beatifulmind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yeni bir işe girdim bu ay. telefonda ürün satmaya çalışıyoruz. akşama kadar tek ayak üstünde 40 yalan söylüyoruz. fazla satış da yapamıyorum, kalayım mı çıkayım mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 satış yapamıyosan çık yalan da söyleyemiyosun demekki bi anlamı yok orada çalışmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ürün ne kolpa bişiyse satamazsınız tabii bir de satış konusunda yeteneksiz de olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 diğerleri satıyorda sen mi satamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 savcılığa şikayet et, polise git teslim ol. Devlet baba bakar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 yalan soylerek satıs yapan satıscıların ta amanınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 aslında elektrik cihazı satıyoruz ama tasarruf sistemine geçişinizi sağlıycaz diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bence cıkma yalan soylemeyı ogren hanı ogle yalanlar atkı zaten cıkacakmıssın gıbı dusun attıgın yalanada kendınde ınan frp kafasında calıs ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Maaşın sattığın ürün miktarına bağlıysa çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yaa maaş sabit de sattığımız kadar da prim alıcaz.94 lü bi kız var her gün 2-3 tane satıyor.ben daha 2 tane satabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 beatifulmind said: aslında elektrik cihazı satıyoruz ama tasarruf sistemine geçişinizi sağlıycaz diyoruz. bu elektrik tasaruf cihazı nano clean energy mi? benim babam 3-4 tane almış direk facepalm çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Lan telefondan ürün mü satın alınır diyeceğim de ufak veletken ninja kaplumbağa maketi almıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ürün ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 elektrik tasarruf cihazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 puahahahahahaha beni sizdeb gamze (soyisminide verdi) bir bayan aradı sırf çıtırın sesi için 5 kez filan arattım kendimi. en son bana ben bekarım deyince, içimden lan telefonda bile millet koca ayarlamaya çalışıyor diye düşünüp cihazı almaktan vazgeçtim dedim... puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ismi nano clean energy mi bu cihazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 call centerde çalismak -agent falan diyorlar birde- en kötü islerden biri herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Elektrik tasarruf cihazı mı hahahaha Bir kere beni aradılar adam kızdı kapadı homurdanarak Dedim ilgelinmiyorum , zaten çok fatura gelmiyor bize Dedi 30 TL bile gelse şu kadar kar edersiniz falan dedim bize 15 lira ya geliyor ya gelmiyor . 15 lira mı 15 lira mı, nasıl 15 lira falan diye söylenip bağırark çat diye kapadı hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ya millet bi de 15 lira geliyor diyo nerde yaşıyo bunlar oksijenle mi idare ediyorlar nedir bazısı da olsun devletimiz kazansın devletimiz başımızda dursun güçlü olsun filan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 İşte insanı en fazla yıpratan beş meslek. Fast food tezgahtarlığı Krupiyelik Çağrı merkezi görevlisi Medya genel yayın yönetmenliği Barmenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Akşam eve zombi gibi geliyorum,dün kendimi anahtarı zile sokmaya çalışırken buldum ciddiyim, noluyo la dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sigorta poliçesi satsan daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 butun gun telefonla konustugum bi ise girsem, 3. gun kendimi telefon kablosuyla asarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ben girmek istedim... almadılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar