Xenus Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bu fiyata nasıl oluyor ya. indirim falan bekleyecektim ama rus keyi fiyatına resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 reampage said: Pc master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 totemic said: dnr'da ön sipariş ile 63-TL çok iyi fiyat bence kaçırmayın.. dnr lan konsolmuş ya bura... BU FİYAT PC FİYATI konsolcular sakın atlamayın... asdf Fiyat baya iyiymiş ya, oyun steamworks değil mi ? Edit: Steamworks'müş tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 aldım ben hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 steam olup olmadığı yazmıyor ama buyuk ıhtımal steamdir ya.. ama fiyat çok çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 çok fazla iyi fiyat, nerdeyse bitmeyecek oyuna 3 kuruş para veriyorsun. Kesin dnr ne olduğu bilmediği için böyle fiyat koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 aralda da 63 lira abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Evet 63TL yapmışlar, kargo da ücretsiz.D&R'a göre daha hızlı yollayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Dün akşam twitch tv de adamın biri speed run yapıyordu. 2 saatte 10 boss diyordu. 10 dk da 3 bossu indirdi. Ve lvl atlatmadan. sonra moralim bozuldu kapattım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 millet NG+++ başlamış kimler bitirdi bakalım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ben bitirdim. iron keep, drangleic castle ve shrine of amana oyunun acik ara en lanet mekanlari, ozelikle melee karakterler icin. gutter, black gulch falan hikaye kaliyor bunlarin yaninda heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Kalameet, artorias, fourkings, tomb giants dan nefret ettiğimden çok daha fazlamı şimdi bu dediğin yerlerin zorluk derecesi? ona göre hazırlıycam kendimi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 spoiler durumu yok aslinda ama belki biri rahatsiz olur diye almak istedim. soyle aciklamaya calisim gutter ve black gulch, tomb of giants gibi ama daha kolayi sadece poison problem olabiliyor. ben cok rahat gectim bu ikisini. iron keep ilk boss fire resist gear lazim, resist gearsiz baya terletiyor. alonne knight'lar katanali asiri hizli ve seri vuruyorlar bide ranger onlari, altta biriyle kapisirken farkinda olmadan kafana yiyorsun oku. kici saglam yere verip oyle kesicen moblari bu zoneda lol. drangleic castle, iron keep gibi hizli seri vuruslar yapan moblar var. sag da sol da okcular burda da var. ruin sentinel daha once 1vs3 olarak kestigimiz bosslar burda karsimiza normal mob olarak geliyorlar ama bu sefer teker teker hehe. ikili boss var biri ranger digeri melee ama pek zorlamiyor. buranin son bossuda gayet kolay. shrine of amana, benim gibi %100 melee oynayan biri icin inanilmaz bela bir yer. burda ki caster moblar homing soul atiyorlar, mekan zaten cogunlukla acik bazi bolumlerinde arkasina saklanabilcegin bir object olmayabiliyor. suda yuruyorsun zaten, yer yer boy verip oldugun kisimlari mevcut :) bazen oluyor ustunde 2 mob arkada 2 caster kapistigin olabiliyor dikkatsizsen. kisaca bu mekan melee icin baya kasinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 oynayan fazla pati yok herhalde. hiç bilgi paylaşımı falan yapılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 pati pc bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 dark souls pc community baya kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 dark souls'dan daha zor ve daha guzel bir oyun yapmayi basarabileceklerini sanmiyordum ama yapmislar lan.. beklentimin cok uzerinde cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ben hala almadım ya 150tl çok yok mu la hala ortak giricek ps3 de sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 KingV said: Dün akşam twitch tv de adamın biri speed run yapıyordu. 2 saatte 10 boss diyordu. 10 dk da 3 bossu indirdi. Ve lvl atlatmadan. sonra moralim bozuldu kapattım :-) benim 3 saat playtime im var daha boss gormedim? forest of the fallen giants tan kale gibi yere girdim daha yeni. trebuchet nin arkasinda saklanip dalan 3 tipin oldugu yerde falanim nasil oynuyor bu insanlar? ayrica su training gibi mekanda boss yok muydu yoksa ben mi kacirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 things betwixt'te boss yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 betwitch de fire keeperların evine girmeden önce bir hipopotam var. onu öldürünce fena olmayan bi yüzük veriyor. ama başlangıç eşyalarıyla zor ölüyor. gerçi knightın broad swordunun hasar puanı iyi onunla kesmiştim ben. sadece sabırlı davranmak lazım. biraz uzun sürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Red said: ben hala almadım ya 150tl çok yok mu la hala ortak giricek ps3 de sdfs bir de ben hali hazırda tek başıma aldım diyelim. sanki beraber almışım gibi başkasıyla paylaşabiliyor muyum oyunu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 dark souls (1) un versiyonu tutmadığı için pvp yapamamıştım da , ds2 deki pvp sistemi beklediğimden daha kötü çıktı red orb lar çok nadir düşüyo , anca arenada farmlamak gerekiyo galiba.. yani 40-50 saat gameplay var , sl 120+ oldum daha 1 kere invade edilmedim blue phantom olarak yardıma gitmek yine çok zor , adam invade edilecekte , belirtilmiş covenant tan olucakta , o yüzüğü takıcaktaaa benide oyun oraya atıcak bi zahmet anca bell tower larda oluyor aksiyon , gördüğüm kadarıyla edit: dark souls 1 de de pvp bu kadar az mı soul veriyordu ? Ben hep ölen kişinin tüm soulunu alıyor öldüren diye hayal ediyordum ______________________________________________________ Edit2: Oyuna dark souls 1 deki gibi deprived olarak başladım , diğer classların aksine level 1 başlıyo , puanları dağıtırken daha rahat oluşturuluyor build vs diye ama , geçen dikkatimi çekti yeniden karakter yaratırken , diyelim bi class level 10 olarak başlıyosa 10 stat fazlalığı olması gerekiyorken 20-25 fazla deprived den yeni matchmakingin soul memory ye baktığını düşünürsek , dark souls 1 deki gibi pek bi avantajı yok deprived in (stat resetlediğinde istediğin classa re-roll layabilmek haricinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 pvp'den aldigin souls olayi soyledi, invader hostu oldururse %10 soul, host invaderi oldururse %50 soul, bir onceki level icin harcadiklari uzerinden hesaplanan %'ler bunlar. ornekle aciklayim, diyelim ki lvl 70 birini invade ettin ve oldururdun, onun 69'dan 70'e lvl atlamasi icin harcadigi soulun %10'unu kazanabiliyorsun. host invaderi oldururse oda ayni hesapla, invader'in bir once ki level ile mevcut leveline ulasmak icin harcadigi soulun %50'sini kazaniyor. red eye orb icin, brotherhood of blood covenantina girebilirsin ng+'da satiyordu gerci npc. invade edilme sansini artiran itemlarda mevcut oyunda. grave of saints de guzel pvp donebiliyor rat king covenant uyelerini kesip cikiyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 the old dragon slayer old dragon slayerı öldürünce arkasında blue convenant tan bir adam çıktı. iplemedi beni :) ben de adama kendimi kanıtlayayım diye vurdum. bana döndü dönünce onu kestim :) sonra pişman oldum. bu adam ileride bir şekilde quest/story line'a neden oluyor muydu? kimdir nedir ne işe yarar bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar