knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 blue sentinels covenant lideri o, story'e falan bir etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 öldürünce hiçbir şey değişmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 o covenanta girme sansi kalmadi anca ng+ da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 forest covenant: hardcore edition var oyunda rat king covenant. forest covenanttaki gibi phantom olup invade etmiyorsun, haritaya girenler phantom olup sana geliyor öyle öldürmeye çalışıyorsun. enteresan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 KingV said: Red said: ben hala almadım ya 150tl çok yok mu la hala ortak giricek ps3 de sdfs bir de ben hali hazırda tek başıma aldım diyelim. sanki beraber almışım gibi başkasıyla paylaşabiliyor muyum oyunu? :P sanırım oluyor ama ana hesabınla almışındır. bunun için ortak bi hesap açıp öyle alıyok bizgenelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Birincisini alayım Dark Souls 2 gelene kadar diyorum da. Steam kapamış Türkiye'ye; nereden alırız en iyi Steamworks halini? Bir de PS3 gamepad'i gömsek mi PC'ye yoksa klavye mouse yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Playstore indirimi vardi 40 liraya satiolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sorieno said: Birincisini alayım Dark Souls 2 gelene kadar diyorum da. Steam kapamış Türkiye'ye; nereden alırız en iyi Steamworks halini? Bir de PS3 gamepad'i gömsek mi PC'ye yoksa klavye mouse yeterli mi? gamepadsiz zor ds1 , steamdan alsan bile online giremiyosun gfwl kapandığı için (sonra bi güncelleme geldiyse bilemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 d&r kaç günde gönderecek bakalım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hala başlayamadım şu seriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ön Sipariş Tarihi: 25.04.2014 http://i.imgur.com/3BjHeNu.gif 2 haftalığına geldiğim yeri verdim bir de adres olarak. hype'ın gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 old dragonslayer (ds1 oynayanlar için spoiler) OOOOOOOOOOOOOOOOOORNSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIN old leo ring düşürüyor bir de, ds1'deki ringin aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 woods oha o hayaletli sisli kısım ne lan öyle. oyundan soğudum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 üstündeki zırhları çıkar koş abi durmadan , sürekli soldan gidersen , kafadan ibaret bi npc var ortalardan gidip bi ara sola falan sapınca da bi sonraki bonfire a ulaşıyosun sağa doğru biyerde chest var bide progress map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bossları tasarlayan herifin kapısının önüne zamanında biri ölü sıçan bırakmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 oyun nasıl ? gameplay yine uzun ve oyun zor mu ? bugun aldım sonunda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 evet ve evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 enem kansere başladık sdfsfds baştaki iki ayıyıa yetemedim bıraktım. neyse bu herşeyimi kaybettim diyen dallamayı kestim. bu level atlama sistemi değişmiş mi nedir ? nasıl atlıyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 majula da bir abla var onla konusman gerek level atlamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Red, sadece majula daki hatunla atlanio level su ana kadar gordugum kadariyla. ayni sekilde estus flask da onunla upgrade edilio. bu sefer estus flask tek, her upgrade de bi tane daha artio falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ha tamam onla konuşmuştum da ilk menü çıkmamıştı. sonra buldum. doktor stres yapma dedi daha geçen. dark souls oynuyoruz sdfds. oyun yordu beni şuana kadar 3 saat oynadım ve boss'a benzer bişi görmedim. anor londo tarzı bi mekan var bi gireyim dedim. full giant anasını satayım direkt geri kaçtım ahhaa bi de bi tane kartal mı ne bi eleman attıydı üzerime. sonra tekrar gelmedi o . intikamımı almam lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Greatsword +_+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Red said: bi de bi tane kartal mı ne bi eleman attıydı üzerime. sonra tekrar gelmedi o . intikamımı almam lazım sdfs pursuer bossun adı , istiyosan daha önceden de savaşabiliyosun o yere çıkarak, ama tek hakkın var erkenden kesmen hiçbi bonus item veya avantaj kazandırmıyor. last giantı kestikten sonra kesebiliyosun normalde bulunduğu yerde edit: bu arada herşeyi kaybettim diyeni kestim derken.. vendoru mu kestin asdgasdgafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 yok bu ölüm sayısını gösteren taşın önünde bekleyen dallama vardı onu. vendor muydu bilemicem ama çok ağladı bi de mavi kılınçlı bir abi vardı. acımadım skjhfdks neyse oyun bitmez ama. suan 2 estusum var yetmiyor amk ya. ztn sabır isteyen bir oyun. şimdi azıcık hp gidince ağlıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 way of blue covenant lideriydi o kestigin majula da. digerini salla zaten onun bi olayi yok. ufak bi tavsiye verim, oyundaki tum npclerle konusun dialog basa sarincaya kadar, baya olaylar donuyor yapmaniz gereken bu sekil. kimi npcler ile konusabilmek icin belirli statlara vermek gerekebiliyor mesela faith veya int gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar