pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Spor%20Foto/858/Galatasaray%20-%20Fenerbah%c3%a7e%20ma%c3%a7%c4%b1n%c4%b1n%20fotoroman%c4%b1/13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-f9-ntNXs47k/UM5Po_ry_FI/AAAAAAAAJRI/56OYblZ7X28/s280/ibne.jpg Oo gg atarlanmis. Avrupaya git haci avrupaya. :) https://twitter.com/_gokhangonul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Miraul said: Aiko said: MrLevie said: beyler; şu çok iyiydi ya http://www.youtube.com/watch?v=hKUWWv_d0cs Kafa bimilyon videoyu fena çekmemişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Meireless hem hareket yapmış hem de suratına tükürmüş. Bakalım Engin'e verilen cezanın kaçta kaçını alcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sezeröztürk'ün de GELİYORUZ twiti vardı biri koysun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Engin hakemin boğazına sarıldı, kıyaslamayın bazı şeyleri. Zamanında Hagi aynı hareketi yapınca kaç maç aldıysa o kadar alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Gokhan gonul'e yazilan cevaplar insani memleketten sogutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Hayır normal kırmızı gibi 2 maç alması komik olur 5-6'dan az almaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 2 maç değil, 1 maç kırmızı zaten çift sarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hakkı yendi. http://i48.tinypic.com/tasnzo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 meireles de ne çirkef adammış düzgün bi kişiliği var sanırdım ama tribünlere oynaması falan. kendi sahasında olsa yok yere tantana olacak arkasına seyirciyi aldığında, sonra yine sokaklar yıkılır benzin istasyonları yakılır dfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.ligtv.com.tr/haber/meireles-boyle-kizardi haha 00.28'de net tukurmus bir de. noel tatili icin fazla abartmis. el kol isaretleri yeterdi 2-3 mac almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kadıköyde 2 gün önce gs store açılmış sanırım. 3-5 beyinsiz oraya meşale atmış vs. maddi bir zarar yok ama çevre halkına korku saçılmış sonuçta. polis olay yerinde, adamı gözaltına almıyor. adam bu fotoğrafı çektirip twitter'a koyuyor. http://pic.twitter.com/9qfKgpFy ülkedeki sporda şiddeti engelleme kanunu gerçekten işe yarasa bu adam önce hapse girer bi daha da maça giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tükürmüş gibi görünüyo arkadan. hakem adamsa raporuna yazar, tükürük + el hareketine hagi tarifesi çekerlerse 4 maç, engin baytar tarifesi çekerlerse 6 maç alır. eğer caner erkin tarifesi çekerlerse eboue 18 maç ceza alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 fizban said: tükürmüş gibi görünüyo arkadan. hakem adamsa raporuna yazar, tükürük + el hareketine hagi tarifesi çekerlerse 4 maç, engin baytar tarifesi çekerlerse 6 maç alır. eğer caner erkin tarifesi çekerlerse eboue 18 maç ceza alır. hem tükürmüş gibi görünüyor hem de hakem sonra alnını, yüzünü falan siliyor. bu ve sonraki el hareketlerinin cezası net 8 maç falan, hagi 7 almıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 lisansini yirtip, muebbet hapse atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mücadeleci ancak pozisyon zenginliği az olan bi maçtı.Akşam şahane bi kareografiyle başladı. Keşke maçın seyir zevki de kareografi kadar güzel olsaydı. Yendik ama mutlu değilim. Fener berbat biz ise kötü oynadık. O yüzden de böyle sıkılmadan strese hiç girmeden kazandık. Şimdi meirelesin pozisyon açık kırmızı karttı. Önce sindirmek, kabullenmek gerekiyor. Net kırmızı kart. 1 maç ceza alıcakken hakeme yapmış olduğu saygısızca hatta şerefsizce hareket