Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

ps3 versiyonu pahalı onu dıorm 80tl olsa iyi de

konsola alıcam ya
laptop şimdi nasolsa full spec kaldırmaz
kaldırsada tv ye baglayınca kaldırmaz

vatanda pc versiyonu 53tl la

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Dark-Souls-II-Black-Armor-Edition-PS3//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000587612

215 tl diyor ya ps3 için :/(

"ya gidicek düzgün pc alıcaksın senede bir updagre ediceksin
ya da ps alıp pahalı oyun alıcaksın"

pft
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna dün başladım ve çok sevdim ama rpg özürlü olduğum için sürekli takılıyorum. 23 levelim warrior açtım üzerimde old knight armor ve blade olduğu için biraz daha avantajlıyım ölme konusunda. warrior için hangi statlara vermeliyim? sürekli str'ye veriyorum. rehber, makale falan okudum ama bilmediğim fazla bir şey anlatmıyor. str, vit, dex, vgr ve end vermem gerekiyor sanırım ama nasıl bir puan dağılımı yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki bütün silahlaır kullanmak istiyosan 50 str gerekiyo, daha dprsu bütün ağır silahları, az az verirsin. gerisinide vit ver endurance ver falan işte, 100 civaarı stam olsun en az. böle 1k üzeri biraz itemlarlada olsa hp olunca birazda carryload verirsin zırhlıyken daha fazla stam regen olsun diye.

öle bişiler işte. cok önemi yok neye verdiğinin aslında bi işekilde bitiyo oyun, yeterli dmg olsun yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Shaded Woods diye bi yere geldim, tıkandım. Lion warriorların bütün magic tiplerine resisti var, max. 100 filan vuruyorum. Normal weapon damage da 120-150 civarı filan, öyle de kesemiyorum. Tek yapabildiğim teker teker çekip backstabla filan yere indirip kalkana kadar vura vura anca lion mage sete ve Ornifex e kadar gidebildim.
Doğru düzgün kesmeyi bir türlü beceremiyorum. Parry bile atamıyorum, ama o benim yetoluğumdan mı, yoksa balta parry edilmiyor mu ondan emin değilim.
Bunlara doğru düzgün vuran bir damage tipi var mı yoksa bütün hepsini backstabla kesmek zorunda mı kalıcam?

Bunlardan hemen önce de görünmez adamlar vardı hiçbirşey yapamadığım, ama orda yamaca yaslanıp hiçbirine yakalanmadan geçtim de, bölgede bir sürü item var diye dönesim de var. Onlar için de taktik pls :p
Sosyal ağlarda paylaş

piercing attack etkili lion warriorlara, daggerin falan varsa biraz +upgli backstab le baya vurabilirsin.

mist section icin, chestlerin birinde stamina regen yuzugu vardi dogru hatirliyorsam onu alin mutlaka. normal kesmesi kastiyorsa, orda ki moblarin yerlerini ezberliyip uzaktan teker teker pullayip kesebilirsin, en kotu ninja chest run yaparsin, itemlari toplayip topuk.
Sosyal ağlarda paylaş

ya duramadım,
ilaçlı oyunun takılma sorunun hallettim.

sonra baktım Mouse uygun deil gamepad taktım. Bi yarım gün uğraştım sinir oldum.
neyse açıldı oyun

köpeklere daldım varyor olduktan sonra, bi temiz dayak yedim kaçtım.

sonra şişkoya daldım
ağzıma oturdu.

bunleanböyleolurmu olur ragequit bastım alt f4 stayla.

şimdi akşam olsada oynasam diorm :O alıcam galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...