Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 shoujo? shonen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Yok ya bayağı ciddi konusu. Seinen diyicem ama diyemiyorum arada sırada ciddiyeti baltalamalarından dolayı:P Kurgu olarak rahatlıkla seinen denilebilir ama. Ama shoujo veya shounen de değil kesinlikle. (Gerçi battle mode'a veya YUUSHA IS MORE SPECIAL THAN YOU!!! triplerine girerlerse ucundan shounene kayar belki, garanti vermiyim ama konusu bayağı derin gibi gözüküyor şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Maoyuu Maou Yuusha Çizimler müzikler vsler güzel evet, biraz Sword Art Online'a benziyor gibi geldi, karakterlerin tipleri. Direkt Shounen bu ama, hatta başta tanıttığı karakterlerden ayrıca harem olduğu da belli. Bunun seinenlik bir yanı yok. orta okul/lise bunun asıl hedef kitlesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 koshimizu + sawashiro mu var yoksa bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 downloading like the motherfucking fist of the north star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konusu shounen olmak için fazla ciddi gibi geldi bana ya. Tamam seinen demek için biraz hafif ama shounen için de fazla ağır ya, direkt shounen denemez bence. Tabii serinin geri kalanında metaplotu settingi sallayıp random maceralara koşucaklarsa bilemem, ilk bölümden edindiğim izlenim kadar konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 fazla ağır derken neresi ağır abi anlamadım, ben mi yanlış animeyi izledim :P demonlarla insanların arasındaki savaşın duramamasının arkasındaki neden mi ağır? bu klasik , savaş bir endustridir, savaş devam ettikçe bazı insanlar bu işten para kazanır plotu. ki orta okul lise öğrencileri için gayet anlaşılabilecek bir konu. bize orta okul/lisede yaz kitabı olarak 1984 , brave new world okuttuklarını düşünürsek bu konu fazla basit gençlere. Ya zaten komplex oluca seinen oluyor diye de bir şey yok en basitinden ana karakterin yaşına tipine baksan, aradaki geyikler muhabbetler(çocuk virgin) vs. oradan anlaşılıyor . Direkt liseli çocuk koymuşlar hero diye. shounen yani haha. hedef kitle belli. Ben 26 yaşında adam olarak kendimi o karakterle bağdaştırmam. Memelere bakarım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ben de maoyuu'yu merak ediyordum, iniyordu bir yandan zaten ama yazdıklarınız daha ümit verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 maoyuu tam gırgır ya ben beğendim :) anlatmak istediklerini gayet güzel şekilde basitleştirmişler, vermek istedikleri mesajı hedef kitleye gayet güzel şekilde ulaşabilecekleri düzeyde tutmuşlar hem kurdukları dünya da gayet ilgi çekici, eğlenceli duruyor çizimler de tam sevdiğim türden aslında ilk başta konusuna ve görseline bakınca "meh" çekmiştim ama yanılmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 spice and wolf lite be bu maou //kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Boku wa Tomodachi ga Sukunai mangasini okumaya basladim, anime de devam ediyormus bu sezon. Mangayi birakip onu izlerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 SenariouS said: spice and wolf lite be bu maou //kaede güzel mi lan, izliim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 spice and wolf'u sevmedim ben hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 _¢C¢_ Horo Hatun _¢C¢_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 minamizâdeler iyi başladı ya 3. sezona göre şimdiden daha çok güldüm chiaki gibi kızım olsun istiyorum, agresif bok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 esas iyi karakterler girmeden bile epey güldürdü minamike fena olmayacak gibi 4. sezon oreshura da fena değil gibi. güzel twistle başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kaede said: esas iyi karakterler girmeden bile epey güldürdü minamike fena olmayacak gibi 4. sezon oreshura da fena değil gibi. güzel twistle başladı oreshurada direk kirdilar cocugu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 siz önceden mangalarını okuyup ondan sonra animesini izliyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ben sadece çok iyi bir öyküyse ikisini yapıyorum. Genelde animeden sonra mangayı okuyorum baştan başlayıp ya da sadece mangayı okuyorum, animeye bakmıyorum. Amnesia gibi imba şeylerde ikisini birden yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 BabacumMostors said: siz önceden mangalarını okuyup ondan sonra animesini izliyorsunuz değil mi? değişiyor o ya kaynak mangaysa en iyisi mangayı okumak oluyor genelde ama kaynak light novel veya oyun ise baya kötü olabiliyor mangaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 detective inaba çok gerizekalı bir seriymiş begendim baya izlerim bir bölümü 1 saat gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bu nasıl bi sezon ya hiçbişey yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yogun kar yagisi nedeniyle animeler tatil olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 daha pek birşey çıkmadı sanırım 6-7 tane seri başladı herhalde. ninja kızlar fena degil gibi geyik olur. senran kagura idi galiba serinin ismi. zettai karen çok klişe bir başlangıcı vardı da fena degil gibi belki ortalama üstü olur. amnesia brains base in animesi ama shojo oyundan çevirmeymiş tüh size. love live = k-on cutie detective dedigim gibi çok salak bir anime begendim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar