Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 baya saglam kadrolar var ama xavi iniestalı falan kadroya denk geliyorsan rahat kazanırsın.cunku genelde öküz gibi para harcamış nublar oluyor oynamayı bilmiyor cogu ben lampard ve gerardı koydum cdm olarak göbeğe ucuzlar ama isimleri yeter sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Eternal said: abi bu en iyi takım falan degil ki ortalama bi takımım var yani.. upload ediyim bi bakın nesi iyi bunun ben division 2'ye cıktım adamlar yıkılıyo.. Hulklar roniler modriçler falan kim gelirse aklınıza.. =) http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#jvtUxsNunIqxj:ps3 yok hemen chiellini di natale falan alıyım diyosun ya o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi fiyatlar neden dibe vurdu arda turan 84 overallı 7-8k ya falan gidiodu şimdi 800 buyoutla satıldıgını gördüm bi 20-30k biriktirsen efsane kadro kurarsın bu fiyatlara işte 3-5 topcu var yüksek fiyata o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi ea yı batırmak için napıyoruz. ağlama 2-3 kere oldu demişsin ama ardışık şekilde son 4 maçım DNF oldu. zaten böyle küme düştüm bir de yenisezonun ilk maçı kazandığım halde böyle oldu. nedir yani napmam lazım. artık kesin ne acution gezebiliyorum adam gibi, ne maç yapabiliyorum. biliyorum çünkü nolursa olsun menüye dönerken anasını sattığımın fut serverına bağlanamıcak / atıcak sonra da DNF çarpanını düşürdüm akıllı ol diye qq çekecek. oynamak istiyorum oynayamıyorum boşa geçen zaman sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 benim gibi yapın, takasa verdim fifa'yı 1 aydır kafam rahat :D lakin nba 2k13 aldım yerine, şimdi onda sinir krizi geçiriyorum. Oynamıyorum onu da zaten asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 of dayanamadım bidaha denedim. 2. maçı da akzandım ama gene DNF. hayır maç oynanıyor ortada puan yok, kimseye yaramıyor hahah. sıfır coinle 5 maçtır adamları eskitiyorum, kontratlar bitti. yani beş kere üst üste oluyorsa bende mi sorun var nedir. neyi değiştirmem denemem lazım... internetle alakası yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 gold ben dmz açtığımdan beri sıkıntı olmuyo kopma konusunda artık eskiden ps3 hep kopuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sorun şu ki konsoldan değil pcden oynuyorum. orada cevap yazan yok diye buraya yazıyorum sdfs. mesela menüde de ilk denemede asla girmiyor, ikincide giriyor. maçta da aynı şey oluyor sanırım, maçta p2p oynadıktan sonra tekrar FUTa bağlanıyor, tek seferde olmayınca gg diyip gönderiyor. 5 maçta sıfır puan sıfır coin, bundan sorumlu adamı bulsam çivili sopayla döverim o derece sinirim bozuldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ohh sonunda bitirdim rahatladım ya. artık admaların kontratı bitti. kontrat alcak coin yok. alsam zaten kaybediyorum. 3 maçta 3 galibiyet ama sıfır puan çektim. yapacak bişey yok. artık kabullenmeden gelen bir rahatlama çöktüi sinir geçti. kesin bir internet ayarı sorunu var bu akdar olmaması lazım ama bilemedim. esad nod23den komple origin klasörünü muaf tuttum, flushdns mi yapmadım, vpnden mi girmedim, yok illa kopuyor. http://i.imgur.com/06e2V.jpg şu an ne maç yapabilirim ne yeni adam alabilirim. tam kilitlendi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bu ultimate team nasıl birşey ya? Bunda da mı diablo3 gibi RMAH var? Gerçek parayla oyuncu mu alıp satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 gerçek parayla oyuncu alıyosun ama satma yok sanırım. sadece alıyosun ronaldon oluyor mutlu oluyosun galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 gerçek parayla oyuncu alınsa herkesin forvet hattı messi ronaldo olurdu ya gerçek parayla fifa point alıyorsun.fifa pointlede gold pack açıosun ki açtıklarının çoğundan elle tutulu 1-2 topcu cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ARKADAŞLAR İKİ SAYFADIR KAFA ŞİŞİRDİĞİM SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM bu kadar alakasız olur... hamachiyi sildim geçti... hani bağlantı falan da yok hamaçide. sırf orada durması, ayrı bi network oluşturması bile sıkıntı. benzer sorun yaşayan olursa denesin. olan bu esnada giden 5000 coinime oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 5bin bişi değil ya ztn her maç 500 geliyor lig title alırsın konsolda olsan futbolcu hediye ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Beyler ben fut'a webapp ile girince bana her gün daily gift veriyor.. Konsolda ben böle bişeye denk gelmedim.. Girmeyeniniz varsa her gün bi tur girin.. Gold pack veriyo Coin veriyo falan aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 webapp'de 1 ay önceye kadar hergün daily gift veriyodu ztn. sora bitti şimdi christmas ayağına tekrar başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ahaha ölesine giriyim dedim daily gifti görünce. silver pack açtım sabri geldi gs takımımı tamamladım. 20bin coin'e gideri varmış bide adsdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sabrinin neresi 20k. ölü topiği niye apladın derseniz, peklerden çıkan en pahalı adamınızı merak ettim. bana demin mesut çıktı bi gazla geldim yazıyorum mesajı. daha demin sırf alman diye müller ve götzeye 10+20k para saydım hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ulan ben bu adamı 100k falan sanıyodum 20-30k imiş. boşuna elimde tuzla koşup mesaj yazmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bana da en çok para eden Pienaar siyah kart çıktıydı. Ben de sevinmiştim ama meğersem 10k ediyormuş pehh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 siyah kartlar desteden gelebiliyor mu ki? bana hiç çıkmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bana bi tane çıktı o da siyah michu piyasası 11k falandı 10.750 ye okutmuştum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu, ilk sezonda division 1 title'ını ve gold cup kazandığım takımım ; http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#oQzcr8plnIGd2:ps3 buda silver takımım; http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#c6ACh6dznIGd1:ps3 challange kalmadı oyunda interactive world cupa sarıcam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ya abiler takımı kurdum ettim geliştirdim. uygun adamlar alayım diye kasa kasa en sonunda çakma bayern oldu. adamlar arası kimya ne kadar önemli? takım kimyası ne kadar önemli? adamlar arası derken bütün hatlar yeşil oluyor mesela, ama paslar gene kamil gibi gidiyor falan. adamların uyumu bi işe yaramıyosa doldurucam afrikalıyı brezilyalıyı. almanlar baydı. mesela balotelli yerine gomez alıyorum ama adamın ayağına top getiremiyorum. hızlı adam lazım. http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kdtWxhgunIGJv:pc bi fikir verin bişey edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bu takımla pas hatası yapıyosan sil o takımı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar