aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 isin garibi, dev boss daha kolaydi diger amele zombilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 gideyim bakayım diğer covenantlara netten bari, sadece silahlara bakıyodum netten amele gibi başka hiç bişiye bakmadan bodozlama oynadım ulan ya o kadar ssat sinir krizlerini boşa geçirmişim resmen FUCK YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 classlarınınz ne yada class based mı oyun nası bılmıomda baya buyu var ya http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Magic#.U2-vSSjiOuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 classım warrior ben özellikle şampiyonlar liginde oynuyorum ng+ da normal covenantlarla takılacağım. ama smelter ı kesemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Suark said: classlarınınz ne yada class based mı oyun nası bılmıomda baya buyu var ya http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Magic#.U2-vSSjiOuk Deprived en iyisi class olarak her yone cekebilirsin ilerde sadece baslarda biraz sknti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ^ deprived in bi avantajı yok ds1 deki gibi , level 1 olarak başlıyor ama level 10 olarak başlayan bi classla karşılaştırdığında stat farkı 10 dan fazla oluyor ,matchmakingin de artık soul mastery ile hesaplandığı için , pek bi avantajı yok gibi Jaegerjaquez said: gideyim bakayım diğer covenantlara netten bari, sadece silahlara bakıyodum netten amele gibi başka hiç bişiye bakmadan bodozlama oynadım ulan ya o kadar ssat sinir krizlerini boşa geçirmişim resmen FUCK YOU aslında 3-4 kere uyarıyordu diye hatırlıyorum o covenanta girerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ben de warrior basladım da cok onemi yok gibi classın ng+ diye ng++ da oynuomusum zaten cıkayım bari şu covenanttan bi ara 2-3 gün açmadım oyunu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 adı güzel geldi diye girdim ya hatırlamıyorum uyarı falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 böyle sw takılıp büyü cast edebilioz mu? templar falan vidyoları gördümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 GokTuRK said: classım warrior ben özellikle şampiyonlar liginde oynuyorum ng+ da normal covenantlarla takılacağım. ama smelter ı kesemiyorum... physical 100 shield ile başlıcan. fire swordla daldığı zaman fire defans yüksek shield alıcan. dmg yicen ama 1-2 estus ile kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ben de kesemiyorum ya 75 en yüksek fire resist'li shield, yok olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Suark said: böyle sw takılıp büyü cast edebilioz mu? templar falan vidyoları gördümde her şey var hacı dual wield xbow, shield falan gibi aburd şeyler bile var afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 rebels shield yok mu onu upgrade edin rahat kesersiniz smelterı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 smelter'da zorlanan meleeciler rollamayı denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Adam çağırın abi smelterda, ng plusta daha kolay ama ılk oyunda biraz sıkıntı melee için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Boneslark said: ^ deprived in bi avantajı yok ds1 deki gibi , level 1 olarak başlıyor ama level 10 olarak başlayan bi classla karşılaştırdığında stat farkı 10 dan fazla oluyor ,matchmakingin de artık soul mastery ile hesaplandığı için , pek bi avantajı yok gibi Jaegerjaquez said: gideyim bakayım diğer covenantlara netten bari, sadece silahlara bakıyodum netten amele gibi başka hiç bişiye bakmadan bodozlama oynadım ulan ya o kadar ssat sinir krizlerini boşa geçirmişim resmen FUCK YOU aslında 3-4 kere uyarıyordu diye hatırlıyorum o covenanta girerken :D Base statları en eşit olduğu için ilerde respec yaparken en avantajlısı işte. Özellikle mundane için bütün statları eşit vermek isteyenlere deprived epey iyi all stats 30 yapınca mundane infusion ile max damage çıkıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Deprived in stat olarak avantaji dark souls 1 kadar olmasa da var. 5-6 stat oynuyor her turlu diger classlarin starting level ve statlarini alip karsilastirmislar cesitli yerlerde bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 smelter ı kestim ya rollaya rollaya kalkanı aldım %100 physical %75 fire resistli. üzerine de çektim ultra greatswordumu kaçtım kaçtım kaçtım yukarı zıplayıp aşağı indikçe gittim arkasından arkasından kestim. üzerinde bide old iron king i kestim o çok kolaydı niyeyse. köşede bekledim kolunu uzattıkça eline eline vurdum. smelter ın zırhın bi kısmını aldım da ağırlıktan kendini kaldıramadı eleman sldkfsdfk blackguard greatsword buldum onunla takılıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ben de build degistim 3 tane blacksteel katana dustu. Zorla dualwield dex oynatcak beni oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 dual wield club mmmh, ha ama sopa işte asd acaip bayık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 dex ne ya alıcan bi tane great hammer işte. bam güm. delikanlı gibi oynayın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Imana geldim Smelter'a gelince ben. Faith build oldum, okuya okuya dovuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bu arada dualweild ceastus kadar zevklisi yok sanırım, upgrade edebilirim o derece zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 olm kastım gittim Straid den smelter ın kılcını aldım da ahaha power attack da kılıcı aleve veriyor "dellendirmeyin yakarım hepinizi lan" efektiyle sdlfkjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 iki üç kere kullandığın zaman eline alırsın kılıcı dikkat et o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar