Xenus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 direk tükürük değil de bağırırken ağzından salya, tükürük saçmış olabilir ayı. hakem ondan iğrenmiş olabilir. böyle konuşan tipler var. gerçi yinede affedilmez. arma öpmesi de komedi buna inanan fenerli varsa ne diyim yani. iki gün sonra ingiltere'ye gittiğinde ya türkiye'de bi ara bi takımda oynamıştım ama ismi neydi unuttum der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tam bir apaçi ya. yetersiz herif aahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 meireles gay isaretinin ne oldugunu bilmiyomus ya la cahil adam o yaptigin ne pis adam sinirlendim elim ayagim titredi yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi yetersiz misin neye sinirleniyorsun bu kadar sana mı yaptı? kullandığımız her hareketin farklı ülkelerde aynı anlama geldiğini falan mı sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yuvarlağın içinden parmak geçirmek gayet üniversal bi anlam taşıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 haklisin abi Masquerade said: https://pbs.twimg.com/media/A-YxOyQCYAA4dRj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 of ne kötü karikatür öyle ya. gülmüşsünüzdür siz bi de buna kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yok biz mac bitince daha cok gulmustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yaptığı hareket bildiğimiz büzzüğün yemez yusuf yusuf hareketi lan. yok top demiş bilmemne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Cons said: yaptığı hareket bildiğimiz büzzüğün yemez yusuf yusuf hareketi lan. yok top demiş bilmemne ahahah Yaptığı delikten parmağını sokup çıkartması ne anlama geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben yağızın okuluna istediğim gibi girer çıkarım demek oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 UF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Birisi yerlere dağılan parçaları toplasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 moriarty said: ben yağızın okuluna istediğim gibi girer çıkarım demek oluyo ahaha abi bide gay işareti diye bişey var mi ya ? ilk kez cok ayrintli izledim pozsisyonu, macta izlerken toton yemedi mi lan tarzi bişeydi yaptgi sey, min 7-8 mac falan gelir, hatta bjk macinin oldugu hafta cezası biter aha buraya yaziyorum bak net ! sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 valequenta said: abi o degil de su eboue nin alkisklamasi bomba ahaha merieless sinir oluyor sdfsf adam bildiğin tükürüyo kafa hareketinden belli.. hakem "konuşurken tükürük sıçrattı" demiş galiba, gene az söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Görmeden yorum yapmak türk milletinin kanında var malesef. Kafa hareketinden belli ne demek? Adamın düşüşünden belli kesin penaltı var diye her maç 5 penaltı izleyelim o zaman. Gerçekten tükürüyor mu yoksa konuşurken mi sıçratıyor onu bilmiyoruz. Yanında olan oyuncular bilebilir en fazla. Kamera görüntüsü de yok sanırım o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Holy said: Görmeden yorum yapmak türk milletinin kanında var malesef. Kafa hareketinden belli ne demek? Adamın düşüşünden belli kesin penaltı var diye her maç 5 penaltı izleyelim o zaman. Gerçekten tükürüyor mu yoksa konuşurken mi sıçratıyor onu bilmiyoruz. Yanında olan oyuncular bilebilir en fazla. Kamera görüntüsü de yok sanırım o açıdan. ya aç şu vidyoyu 25.sn den sonra izle. gözünle izle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi kafa hareketinden bişey demek adil olmaz ama cidden şöyle tükürmeye kalkınca boyun böyle kıvrılıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bi de şurdan izleyin bişey değişmiycek ama http://s1.directupload.net/images/121217/mezgdm5k.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi küfür ederken de o boyun hareketi oluyor, bende oluyor en azından :D hani olayda tükürük olmasa bile 4-5 mac gelicek de, su acıdan kesin bişey diyemeyiz, bide tükürüğü siliyor fln yazmslar videoda'da adam 10 saniye beklicek degil, cat diye siler, orda tel siliyor, ki mac icnde oyun durdgnda defalarca yapılan bişy.. hagi'nin videoda göruluyor tükürük nasl silinir sds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 pontipati said: Holy said: Görmeden yorum yapmak türk milletinin kanında var malesef. Kafa hareketinden belli ne demek? Adamın düşüşünden belli kesin penaltı var diye her maç 5 penaltı izleyelim o zaman. Gerçekten tükürüyor mu yoksa konuşurken mi sıçratıyor onu bilmiyoruz. Yanında olan oyuncular bilebilir en fazla. Kamera görüntüsü de yok sanırım o açıdan. ya aç şu vidyoyu 25.sn den sonra izle. gözünle izle amaGözümle izliyorum, hala tükürdüğüne dair kanıt yok. Yazdıklarımı okuyup anla, ondan sonra gel yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 lan siz bisey deseniz nolur, hakem raporuna yazmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 8 maç diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Holy said: pontipati said: Holy said: Görmeden yorum yapmak türk milletinin kanında var malesef. Kafa hareketinden belli ne demek? Adamın düşüşünden belli kesin penaltı var diye her maç 5 penaltı izleyelim o zaman. Gerçekten tükürüyor mu yoksa konuşurken mi sıçratıyor onu bilmiyoruz. Yanında olan oyuncular bilebilir en fazla. Kamera görüntüsü de yok sanırım o açıdan. ya aç şu vidyoyu 25.sn den sonra izle. gözünle izle amaGözümle izliyorum, hala tükürdüğüne dair kanıt yok. Yazdıklarımı okuyup anla, ondan sonra gel yorum yap. tamam bişey demiyom sana daha, şu 5sn yi izle bi çıkarıp formanı. http://s1.directupload.net/images/121217/mezgdm5k.swf ya da banane çok da fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yanlız hakemin gözlerini tam o an aniden kapatmasına dikkat edin. Var bence tükürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar