Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Yok ya bayağı ciddi konusu. Seinen diyicem ama diyemiyorum arada sırada ciddiyeti baltalamalarından dolayı:P Kurgu olarak rahatlıkla seinen denilebilir ama.

Ama shoujo veya shounen de değil kesinlikle.
(Gerçi battle mode'a veya YUUSHA IS MORE SPECIAL THAN YOU!!! triplerine girerlerse ucundan shounene kayar belki, garanti vermiyim ama konusu bayağı derin gibi gözüküyor şimdilik)
Sosyal ağlarda paylaş

Maoyuu Maou Yuusha

Çizimler müzikler vsler güzel evet, biraz Sword Art Online'a benziyor gibi geldi, karakterlerin tipleri.

Direkt Shounen bu ama, hatta başta tanıttığı karakterlerden ayrıca harem olduğu da belli. Bunun seinenlik bir yanı yok. orta okul/lise bunun asıl hedef kitlesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Konusu shounen olmak için fazla ciddi gibi geldi bana ya. Tamam seinen demek için biraz hafif ama shounen için de fazla ağır ya, direkt shounen denemez bence.

Tabii serinin geri kalanında metaplotu settingi sallayıp random maceralara koşucaklarsa bilemem, ilk bölümden edindiğim izlenim kadar konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fazla ağır derken neresi ağır abi anlamadım, ben mi yanlış animeyi izledim :P

demonlarla insanların arasındaki savaşın duramamasının arkasındaki neden mi ağır?

bu klasik , savaş bir endustridir, savaş devam ettikçe bazı insanlar bu işten para kazanır plotu.

ki orta okul lise öğrencileri için gayet anlaşılabilecek bir konu.

bize orta okul/lisede yaz kitabı olarak 1984 , brave new world okuttuklarını düşünürsek bu konu fazla basit gençlere.

Ya zaten komplex oluca seinen oluyor diye de bir şey yok

en basitinden ana karakterin yaşına tipine baksan, aradaki geyikler muhabbetler(çocuk virgin) vs. oradan anlaşılıyor . Direkt liseli çocuk koymuşlar hero diye. shounen yani haha. hedef kitle belli.

Ben 26 yaşında adam olarak kendimi o karakterle bağdaştırmam. Memelere bakarım ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

maoyuu tam gırgır ya ben beğendim :)

anlatmak istediklerini gayet güzel şekilde basitleştirmişler, vermek istedikleri mesajı hedef kitleye gayet güzel şekilde ulaşabilecekleri düzeyde tutmuşlar hem kurdukları dünya da gayet ilgi çekici, eğlenceli duruyor çizimler de tam sevdiğim türden

aslında ilk başta konusuna ve görseline bakınca "meh" çekmiştim ama yanılmışım
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben sadece çok iyi bir öyküyse ikisini yapıyorum. Genelde animeden sonra mangayı okuyorum baştan başlayıp ya da sadece mangayı okuyorum, animeye bakmıyorum. Amnesia gibi imba şeylerde ikisini birden yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

daha pek birşey çıkmadı sanırım 6-7 tane seri başladı herhalde.
ninja kızlar fena degil gibi geyik olur. senran kagura idi galiba serinin ismi.
zettai karen çok klişe bir başlangıcı vardı da fena degil gibi belki ortalama üstü olur.
amnesia brains base in animesi ama shojo oyundan çevirmeymiş tüh size.
love live = k-on
cutie detective dedigim gibi çok salak bir anime begendim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...