Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

KingV said:

Red said:

ben hala almadım ya 150tl çok

yok mu la hala ortak giricek ps3 de sdfs

bir de ben hali hazırda tek başıma aldım diyelim. sanki beraber almışım gibi başkasıyla paylaşabiliyor muyum oyunu? :P

sanırım oluyor ama ana hesabınla almışındır. bunun için ortak bi hesap açıp öyle alıyok bizgenelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Birincisini alayım Dark Souls 2 gelene kadar diyorum da.
Steam kapamış Türkiye'ye; nereden alırız en iyi Steamworks halini?
Bir de PS3 gamepad'i gömsek mi PC'ye yoksa klavye mouse yeterli mi?

gamepadsiz zor ds1 , steamdan alsan bile online giremiyosun gfwl kapandığı için (sonra bi güncelleme geldiyse bilemiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

ha tamam onla konuşmuştum da ilk menü çıkmamıştı. sonra buldum.

doktor stres yapma dedi daha geçen. dark souls oynuyoruz sdfds. oyun yordu beni şuana kadar 3 saat oynadım ve boss'a benzer bişi görmedim. anor londo tarzı bi mekan var bi gireyim dedim. full giant anasını satayım direkt geri kaçtım ahhaa

bi de bi tane kartal mı ne bi eleman attıydı üzerime. sonra tekrar gelmedi o . intikamımı almam lazım sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bi de bi tane kartal mı ne bi eleman attıydı üzerime. sonra tekrar gelmedi o . intikamımı almam lazım sdfs

pursuer bossun adı , istiyosan daha önceden de savaşabiliyosun o yere çıkarak, ama tek hakkın var

erkenden kesmen hiçbi bonus item veya avantaj kazandırmıyor. last giantı kestikten sonra kesebiliyosun normalde bulunduğu yerde

edit: bu arada herşeyi kaybettim diyeni kestim derken.. vendoru mu kestin asdgasdgafsd
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu ölüm sayısını gösteren taşın önünde bekleyen dallama vardı onu. vendor muydu bilemicem ama çok ağladı

bi de mavi kılınçlı bir abi vardı. acımadım skjhfdks

neyse oyun bitmez ama. suan 2 estusum var yetmiyor amk ya.

ztn sabır isteyen bir oyun. şimdi azıcık hp gidince ağlıyorum sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

way of blue covenant lideriydi o kestigin majula da.

digerini salla zaten onun bi olayi yok.

ufak bi tavsiye verim, oyundaki tum npclerle konusun dialog basa sarincaya kadar, baya olaylar donuyor yapmaniz gereken bu sekil. kimi npcler ile konusabilmek icin belirli statlara vermek gerekebiliyor mesela faith veya int gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...