Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 black gultch da yeni kapı keşfettim lan. önce oynadığımda görmemişim. iki tane giant falan var hatta. o kapı neyle açılıyor lan. aynı kapıdan gutter'da da var sdfs. bu arada ben iron keep'e gidişi unuttum lan. eastern den gidiliyormuş da eastern nerdeydi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dreagloth said: bir yazılım var ps kolları için, indir görecektir pc. http://forums.pcsx2.net/Thread-DS4-To-XInput-Wrapper hatta şunu vereyim. nasıl yapacağın yazıyor direk: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2429965,00.asp edit: sorunsuz çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 kapılar aynı değil, biri havel armor diğeri pilgrims of dark. iron keep e de bastır git huntsman corpse dan doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 kapılar için o 2 giantı kesmem lazımmış sdfs onlar çok hayvan ya melee girilmiyor anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hemen arkalarında mağra var gir okla, her şeyi biz mi söyleyelim olm eski oyuncusun sen rezil adam ps: varsa poison arrow kullan, res leri az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Darqainu said: Sunlight Blade buff yada Gold Pine Resin surerek yediriliyormus special attack. bugün denedim. defenderı diyorsan two handed iken L2 basıyorsun. silaha başka türlü buff verilemiyor :/ (sunlight bladeden daha güçsüz ve daha kısa sürüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ben Thorned Greatsword için konuşmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dreagloth said: hemen arkalarında mağra var gir okla, her şeyi biz mi söyleyelim olm eski oyuncusun sen rezil adam ps: varsa poison arrow kullan, res leri az abi prensip olarak dark souls'da ok kullanmıyorum ama ondan sdfs. full melee oynadım şauan kadar. elime bi bow almışlığım yok sdfs bu arada pvp'de bişileri yanlış yapıyorum galiba. build mi boktan bilemedim. str ve end 60 larda. geri kalanda vitality falan işte. faith vs hiç vermedim invade lerde patates oluyorum. üzerimde vengarl set var +5 silahlarımda +5 pursuer sword +10 dark greatsword ve lightning great hammer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Pure classla hayat zor ya. Hexcisi var, poisoncisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ya caster neymiş, daha int faith vermedim vermem sdf, ring of blades +2 aldim canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Pvpde ring of blade kurtarmicak seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bildiğin çorba kepçesiyle üzerinden geçerler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Red said: abi prensip olarak dark souls'da ok kullanmıyorum ama ondan sdfs. full melee oynadım şauan kadar. elime bi bow almışlığım yok sdfs gerçek delikanlı ranged ve magic kırıyor oyunu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ben de sırf melee gideceğim tüm oyun boyunca. hiç caster falna uğraşmak istemiyrum. edit: kaede bana da "delikanlı" desin diye atılmış bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 emin ol çok daha fazla keyif alıcaksın melee oynayarak delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi saçmalamayın bow vs kullanman gerekiyor arada sadece pull için olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 body pull daha keyifli demon's soulsun 1-3ünde oynayanlar bilir efsane bir yer vardır 3 kırmızı gözlü knight gelir şimdi orada uzaktan pıtpıt vurup tek tek çeksen ne espirisi kalıcak dark soulsdaki o iki okçu için herşey serbest tabi http://i.imgur.com/LmQJufZ.gif tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 anal rondo -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bütün ds serilerinde en zor yerlerden biri burasıydı herhalde, ben fitip diye geçmiştim ilk seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ben de orayi hep rahatca gectim ya ama su gif cok iyi. Okadar parryden sonra o aci.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 göz göre göre düşmüş ama adam. beni duvardan duvara vuruyodu bu hayvanlar. izlerken adama da öyle olacak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 gifi görünce tüylerim diken diken oldu lan. Oyunun en iğrenç yeri herhalde. Bende naytı kesip düştüm ordan koşarken o yüzden dat feel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ben izledikce uzuluyorum valla. Ilk gordugumde oklari tek tek parry edince "oha bossmus" dedim ama o dusmesi :/ Bu arada adam degil kendisi, Kay adinda bir kiz. Oyunu "blind" yani hic hakkinda bir sey okumadan, yerlerdeki yazilari bile okumayip kendi kendine kesfetmesiyle meshur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 pc de 80 lıraya falan var cok aradayım ya ama televızyonda oynamak > laptopta oynamak ındırıme ne zmn gırer acaba bide oyun multi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar