reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 İşte sonuç olarak kart iyise zaten işini bilen hangi rafta durduğuna bakmadan alıcak, ama kart kötüyse gaming hedesi diye kakalıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 stx in hemen hemen aynısı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 STX'e karşı en büyük artısı o masa üstü hub'ı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 192k lık audio in olması en büyük rekabet unsuru. audio creation için mantıklı ama pro olarak bu işle uğraşanlar niye alsın ki bunu? çok daha über sistemler var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Benim de STX'im dün geldi. Cumartesi günü Audioengine A5+ audition etmek için İstanbul'da olacağım. Compel galiba cumartesileri kapalı oluyormuş, BX8 D2 audition etmek istiyordum ama olmayacak sanırım. Mavi-Hi Fi da A5+ etiketini 1k'ya yaslamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 900 e aldım ben, faturayı da kullandığım için 750ye falan gelmiş oluyo teoride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Faturayı kullandım derken abi? Şirkete mi gömdün faturayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu arada courserada Introduction to music production kursu başladı martın birinde ben önceden kayıt olmuştum ama sanırım forumlara ve videolara kayıt olmadanda girilebiliyor aklınızda bulunsun. Konular •Audio Basics: Propagation, Amplitude, Frequency, and Timbre. (you can do a broad overview or focus on a single parameter of sound) •Microphone Basics: Type, Frequency Response, and Polar Pattern (you can do a broad overview or focus on a single aspect of microphones) •Visualizing Sound •Type and Usage of Important Studio Cables. •Typical Recording Signal Flow Using Your Own Equipment •How To: Recording Spoken Word •How To: Recording an Acoustic Instrument •How To: Recording an Electronic Instrument •How To: Recording an Electric Guitar or Bass without an Amplifier •How To: Recording an Electric Guitar or Bass with an Amplifier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Sorieno said: Faturayı kullandım derken abi? Şirkete mi gömdün faturayı? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Selam, Ben de öyle yapayım da imalat konulu bir firmada abes kaçar mı acep :P Edit: şimdi hatırladımi anfimi satamadığım için A5+ bana haram :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Selam, Hanım zaten veto etti elektronik harcamalarımı... Yeni gündem duvar yıkıp mutfak genişletme :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 evlilik vs elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kova kadınıyla evleneceksiniz abi. hata olmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bi kova erkeği olarak keşke kova kadınıyla uyuşabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Selam, KHaRoN bilir, listem oldukça genişti ama bu ay sonuna kadar netleştirip, Nisan ayı içerisinde yıkıma başlama niyetinde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Abi halbuki tum planlari hanim kabul katsayisini (HKK) hesaba katarak yapmistik, niye boyle oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Abi gizli gizli alıp eve sok? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Selam, Eve gizlice girip alenen pencereden de çıkabilirler :( A5 için yer buldum gibi ama :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 "E bu hep burdaydi , nasil hic farketmedin. alla alla" argumani bence denemeye deger o durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 A5+ audition ettim Mavi Hi-Fi'da. Gayet böyle 192 kbps olan mp3'lerimi Lumia 920'den dinledim. Muddy dedikleri bass'lar, frekanslar karışıyor yea denilen spektrum falan inanılmazdı. Bir de 15 günlük falandı cihazlar, çok fazla burn-in de edilmiş değildi. Velhasıl felaket etkilendim, alıverdim. Alacak olanlara da tavsiyem gitsinler audition etsinler, çok da ilgiliydi Mavi Hi-Fi sahibi Demir Bey. Bugün yarın kurmayı planlıyorum işte. Altlarına mermer kaide yaptıracağım sanırım, DS2 bulamadım. Ortaya nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum. Bu arada iki sorum var; 1- Double male minijack almak istiyorum. Tavsiyeler? Kalite çok fark eder mi? 2- Ath M50 kablosuyla bina boyu ölçülür gibi gözüküyor. Bu kablo keşmekeşini en iyi nasıl idare edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 o çok tehlikeli bi oda yalnız. (= basstrapler falan var akustiği canavar. evde aynı etki olmayabilir. hoş a5 için o kadar kasmaya da gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bugün denedim evde, yine mp3 playerıma bağladım. Gayet sıradan bir odaydı. Out of the package olmasına rağmen yine beni mutlu etmeyi başardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Sanalmarketim aradı dün, tedarikçi yenisiyle değiştirmiş kartı, bugün yarın gelir. Lan bari bu da bozuk çıkmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Sorieno said: 1- Double male minijack almak istiyorum. Tavsiyeler? Kalite çok fark eder mi? 2- Ath M50 kablosuyla bina boyu ölçülür gibi gözüküyor. Bu kablo keşmekeşini en iyi nasıl idare edebilirim? Double male icin pro bir cozume gerek var mi bilmiuorum ama masturbasyon seviyesinde urunler mevcut. Extremeaudio da gormustum sanirim. mesela Sahibinden.com da ucuza ikinci el bi kablo almak daha mantikli geliyo bana. Cunku fiyatlar cok dusuyor. M50 icin yapacak bisi var mi ki? Modifiye edip kablosunu degistirebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar