nuki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bugun bana gelen e-mail :) said: memerhabalar ismim gyulhan yasim 25 bekarim hic evlenmedim aslen turkiyeliim ama yurt disinda yasiyorum ben 2 yasindayken anem burdan evlilik yapti yunanistana ya geldik burdan evliliK yapti annem ve 23 seneden beri burda yasiyorum annem kanser hastasi ve ben uvey babamin yaninda kaliyorum o yuzden de kendi yuvami kurmak istiyorum ama bu ulkede degil turkiyede olmasini isterim dinimden musluman olarak birisiyle anlasabilecegim guven uyum saglayabilecegim birisi olsun yeter adresinizi arkadaslik sitesinden aldim ve fazla bilgisayardan anlamadigim icin arkadasimin yardimiyla bu yoldan size ulasmak istedim beni tanimak ve ulasmak isterseniz iste telim 0030******** Birde caps koymus 3-4 tane. Nedersiniz gerçek gibi mi :P not: Face dışında üyeliğim yok lan benim nereden buluyor böyleleri benim mail'imi :)
nuki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ben beğendim valla :) Ne kadar para istiyor acaba türkiyeye dönmek için :P
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 aşçılıkla bi alakan var mı acaba http://www.ascihaber.com/v4/haber/devam.asp?haber_id=13934
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bi ufak altın kapıp gelem nerde düğün ?
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 abi bana böyle bir mail bile gelmiyor o kadar yalnızım ya
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Halayda başı ben çekicem ona göre
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://sinekbook.com/wp-content/main/2010_08/rahimterk.jpg
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 adamı yıllar sonra foruma mesaj atmaya iten mail olmuş.yıllar dediğim garbıça sdfs sazan.avi
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 GwindonSurion said: adam sevinmiş
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 nuki said: memerhabalar ismim gyulhan yasim 25 bekarim hic evlenmedim aslen turkiyeliim ama yurt disinda yasiyorum ben 2 yasindayken anem burdan evlilik yapti yunanistana ya geldik burdan evliliK yapti annem ve 23 seneden beri burda yasiyorum annem kanser hastasi ve ben uvey babamin yaninda kaliyorum o yuzden de kendi yuvami kurmak istiyorum ama bu ulkede degil turkiyede olmasini isterim dinimden musluman olarak birisiyle anlasabilecegim guven uyum saglayabilecegim birisi olsun yeter adresinizi arkadaslik sitesinden aldim ve fazla bilgisayardan anlamadigim icin arkadasimin yardimiyla bu yoldan size ulasmak istedim beni tanimak ve ulasmak isterseniz iste telim 0030********
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Typolara bakılırsa bu maili Babacum yazmış.
Öne çıkan mesajlar