Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şimdi ben de driverı silip restart attım, o esnada telefondan baktım bu driverları gördüm, çekip kuruyorum şu an, bakalım nolcak. Olmadı PSU'dan şüphelenicem, çünkü birinin başına D2X'te gelmiş aynı sorun, molexte sorun varmış. Edit: Yok bana mısın bile demedi. Bakim bi front panelde aynı olay olcak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ilginç bi sorun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ee çözüldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Düzelmezse klasik Ubuntu LiveUSB ile dene. Yazılım sorunu bence bu ama kesin öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yok ya hiçbi şey farketmedi. Ben de Win7 kurmayı düşünüyodum ama böyle bi Live USB falan iyi olur, bi öyle deniyim. Çünkü bana da yazılım problemi gibi geliyo. ASUS'a yazdım olayı, head-fi'da da sordum var mı aynı sorunu yaşayan diye, sonuç çıkmazsa bi de sanalmarketim'e yazıcam bakalım. Edit: Ubuntu'da da aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 başka moboya takıp deneyeceksin abi çözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 pcie slotunu deiştirip bi denesene, x16 slota tak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 said: Xonar D2X – (Really) low analogue sound output FIX The Xonar D2X I recently bought would only output digitally – the analogue output was so very quiet it needed my Hi-Fi separates amplifier on maximum volume to just about hear it. The fix was relatively simple – it was all down to the cheap and nasty floppy power connector socket on the sound card – which had moved forward of the pins resulting in a partial connection. The white plastic “socket” needs sliding back over the pins until it can not go any further – the floppy driver power cable then fits much nicer. I’ve even put a tie-wrap around it now to prevent it sliding forward. Oddly, the card never told me the power wasn’t connected, so I guess at least one of the pins was making contact – enough for the card to believe it had full power anyway. I suspect this was probably the ground connection it was detecting. The flaw with the white plastic “socket” is that it isn’t anchored to the card – so when you remove the power supply you can slide it forward of the pins without realising. Lets hope Asus fix this in some of their updated revisions, when they come out. sole bişi okudum belki işinize yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bu gerizekalı mobo kartı x16 slota taktığımda ya ekran kartını görmüyo ya da ses kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam, Ben de Xonar STX siparişi verdim; battı balık yan gider. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam http://i.imgur.com/8fX6iXU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 su basligi okudugum yere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 paramecium said: Selam, Ben de Xonar STX siparişi verdim; battı balık yan gider. Saygılar. herkesi zehirledim. abi durun belki benim aldığım hazzı almayabilirsiniz. ben dandik bi karttan geçtim sonuçta (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Selam, Resmen arkadaş kurbanı oldum! Esh ve KHaRoN balığın yan gitmesinden sorumlu kişiler :P A5'lerden memnun kalmazsam alıcısı hazır :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu arada... AD 700 ün amazon fiyatı türkiye fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/860850_10151263358402181_390679712_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Selam, Düğmelerle oynamak serbest mi :P Bu arada o kulaklık kafada ne kadar büyük duruyor ::o amazon fiyatı oldukça uygunmuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 şu aletleri nasıl kullanıyorlar aklım almıyor ya. bence sadece iki üç tuşunu kullanıyolar kalanları artislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Vay anasını ya direk sazan gibi atlamışım da meğer kartın kendi öyleymiş http://www.bizgram.com.sg/product_images/d/098/Asus_Xonar_wee__28027_zoom.jpg Neyse dün teknik desteğe yazmıştım cevap gelmeyince hemen aradım, adam şunları şunları denedin mi, dedim hacı rahat ol yaptım her şeyi, en son Windows XP ile dene deyince dedim orda dur, Ubuntuyla da denedim falan. En sonunda bize gönderin XP'de de olmazsa dedi gönderdim ben de bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sanssizlik abi senin olayin. Ama bence baska bi arkadasinda deneseydin, belki sorun senin makinededir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Şu an deneyebileceğim tek arkadaşım askerde ya forever alone :( Bekliyorum artık yapcak bi şey yok, sorun yokmuş hacı derlerse eyvallah diyip yeni bilgisayar toplicam ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 barnacle said: şu aletleri nasıl kullanıyorlar aklım almıyor ya. bence sadece iki üç tuşunu kullanıyolar kalanları artislik Her dugmeyi kurcuklamiyolar ya, hepsi ayni parametre aslinda. Sadece ensturman sayisina göre track track kullaniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 her sıra bir kanalı falan mı temsilen orda yani? tek enstrümanın sesini mi ayarlıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tişikkirler sipirmin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar