Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

^ deprived in bi avantajı yok ds1 deki gibi , level 1 olarak başlıyor ama level 10 olarak başlayan bi classla karşılaştırdığında stat farkı 10 dan fazla oluyor ,matchmakingin de artık soul mastery ile hesaplandığı için , pek bi avantajı yok gibi

Jaegerjaquez said:

gideyim bakayım diğer covenantlara netten bari, sadece silahlara bakıyodum netten amele gibi başka hiç bişiye bakmadan bodozlama oynadım ulan ya o kadar ssat sinir krizlerini boşa geçirmişim resmen FUCK YOU

aslında 3-4 kere uyarıyordu diye hatırlıyorum o covenanta girerken :D
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

classım warrior ben özellikle şampiyonlar liginde oynuyorum ng+ da normal covenantlarla takılacağım.

ama smelter ı kesemiyorum...

physical 100 shield ile başlıcan. fire swordla daldığı zaman fire defans yüksek shield alıcan. dmg yicen ama 1-2 estus ile kesersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Boneslark said:

^ deprived in bi avantajı yok ds1 deki gibi , level 1 olarak başlıyor ama level 10 olarak başlayan bi classla karşılaştırdığında stat farkı 10 dan fazla oluyor ,matchmakingin de artık soul mastery ile hesaplandığı için , pek bi avantajı yok gibi

Jaegerjaquez said:

gideyim bakayım diğer covenantlara netten bari, sadece silahlara bakıyodum netten amele gibi başka hiç bişiye bakmadan bodozlama oynadım ulan ya o kadar ssat sinir krizlerini boşa geçirmişim resmen FUCK YOU

aslında 3-4 kere uyarıyordu diye hatırlıyorum o covenanta girerken :D

Base statları en eşit olduğu için ilerde respec yaparken en avantajlısı işte.

Özellikle mundane için bütün statları eşit vermek isteyenlere deprived epey iyi all stats 30 yapınca mundane infusion ile max damage çıkıyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

smelter ı kestim ya rollaya rollaya kalkanı aldım %100 physical %75 fire resistli. üzerine de çektim ultra greatswordumu kaçtım kaçtım kaçtım yukarı zıplayıp aşağı indikçe gittim arkasından arkasından kestim. üzerinde bide old iron king i kestim o çok kolaydı niyeyse. köşede bekledim kolunu uzattıkça eline eline vurdum. smelter ın zırhın bi kısmını aldım da ağırlıktan kendini kaldıramadı eleman sldkfsdfk blackguard greatsword buldum onunla takılıyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...