çekmesi ve tükürmesi maç boyunca etkisiz oyununun sonucuydu.Aslında kendineydi hırsı. Bence Meirelesin yaptığı en büyük şerefsizlik maç boyunca centilmence takılan (GG'e küfredenler hariç) taraftarı tahrik edercesine onlara dönüp arma öpmesi hakeme yapmış olduğu şerefsizlikten çok daha büyük bi şerefsizliktir. Farkında değildim ben de ama maçtan sonra özetlerde gördüm daha doğrusu gösterildi 1 tane penaltımız verilmemiş. Hakemin süzmesi inanılmaz zor çünkü amrabat kendini yere atmadı, son dkda Stoch'un yaptığı gibi.Dikkatlice izlerseniz görürsünüz. Fener taraftarına gelicek olursak; 2 maç önce kayseri, otobüsü taşladı, onlar aslında trabzonluydu reröre diye ağlayan fenerliler bugün bağdat caddesinde gsstore'u ateşe vermiş apartmanda yaşayan insanları düşünmeden. Ben hayatımda bu kadar sindiremeyen taraftar topluluğu bu kadar egosu yüksek kendini bişey sanan taraftar topluluğu görmedim. İnsanımız gerçekten çok kötü. Gs-Bjk tekerlekli sandalyede olay çıkar adamın tekerlekli sandalyesini kırarlar. Mağlubiyet olur mutlaka olay çıkar. Alakasız anadolu takım taraftarları gider adam yaralarlar.Futbolculara arkadan ana avrat düz giderler.Sonra bağrınırlar deplasman hakkımız diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 okuyan da benzin döküp yaktılar sancak, kapalı kepenklerin önüne birkaç meşale atmışlar alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sabonis said: fizban said: tükürmüş gibi görünüyo arkadan. hakem adamsa raporuna yazar, tükürük + el hareketine hagi tarifesi çekerlerse 4 maç, engin baytar tarifesi çekerlerse 6 maç alır. eğer caner erkin tarifesi çekerlerse eboue 18 maç ceza alır. hem tükürmüş gibi görünüyor hem de hakem sonra alnını, yüzünü falan siliyor. bu ve sonraki el hareketlerinin cezası net 8 maç falan, hagi 7 almıştı diye hatırlıyorum.hayır. hagi hakemin üzerine yürüdü, hasan şaş falan tutamadı, bi 10 dakika hakemin üzerine koşmaya çalıştı, hakeme defalarca küfretti, ve 6 maç ceza aldı. maçtan sonra da hakaret etmişti, sonra 15 bin tl yedi bi de. haginin yaptığından çok daha az bu. ama fenerbahçe katsayısıyla beraber 8'e falan çıkması gerekir, doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 6 maç alsın, cezasını kupa maçlarında çekcek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hagi'nin oynamaması, formsuz olması, Türkiye adına da bir eksiklik olacaktı. Bu da bilindiğinden verilebilecek cezanın ennn alt sınırını verdiler. Ama o günle bugünün konjonktürü bir değil. Engin 11 maç alıyorsa bu arkadaş da en az 6 maç alacak ki, adalete inanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ahahahah mantığından dolayı türkiyenin en iyi üniversitesine yerleştirildin, kapılarından kovuluyorum şu an. ahahahahahaheaheauehauehuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Twitterda bakındım biraz da FB taraftarı ciddi ciddi hakeme giydiriyo sürekli. Küfürler, hakaretler... Elle tutulur tek itiraz ise 82'deki ikinci sarıdan kırmızı. Saçma sapan bi hiddet bir öfke. Neye olduğu bile belli değil. "2 faul iki sarı, amrabat 10 faul yapmış tek kart yok" gibi ipe sapa gelmez bi sürü tweet. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ilk golde faul yoktu, benim tepkim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hagi'nin zamanı ile şimdi ki bir değil. Sen Engin'e en üst sınırdan ceza vererek bu olayların önüne geçmek istedin. Ki hepimiz de eğer örnek olacaksa tüm cezalar böyle uygulanacaksa degil 11, 21 maç ceza versinler dedik. Adam combo çekmiş öyle 3-5 maç az gelir bana göre. Haa ama önümüzde TR kupası var dimi ahaha şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar