Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 inv rank vermiyormus zaten benim sıfır görünüyor. bide inv yapmamada gerek kalmadı artık patır patır blue geliyo ehe 150den sonra qualitye dark bonus gitmeye basladım cok agro kan alıyor. projectile birşey kullanmıyorum su yeni dark greatsword harici biraz daha zevkli hale geldi.
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ng+1'de faith gideyim dedim, yeni oyun bitmeden dlc mekanına aktım. Ne yazık ki eğlenemiyorum :D melee build'e karar verdim. Sizde durumlar nasıl? Yeni mekan hakkında yorumlarınızı alalım. Bir de build önerisi de alabilirim.
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bugun 1gb'lık bir patch gelmiş, 2. dlc mi acaba ?
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Fume Knight Şu ana kadar oyundaki en iyi boss. Zorluğunu vs. iyi ayarlamışlar. İlk defa bir boss fight'ında bu kadar zorlandım.
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 beyler mala bağladım smelter'de 100'ü aşkın öldüm herhalde hala da kesemiyorum not: fume öldü.
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bugün öğlene doğru kestim. Ama kalkanla. Sakin ve temkinli oynadım. Canım düşünce heyecan yapıyor saçmalıyordum özellikle o dediğim fazda. Dodge mevzusu bu boss'ta farklı, bir de bildiğimizinkine göre kılıcının etki alanı daha büyük. Katana, greatsword denedim olmadı. Yeter la diyip npc bile çağırdım. Sonra DS1 mantığıyla :D kılıç kalkan ile aldım. Benim bol bol dodge çalışmam lazım. Twitch'te kızlar bile kesiyor, geçen arkadaş gönderdi, utandım.
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Yeni başladım, bu kapıyı nasıl açıyoruz biliyonuzdur siz, oraya basıncamı ne dönüyor duvar açılıyor falan videosunu gördüm.
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ilerde oraya miracle satan npc taşınıyor, onla konuşunca döndürebiliyorsun
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yeni başladıysan aklında bulunsun her npc ile muhabbet tekrara sarana kadar konuş
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Boneslark said: ilerde oraya miracle satan npc taşınıyor, onla konuşunca döndürebiliyorsun İşte ne zaman gelicek o ilk boss u kestim, hani köprüyü indiriyosun bir boss var onu kestim ne zaman çıkacak gidecek yer bulamadım ordan başka. acaba Kaede nin dediği gibi birileriylemi konuşmadım ?
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 wisp dragonriderı kesip üst katta o kadınla buluşacaksın. diyalogları bitirdiğinde kadın taşınmış olacak. 2k verip açtırıyorsun kapıyı takıldığın yerlerde wikilere bak anlatılıyo hep detaylı
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 DLC'ler nasıl beyler değer mi 10 dolares'e ?
Herifcotr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Arkadaslar bazen playerlarla karsılasıyorum kalkanımın arkasına saklanmıs güvenli bir sekilde adama dogru kosarken, bana bir sekil yapıyo, sag elinin tersiyle vuruyo ben sersemliyorum ve hakkın rahmetine kavusuyorum ve ben bana yapılan bu hareketin ps3 te tuş kombinasyonu öğrenmek istiyorum. bir bileniniz paylaşırsa çok memnun olurum
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 r1 ve ileriye aynı anda basıyorsun, guard break diye geçiyor hareket.
Herifcotr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 şimdi onlar düşünsün:) teşekkür ederim.
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ya gittim büyü slot'uma paladin büyüsü koydum bunu çıkarmanın bir yolu varmı ?, zaten 4 slotum var biri hatalı oldu.
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bonefire da nasıl eklediysen büyü slotuna aynı şekilde çıkartabiliyorsun zaten ?
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Tamam, başka büyüler buldum onlara basınca değişti elinde büyü yoksa kaldırmıyosun ordan ama.
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 peki bu bonfire ascetic kullanırsam ne olucak tam olarak ?, her kez farklı bir şey yazmış.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bulunduğun bölgenin zorluk seviyesine +1 eklenecek. normalde oynuyorsan ng+1 kadar zor olacak, ng+1 de oynuyorsan ng+2 kadar zor olacak filan. ama oyunun tamamı değil, sadece kullandığın bonfire'ın bölgesi için geçerli. ayrıca öldürdüğün bosslar, kuruttuğun mob spawnlar filan da resetlenecek yeniden öldürebileceksin. aynısı topladığın itemlar için de geçerli.
Öne çıkan mesajlar