Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Var abi takan olmaz mı. Sildiriyorlar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: Flameoffear said: Tatar onlar telif haklı videolar. Şikayetlerde silinirler. Zaman ayırıp yaparsın 2 dk da alayı gider. Evet öyle bir sıkıntı var, ama TRde henüz Yeşilçamın telifini pek takan olmadığından didiydim asdsd kartonda yaşıyorlar ondandır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 CRASH COURSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 atasözü avcıları! myth busters gibi. böyle absürd atasözlerini falan çekmeye çalışın ama direkt olarak. karga yakalayıp takip etmeye çalışın, burnunuzu bok oluyo mu bakın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi alın yabancı bi formatı çarpın direkt. bizde youtube kanal muhabbetleri biraz geri kaldı gibi, çok açık görüyorum pazarı :p mesela ray william johnson tarzı bişi tutar bence bizde de. o hafta internetin en komik videolarını yorumlasın biri hızlı hızlı. eğer sağlam besleyebilirseniz videoları her türlü gider. teknolojik bir şeyler inceleyebilirsiniz ama onu yapan bayaa var. her hafta bir şehri tanıtın? enteresan olabilir. 3 dakikada malatya gibi. sadkljads howto tarzı bişi dicektim ama uzman tv sağolsun nasıl uzman tv kurulur videosu bile yapmış olabilir. boku çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Şehir meselesi olabilir. Zaten tonla yere gidiyoruz çekim ıvır zıvırına. Şehir tanıtımı değil de vardır ya lan her köyün bi hayalet hikayesi, onun üstüne bir şey olabilir. Bi düşüneyim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gaming üzerine olmasın da ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Oynadığım tek oyun Crusader kings, ekipte oyun desek anca okey anlaşılır. Hiç o taraklarda bezimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bu adam iyi kötü bir şeyler yapıyordu ama sonu iyi gitmiyor dikkat edin, etliye sütlüye bulaşmayın. http://www.youtube.com/watch?v=1Z5pD3Ndoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu herif cok iyi ya,o tepkisiz mimiksiz konusmasi yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Flameoffear said: Oynadığım tek oyun Crusader kings, ekipte oyun desek anca okey anlaşılır. Hiç o taraklarda bezimiz yok. asiri yaratici,saglam espri yapabilen ve izleyiciyi sikmadan kayit yapabilen birisi olmadigi surece tutmuyor bu gaming seysi.marjinal seylere yonelmek lazim da gece gece kimin aklina gelir ki bi fikir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Valla şu an, oynadığı tek oyun crusader kings olan, bu taraklarda bezi olmayan birisi, neden patide, amacı ne sorularına cevap arıyorum. Casus mu la yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bi tane denizci mi ne bi amca vardı paso kendi videolarını çekiyordu, atillaydı adı, mserdark meşhur etmişti kimdi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ARIZAADAMİKİ olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Masakari said: Valla şu an, oynadığı tek oyun crusader kings olan, bu taraklarda bezi olmayan birisi, neden patide, amacı ne sorularına cevap arıyorum. Casus mu la yoksa ? sdf İş güçten oynamıyorum yahu. Yoksa ultima köklerinden geliyorum gayet. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 siz bisiler yapip koyun ot bok bocek cekin falan, otla bocegi falan karistirin birbirine bize ozel animasyon uzmani falan bulun icine isin kilici, amerikan sapiklari, doktor falan koysun ondan sonra akar zaten kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bullbird said: bu herif cok iyi ya,o tepkisiz mimiksiz konusmasi yeterli zaten. kısa filmleri o kadar kötü ki sırf siyasi muhabbetten götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Beni işe alın senaryo yazayım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar