Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forest covenant: hardcore edition var oyunda

rat king covenant. forest covenanttaki gibi phantom olup invade etmiyorsun, haritaya girenler phantom olup sana geliyor öyle öldürmeye çalışıyorsun. enteresan olmuş
Mesaj tarihi:
KingV said:

Red said:

ben hala almadım ya 150tl çok

yok mu la hala ortak giricek ps3 de sdfs

bir de ben hali hazırda tek başıma aldım diyelim. sanki beraber almışım gibi başkasıyla paylaşabiliyor muyum oyunu? :P

sanırım oluyor ama ana hesabınla almışındır. bunun için ortak bi hesap açıp öyle alıyok bizgenelde.
Mesaj tarihi:
Birincisini alayım Dark Souls 2 gelene kadar diyorum da.
Steam kapamış Türkiye'ye; nereden alırız en iyi Steamworks halini?
Bir de PS3 gamepad'i gömsek mi PC'ye yoksa klavye mouse yeterli mi?
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Birincisini alayım Dark Souls 2 gelene kadar diyorum da.
Steam kapamış Türkiye'ye; nereden alırız en iyi Steamworks halini?
Bir de PS3 gamepad'i gömsek mi PC'ye yoksa klavye mouse yeterli mi?

gamepadsiz zor ds1 , steamdan alsan bile online giremiyosun gfwl kapandığı için (sonra bi güncelleme geldiyse bilemiyorum)
Mesaj tarihi:

üstündeki zırhları çıkar koş abi durmadan , sürekli soldan gidersen , kafadan ibaret bi npc var

ortalardan gidip bi ara sola falan sapınca da bi sonraki bonfire a ulaşıyosun

sağa doğru biyerde chest var bide

progress map

Mesaj tarihi:
enem kansere başladık sdfsfds

baştaki iki ayıyıa yetemedim bıraktım. neyse bu herşeyimi kaybettim diyen dallamayı kestim.

bu level atlama sistemi değişmiş mi nedir ? nasıl atlıyoruz lan
Mesaj tarihi:
Red, sadece majula daki hatunla atlanio level su ana kadar gordugum kadariyla. ayni sekilde estus flask da onunla upgrade edilio. bu sefer estus flask tek, her upgrade de bi tane daha artio falan
Mesaj tarihi:
ha tamam onla konuşmuştum da ilk menü çıkmamıştı. sonra buldum.

doktor stres yapma dedi daha geçen. dark souls oynuyoruz sdfds. oyun yordu beni şuana kadar 3 saat oynadım ve boss'a benzer bişi görmedim. anor londo tarzı bi mekan var bi gireyim dedim. full giant anasını satayım direkt geri kaçtım ahhaa

bi de bi tane kartal mı ne bi eleman attıydı üzerime. sonra tekrar gelmedi o . intikamımı almam lazım sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:

bi de bi tane kartal mı ne bi eleman attıydı üzerime. sonra tekrar gelmedi o . intikamımı almam lazım sdfs

pursuer bossun adı , istiyosan daha önceden de savaşabiliyosun o yere çıkarak, ama tek hakkın var

erkenden kesmen hiçbi bonus item veya avantaj kazandırmıyor. last giantı kestikten sonra kesebiliyosun normalde bulunduğu yerde

edit: bu arada herşeyi kaybettim diyeni kestim derken.. vendoru mu kestin asdgasdgafsd
Mesaj tarihi:
yok bu ölüm sayısını gösteren taşın önünde bekleyen dallama vardı onu. vendor muydu bilemicem ama çok ağladı

bi de mavi kılınçlı bir abi vardı. acımadım skjhfdks

neyse oyun bitmez ama. suan 2 estusum var yetmiyor amk ya.

ztn sabır isteyen bir oyun. şimdi azıcık hp gidince ağlıyorum sdfs
Mesaj tarihi:
way of blue covenant lideriydi o kestigin majula da.

digerini salla zaten onun bi olayi yok.

ufak bi tavsiye verim, oyundaki tum npclerle konusun dialog basa sarincaya kadar, baya olaylar donuyor yapmaniz gereken bu sekil. kimi npcler ile konusabilmek icin belirli statlara vermek gerekebiliyor mesela faith veya int gibi.
  • Yeni Oluştur...