dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 multisi de var, coop diyelim daha çok pve için, bir de pvp var. Çalışan kazanan adamsın 80 liranın hesabını sen yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ps3 versiyonu pahalı onu dıorm 80tl olsa iyi de konsola alıcam ya laptop şimdi nasolsa full spec kaldırmaz kaldırsada tv ye baglayınca kaldırmaz vatanda pc versiyonu 53tl la http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Dark-Souls-II-Black-Armor-Edition-PS3//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000587612 215 tl diyor ya ps3 için :/( "ya gidicek düzgün pc alıcaksın senede bir updagre ediceksin ya da ps alıp pahalı oyun alıcaksın" pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 dnr dan oyun alınamz zaten de spotculara gideceksin, 140 falandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 spec i bilmiyorum ama laptopun kaldırabilir , ps3 de de max 30fps üstüne düşüşler yaşanıyor , ve yükleme süresi pc dekinden abartısız 10 kat yavaş (ssd de yüklü de değil ayrıca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ya sıkıntım şu pc yi tv ye bağlayınca çozunurlukten patlayacak basit bi oyunu bıle kastırıo bende i5 3230M ( 2.6ghz ) 6 gig ram bide GT 740M lik alet var. kendisi çalıştırır belki de tv le zor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 benim laptop daha dusuk speclerde. Ikiyi birinci oyundan daha iyi calistiriyor. Arada 42" tvye baglayip oynuyodum bi de birinciyi. O kotu optimizasyona ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 laptopun cozunurlugu kac max? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Suark said: laptopun cozunurlugu kac max? 1920x1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 işte onda sorun olmaz benimki 1360 1900 e takınca kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi çok afedersin yanlış söylemişim. laptop max 1366x768. tvye bağlayınca 1920x1080 oynuyorum. laptop 1080p olsa niye kassın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 oyuna dün başladım ve çok sevdim ama rpg özürlü olduğum için sürekli takılıyorum. 23 levelim warrior açtım üzerimde old knight armor ve blade olduğu için biraz daha avantajlıyım ölme konusunda. warrior için hangi statlara vermeliyim? sürekli str'ye veriyorum. rehber, makale falan okudum ama bilmediğim fazla bir şey anlatmıyor. str, vit, dex, vgr ve end vermem gerekiyor sanırım ama nasıl bir puan dağılımı yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 oyundaki bütün silahlaır kullanmak istiyosan 50 str gerekiyo, daha dprsu bütün ağır silahları, az az verirsin. gerisinide vit ver endurance ver falan işte, 100 civaarı stam olsun en az. böle 1k üzeri biraz itemlarlada olsa hp olunca birazda carryload verirsin zırhlıyken daha fazla stam regen olsun diye. öle bişiler işte. cok önemi yok neye verdiğinin aslında bi işekilde bitiyo oyun, yeterli dmg olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ver abi kafana gore, oyle guidedan baktimla filan rpg oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ilaçlısını indirdim pc ye oyun tekliyor? iyi ki ilaçlısını çekmişim, ps3 oyunun ps3 te oynıcan aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 tekleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kekelio gibi düşün. aman ya gamepad falan urasmak lazım sımdı gogo ps3, biraz insin 80 tl ye falan çakaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Shaded Woods diye bi yere geldim, tıkandım. Lion warriorların bütün magic tiplerine resisti var, max. 100 filan vuruyorum. Normal weapon damage da 120-150 civarı filan, öyle de kesemiyorum. Tek yapabildiğim teker teker çekip backstabla filan yere indirip kalkana kadar vura vura anca lion mage sete ve Ornifex e kadar gidebildim. Doğru düzgün kesmeyi bir türlü beceremiyorum. Parry bile atamıyorum, ama o benim yetoluğumdan mı, yoksa balta parry edilmiyor mu ondan emin değilim. Bunlara doğru düzgün vuran bir damage tipi var mı yoksa bütün hepsini backstabla kesmek zorunda mı kalıcam? Bunlardan hemen önce de görünmez adamlar vardı hiçbirşey yapamadığım, ama orda yamaca yaslanıp hiçbirine yakalanmadan geçtim de, bölgede bir sürü item var diye dönesim de var. Onlar için de taktik pls :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 sisli mekan için ne güzeli rush. koşa koşa dolancan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 phy damage lazım onlara. sisli bölgede de sürekli götü bi yere dayayarak, shield tutarak gezdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 piercing attack etkili lion warriorlara, daggerin falan varsa biraz +upgli backstab le baya vurabilirsin. mist section icin, chestlerin birinde stamina regen yuzugu vardi dogru hatirliyorsam onu alin mutlaka. normal kesmesi kastiyorsa, orda ki moblarin yerlerini ezberliyip uzaktan teker teker pullayip kesebilirsin, en kotu ninja chest run yaparsin, itemlari toplayip topuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 al eline bastard sword u vur kafalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ya duramadım, ilaçlı oyunun takılma sorunun hallettim. sonra baktım Mouse uygun deil gamepad taktım. Bi yarım gün uğraştım sinir oldum. neyse açıldı oyun köpeklere daldım varyor olduktan sonra, bi temiz dayak yedim kaçtım. sonra şişkoya daldım ağzıma oturdu. bunleanböyleolurmu olur ragequit bastım alt f4 stayla. şimdi akşam olsada oynasam diorm :O alıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mortis said: al eline bastard sword u vur kafalarına. işte gerçek bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ya bu komboları ds3 le nasıl yapıorz? block break vardı mesela çözemedim bide zıplayıp saldırma var ama ds3 e gore gostermıo :/ taam yaptım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Dayak bagimlilik yapiyor di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar