moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yeni sezon gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ayik olun, yeni sezon bomba gibi geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=qnaKxgMqDAk time-skip falan, inanilmaz iyi olmus yeni cizimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 iyi lsan bitirememiştim bahaneyle bitiririm eheh 22 de mi ne kalmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ne güzel animeymiş bu. İlk bölümü meh diyerek izledim; Ama ikinci bölümden sonra çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sezon iki, ikinci bolum asiri iyiydi. Oyle boyle degil, Toradora 16 gibi efsanelerle yarisir. Ayrica: http://forum.paticik.com/thumbnails/8e4/09a/f45/962/b08/3f2/dfb/bd9/29a/30d/2d_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 akua booaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Dövüş sahneleri muazzamdi. Silip atar piyasadakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Darklight1903 said: ayik olun, yeni sezon bomba gibi geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=qnaKxgMqDAk time-skip falan, inanilmaz iyi olmus yeni cizimler. güzel bişeye benziyo bu ya neymiş bakayım bu haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Cerezlik aslinda ya. Ama karakterler çeşitli, çizimler güzel, ilk sezonun ending cok iyiydi. İzletiyor. İkinci sezon çıktı şimdi. İkinci bölüm bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 6 hakuryuu ne güzel kırdı kafayı umarım annesi yavrum ben senin için yaptım bunu kötü ben değilim twisti çıkmaz şu haliyle çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 evet bayagi iyiydi o sahne. alibaba'nin gerizekali lawful good paladin tribinden de kurtulmus olduk birkac dakikaligina da olsa. yalniz bu hikayede aladdin biraz pasif kaldi. herhalde geri kalan hikaye onun uzerine donecek bir sure diye digerlerini one cikarmak istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 morgiana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 6 ben bir an aladdini de öpecek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 8 bu training isini cok uzatmamalari iyi oldu. koca magi'nin sadece ates buyusu atabilmesi de sacmaydi o da cok iyi oldu. ben en az 2 tane daha ogrenir diye tahmin ediyorum aradjin. 6'dan 1'e yukselmesi muazzamdi ama ahahahah. ben boyle 3'e falan alirlar, 1 bolum de 1'e cikar diye tahmin ediyodum. bayagi guzel bolumdu, iyice sevdim ben bu magi'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 gene güzeldi. her karakter ne yapmış nasıl yapmış diye 1-2 bölüm harcayabilirler. eğlenceli yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 son bölüm baya iyi olmuş, alaaddinin eğitiminde daha çok bölüm geçerse sevinicem baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yine bayagi guzel bolumdu. aribaba'nin dovus stilini seviyorum bayagi ya, karakterden nefret etsem de. 10 sehrazat superdi lan ahahekldsjklfjds. artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 alibaba o. bildiğin alibaba. aribabayla alajin değil, bildiğin alaaddin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bunu en son dusunen kor olmustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 10. bolum ehti. alibaba'yi sevmedigim icin bayiyordu da, sonunda morg'a geciyoruz. 2 bolum de o olsa, 13 14 gibi alaaddin'e gelir sira. guzeegl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bayagi bayagi yardiriyor seri. ilk sezonla alakasi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bu anime de erkek çizimleri niye hep karı gibi lan asfahskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 2x6 dayım ben. moriciana dono için izliyorum. hikaye çok iyi ama, dancın olsun, ülkeler olsun, dövüş temelleri olsun, iyi yani evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dovus teknikleri gercekten muazzam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 anadoluda magi çıkmış http://i.imgur.com/8bJ2V6S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar