o ki şu salak adama bile ulaşmışsa böyle bir bilgi ve Facebook'ta paylaşabiliyorsa rahat rahat polisin veya gerekli kurumların eline çoktan ulaşmıştır. Olaydan ve yapılacak işten çoktan haberleri var, onu demeye çalışıyorum. Daha önceki yazılarımda da dediğim gibi planlı programlı yapılacak her türlü etkinlikten bu adamların haberi var, müdahale edilmiyor kasten. abi balya balya bilet görmüyor musun, bildiğin düzenli bir şekilde teslim edilmiş adamlara. Bilet çekilerek yapılabilecek bir iş değil şu üstteki görüntü, tabii bu eleman bayağı salak bir eleman, biletler bu maça mı ait bilinmez de adam inatla bayağıdır söylüyor Truva Truva diye. Bakalım yarın belli olacak neyin ne olduğu. Bu elemanda aslında arkadaşım da değil sdfsda FB'liler ile Ankara'da kupa finaline giderken tanışmıştım da hiç haz etmiyorum, dincinin FB'ye tapanını düşün, neyse konu bu da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 "stada yasak olmasına rağmen organize biçimde giren fener taraftarlarının facebook arkadaşları suça yataklıktan gözaltına alındı" sdfsf biraz etik bi mesele arkadaşını ispiyonlamak yada ispiyonlamamak bundan ibaret abartmamak lazım ben bişi yapabileceklerini de sanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar