BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bu Bone'u niye kimse sevmiyor ya? Bu adamın ne zararı var size? Bone, al canın ne istiyorsa sen de. Steam oyunlarını da buraya koy. Ben bakıyorum hepsine. gog oyunlarına da baktım. Daha fazla al. Gerçek hayattan tanımıyorum ayrıca. Yancısı falan da değilim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 çok oyunu var diye kıskanıyolar çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 orj. oyun alan adamı bir dövmediğiniz kalmış. devam bone arkandayım benım gog kutuphanede fena sayılmaz resmını koyarım. telefonla cekerım hem kutuphane hem laptobun havasını atarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bone said: Kanuni said: o garip sunlari bunlari aldim olayina esprili bir yaklasim. yoksa kime ne neyi nasil aldigindan. sen de al. 1.75 dolara oyun dağıtıyorlar lan resmen. bir süredir almayı düşündüğüm bazı oyunları ucuza almış oldum böylece ^^ abi sorun fiyatinda vs degil, oyun almiyorum uzundur, tum oyunlari cekiyorum netten torrentden, oynuyorum 5-10 dakika eger seversem satin aliyorum artik oda cok nadir. mmorpg major satin aliyorum kesin, single playerda gecen sene ne almisim dersen d3, tourchlight 1-2, civ v, dont starve, bastion, legend of grimrock :) bu kadarcik.d3 haric bunlarida oynamadim desem yeridir. torrentden cekip 10 dakika sonra uninstall ettigim oyunlari neden alayim :) bonela aramda sorun yoktur beyan ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bir zamanlar aman internet gider mider diye mp3 leri filmleri falan arşivleyen bir nesil vardı, şimdi o grup evrim geçirmişte ay şu oyunu da aliim bu oyunuda aliim modunda takılıyor lan resmen geri dönüpte 1 kere bakmayacağınız oyunlar olm niye harcıosunuz paranızı böle şeylere yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Abi burada saçma olan oyun almak değil ki. Birisi gelip "aha da bunları aldım" derse, ona da "burası indirim topic i niye show off yapıyorsun bize ne hangi oyunları aldığından" denebilir ama bu laf onun "burası indirim topic i" diye başkalarını uyarması kadar saçma olur. Burası askeri kamp degil, o kisinin personal blog u hiç degil. Thats it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sizin paranızı mı harcıyor alırken? size ne? sen "burası onun blogu değil" diyorsun ama ben başka birinin oyunlarına bakarken rahatsız olmuyorum mesela. beni nereye koyacaksın? "s.ktir git" mi diyorsun o zaman yani? şu adam çıksa iki tane ferrari resmi koysa, bonzilik yapsa, bnalanacak bişi yapsa gülünecek malzeme çıkar ama di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Abi yazdigimi anlamiosun dimi cidden? Ben ona paste etmesin demiyorum. Ama biri dijital oyun almak konusunda fikir belirtince "sus burasi indirim basligi" demek sacma. Tipki ona "ne paste ediosun" demenin sacma olacagi kadar sacma Ltfn önce yazilani anlayin Edit: mesela Bone şu kafayla bu aramızdaki konuşmaya da "burası yeri değil" demeli. "indirim başlığında bunu mu tartışacaksınız" demesi gibi, bunu da tartışmamamız gerekir burada. Ama o zaman o kafayla "burası sadece indirim başlığı" ise, onun koyduğu resme de "hoca burası indirm başlığı ne alakası var o koyduğun resmin" denir. ama bunların hiçbirinin denmemesi gerekir diyorum. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kanuni said: bonela aramda sorun yoktur beyan ederim. euhehuehu :) ben de seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 /hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 o.O biz çıkalım mi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 steamde alacak hiçbişey bulamadım ya. bi grimrock belki gogda ne fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 gog'da eski oyunlar var işte, son zamanlarda yeni oyunlar da eklenmeye başlandı. en çok satan oyunlar arasında bg2, planescape torment, fallout 2, arcanum, freespace 2, master of orion, alpha centauri, syndicate, dungeon keeper felan var. yeni oyunlardan da witcher 2, resonance, gemini rue, unmechanical, deponia güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 might & magic indirimi gelmiş, seriyi sevenler alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 güzel indirimler var. son 12,5 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bitiyor artık =P Önümüzdeki maçlara bakacağız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 nordlydian said: BALDUR'S GATE 2 COMPLETE2 PLANESCAPE: TORMENT1. BALDUR'S GATE: THE ORIGINAL SAGA ARCANUM: OF STEAMWORKS AND MAGICK OBSCURA NEVERWINTER NIGHTS: DIAMOND EDITION ICEWIND DALE COMPLETE ICEWIND DALE 2 COMPLETE TEMPLE OF ELEMENTAL EVIL DIVINE DIVINITY NOX™ SACRED GOLD BEYOND DIVINITY WARLORDS BATTLECRY 3 INQUISITOR AGE OF WONDERS: SHADOW MAGIC 78$$$ gömdük bakalım.. Adam hacı oldu resmen :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 çok sağlam kazık yedim o oyunlardan bıraz daha beklesem yarı fiyatına alırdım hepsını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar