Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Atatürkün kocaman memesi yok ki, yanlış çizmişler demediğiniz kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çetintaş, atatürke insan denilse hugo chavez de insan diyip atatürkün üstün hareketlerinden bahsedip tanrılık sıfatını yakıştıracak sonrasında arapların inandığı tanrıdan daha üstün olduğunu iddia edip sadece atatürk olmasında karar kılacak bi adamsın. adam cidden iyi ama duygusallaşıp abartma bence. kıtmir olaydım diyen fethullah gülen geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cetintas senin yazdigini okumadi bile gerge, diktator kelimesini gorunce yazmaya basladi. cizgi dunyasi da acaip hit aliyo yalniz, tek mod yetmez buraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GERGE said: Chavez nerede dendi? central and south america section başlığında yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Akito said: çetintaş, atatürke insan denilse hugo chavez de insan diyip atatürkün üstün hareketlerinden bahsedip tanrılık sıfatını yakıştıracak sonrasında arapların inandığı tanrıdan daha üstün olduğunu iddia edip sadece atatürk olmasında karar kılacak bi adamsın. adam cidden iyi ama duygusallaşıp abartma bence. kıtmir olaydım diyen fethullah gülen geliyo gözümün önüne.arapların inandıgı tanrıdan daha ustun zaten iddia etmesine gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Fistan said: ataturke diktator diyince ataturk kuculmuyor öpüp başınızın üstüne koyun. şimdi öpmek diyince nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bizim medya görmez umarım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 akito'da direk böyle leş yiyiciler gibi, nasıl dikkat çekmeden bok atarım peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 şu bölümde bile din tartşımasına doğru gidiyoruz ya AHAHAHAH abi kilit lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 simdi tayyip cikip bizim oyle ecdadimiz var dermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 @fistan evet asdfğpok "AMA BİR ODİNLE KAPIŞIR HANİ" demek istiyorum cümle sonunda ama ortam çok ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Roqq said: Bizim medya görmez umarım ahah. Yozdil'e e-posta atiyorum simdi bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BabacumMostors said: şu bölümde bile din tartşımasına doğru gidiyoruz ya AHAHAHAH abi kilit lütfen cok iyi gidiyo konu! ACTION! yozdile degil de, neydi o karikatur gibi cizip ataturku konusturan milliyetci bi gazete vardi ona atmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Marty said: cizgi dunyasi da acaip hit aliyo yalniz, tek mod yetmez buraya sdf adayım! her gün bir hentai topiği açıcağız! her hafta birisini ninja yapıp narutoyla tanıştıracağız! her ay birisini kenshiro'nun özel hazırladığı tatile yollayacağız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ANIMEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! diye başlık atarmış yozdil lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Fistan said: Akito said: çetintaş, ............arapların inandığı tanrıdan daha üstün olduğunu iddia edip sadece atatürk olmasında karar kılacak bi adamsın. ....................arapların inandıgı tanrıdan daha ustun zaten iddia etmesine gerek yok ki doğru söze ne denir ? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bone said: Marty said: cizgi dunyasi da acaip hit aliyo yalniz, tek mod yetmez buraya sdf adayım! her gün bir hentai topiği açıcağız! her hafta birisini ninja yapıp narutoyla tanıştıracağız! her ay birisini kenshiro'nun özel hazırladığı tatile yollayacağız! oyum sana bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Lopeth said: akito'da direk böyle leş yiyiciler gibi, nasıl dikkat çekmeden bok atarım peşinde diktatörden başka olumsuz gözükebilecek bir şey demedim, geri kalanı da genel övgü zaten böyle bir laf atabilmen için ciddi sorunların olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ataturkun hayali karakterlerden cok daha basarili olduguna ben de katiliyorum. diktator miktator, adam resmen hak etmeyen millete cumhuriyet ve demokrasi getirmek icin ugrasmis. yerinde olsam ben padisah olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 "tarih bu her şey ortada" diyen adammış np yanlış alarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Marty said: ataturkun hayali karakterlerden cok daha basarili olduguna ben de katiliyorum. diktator miktator, adam resmen hak etmeyen millete cumhuriyet ve demokrasi getirmek icin ugrasmis. yerinde olsam ben padisah olmustum keşke cumhuriyet için kasmayıp olsaymış o da, şimdi 15 kıtada toprağımız olurdu asdawdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kronik zeka geriliği çok zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aynen panpa ama bitmiyolar işte http://inciswf.com/bitmediniz.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 CHP Animeyasa Mahkemesine götürmemiş mi? AKP ve MHP çok sert açıklamalarda bulunmamış mı? TSK sitesinden bildiri yayınlamamış mı? Ne biçim iş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bicak nereye dayandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar