Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

direk tükürük değil de bağırırken ağzından salya, tükürük saçmış olabilir ayı. hakem ondan iğrenmiş olabilir. böyle konuşan tipler var. gerçi yinede affedilmez.

arma öpmesi de komedi buna inanan fenerli varsa ne diyim yani. iki gün sonra ingiltere'ye gittiğinde ya türkiye'de bi ara bi takımda oynamıştım ama ismi neydi unuttum der...
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

ben yağızın okuluna istediğim gibi girer çıkarım demek oluyo

ahaha

abi bide gay işareti diye bişey var mi ya ?

ilk kez cok ayrintli izledim pozsisyonu, macta izlerken toton yemedi mi lan tarzi bişeydi yaptgi sey,

min 7-8 mac falan gelir, hatta bjk macinin oldugu hafta cezası biter aha buraya yaziyorum bak net ! sdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Görmeden yorum yapmak türk milletinin kanında var malesef.

Kafa hareketinden belli ne demek?

Adamın düşüşünden belli kesin penaltı var diye her maç 5 penaltı izleyelim o zaman. Gerçekten tükürüyor mu yoksa konuşurken mi sıçratıyor onu bilmiyoruz. Yanında olan oyuncular bilebilir en fazla. Kamera görüntüsü de yok sanırım o açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Adamın düşüşünden belli kesin penaltı var diye her maç 5 penaltı izleyelim o zaman. Gerçekten tükürüyor mu yoksa konuşurken mi sıçratıyor onu bilmiyoruz. Yanında olan oyuncular bilebilir en fazla. Kamera görüntüsü de yok sanırım o açıdan.

ya aç şu vidyoyu 25.sn den sonra izle. gözünle izle ama
Sosyal ağlarda paylaş

abi küfür ederken de o boyun hareketi oluyor, bende oluyor en azından :D

hani olayda tükürük olmasa bile 4-5 mac gelicek de, su acıdan kesin bişey diyemeyiz, bide tükürüğü siliyor fln yazmslar videoda'da adam 10 saniye beklicek degil, cat diye siler, orda tel siliyor, ki mac icnde oyun durdgnda defalarca yapılan bişy..

hagi'nin videoda göruluyor tükürük nasl silinir sds
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

Holy said:

Gözümle izliyorum, hala tükürdüğüne dair kanıt yok.

Yazdıklarımı okuyup anla, ondan sonra gel yorum yap.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

pontipati said:
Holy said:
Görmeden yorum yapmak türk milletinin kanında var malesef. Kafa hareketinden belli ne demek? Adamın düşüşünden belli kesin penaltı var diye her maç 5 penaltı izleyelim o zaman. Gerçekten tükürüyor mu yoksa konuşurken mi sıçratıyor onu bilmiyoruz. Yanında olan oyuncular bilebilir en fazla. Kamera görüntüsü de yok sanırım o açıdan.
Gözümle izliyorum, hala tükürdüğüne dair kanıt yok. Yazdıklarımı okuyup anla, ondan sonra gel yorum yap.

tamam bişey demiyom sana daha, şu 5sn yi izle bi çıkarıp formanı.
http://s1.directupload.net/images/121217/mezgdm5k.swf
ya da banane çok da fifi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...