Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalpazanlar! (2013) - Web

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Denedik de aslında

Sırf 3 gün font sitelerinde font aradık ama çıkan fontlar hep yabancı, yerli fontlar ı ise noktalama olasa bile program kabul etmiyor. Fimde ferıdun yazıyoi nin noktası sonra geliyo yani aynı anda gelip ortada birleşiyor, şevki olmuyor sevkı oluyor anca böyle halloldu

adım şevki yazsın cinema da cınema olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun 1. Bölümümüz :

Dediğim gibi tamamen kendi cebimizden kendi imkanlarımızla bulabildiğimiz oynayacak kişilerle (oyuncularla diyemiyorum) yapabileceğimizin en iyisini yaptığımıza inanıyorum, daha çok tanıtım bölümü de diyebilirim buna ekiptekiler bu şekilde düşünmüyor olsa da, iyi seyirler pati ahalisi. Umarım beğenirsiniz.

http://sebastiyan.mynet.com/kalpazanlar-izle-did336/
Sosyal ağlarda paylaş

İzledim şimdi, genelen beğendim, çekimler de güzel sırıtmamış. Sadece Alkapon Arif rolündeki arkadaşı beğenmedim. Çok yapmacık oynamış gibi, büyütmeye çalışmış rolü olmamış gibi. Tanıdıksa kusura bakmasın :).. Geri kalan herkes güzeldi. Yolunuz bahtınız açık olsun. Montajı yapan arkadaşın hakkını vermeli :).
Sosyal ağlarda paylaş

bazı çekimler güzel gerçekten ama minicik bir hatırlatma yapayım, komedi dizisi çekiyorsanız genelde aktüel çekimlerden uzak durun (takip kovalama vb hariç). zira sarsılan kamera izleyene rahatsızlık veriyor.

bizim de bu tarz bir projemiz var ama mynet'in böyle bir destek verdiğini hiç bilmiyordum açıkcası. youtube üzeirnden yayımlarız diye düşünmüştük. umarım başarılı olursunuz ve yolunuz açık olur diyeyim.

elinize sağlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

olabilir aslında komik bişey
belgesel tadında ama komik böyle gezmeceli dizi ?
üstünde düşünmek lazım hehe

gezili çok program var ama bir konu işlemeli gezi olabilir hani şu gezip myth yaratıklarını arayan adam gibi öyle şeyler yapılıp proje olarak kanallara sunulabilir aslında. Masrafı da çok değil kanallar sever öyle şeyleri

@Lath teşekkürler:)

Abi Arif'le ilgili yorumlar hep o şekilde bunu değerlendiricem ama oyunculuk okuyan biri değil o yüzden yavaş yavaş:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...