deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Asus K52JC mi ne öyle bi laptop'ım var; IntelHD Graphics ve Nvidia G310M ekran kartı var alette, yalnız G310M'i ne device manager tanıyor ne bir şey... Adeta yok. Öyle olunca da tüm oyunları IntelHD açıyor ve sonuç hüsran oluyor. Bilgisayara nasıl buldurturum benim Nvidia kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bios tan yapılıyor menüden bulacan vga olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 guncellemelere bi bak surucusu yuklenmemis de olabilir ya da hardware sorunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 chipset driverlarinin hepsini yukle otomatik olarak standart vga yi bulması lazim. Sonra da nvidia driver ini kurarsin iste. driver i kurarken mi görmüyor yoksa oyunlara nvidia ile mi giremiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Kartı komple görmüyor, BIOS'ta VGA'yla alakalı hiç bir seçenek yok. Format attıktan sonra kartı görüyordu sistem, hatta nvidia'nın güncel driver'ını falan yükledim sorunsuzca ve eminim ilk yüklediğimde çalıştığına. Nette sadece asus driverlarıyla düzgün çalışıyor öyle deneyin demişler, dl bitince bi deniycem bakalım. Aklım almadı hiç. Edit: Asus'un sitesindeki driver'ı kurmaya çalışınca "Sistem ilgili donanımı bulamadı" gibisinden bir hata veriyor. Ekran kartımı yok sayıyor bilgisayar resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Makineye format attım hala görmüyor. SIW kurdum o da görmüyor. Yandı herhalde. Garantisi de geçen ay bittiydi negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 asusun sitesindeki chipset driver larini yukledin mi aynisi basima gelmisti. model secme ekraninda drivers var ordan yukle. laptopun modelini secersen eski driverlar cikar. o yuzden modelini secmek yerine direk 'drivers' a tikla chipsetleri kur. irst, mei, chipset 3 unu de yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 once inteli kurman gerekir onu biliyorsundur zaten. drivr sweeperla sil chipsetleri kur sirasiyla once intel snra nvidia devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Abi sorun şu ki, ne kurmaya, hangi sırada kurmaya çalışırsam çalışayım "kart yok hacı" diyor. Device managerda da, SIW'de de görünmüyor kart. BIOS'ta VGA'yla alakalı tek bir satır bile yok, sanki g310m laptop'ta yokmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Chip-set driverlarını vs. ne varsa kurdum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 yakmisin karti bayan. http://i.ytimg.com/vi/NIfayRbEPDI/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi asus'da öyle kolay kolay yanmaz ekran kartı ya. adamlar o seriyle en iyi soğutma sistemi ödülünü aldılar. sdfsd edit: pardon o seri değilmiş k53 imiş. ama yine de yanmasın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Dün geceden beri bir türlü gösteremedim ekran kartını. Aklıma başka bir neden gelmiyor artık. Ne denediysem, ne kurduysam bana mısın demedi. 2. formatı da attım, driverları farklı sırayla da kurdum yok yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dün arkadaşın laptop a attım format. Lenovo marka. önce intel hd yükle dedi. onu yükledikten sonra nvidia yükledim. windows'ta gelişmiş ayarlar dediğinde intel hd4000 gözüküyor ama nvidia control panel var. Nvidia panel'de 3d uygulama seçeneklerine girince 3d uygulamalarda kartı otomatik seç, hep intel seç, hep nvidia seç gibi özellik vardı. hep nvidia seç dedim. olmuştur heralde sonra kullanmadım o pc'yi. baksana o tarz bi seçenek var mı sende de. edit: ayrıca bios'a baktım intel'i iptal edebiliyormuyuz diye optimus gibi bi seçenek var intel ve nvidia senkronlu çalışıyormuş. bir de sadece intel kullan var. sadece nvidia seçme yok. ne saçma yapmışlar o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Formattan sonra, driver'ları düzgün kurduktan sonra bile görmüyorsa nVidia'yı uçmuş o kart demektir. Normalde Optimus laptpolarda önce chipset, sonra intel HD, sonra da nVidia driver'ı kurulur. Sıralamayı bozarsan saçmalayabiliyor. önce nvidia, sonra da intel hd driver'ını sil, hatta device manager'dan remove et intel hd'yi falan da, Driver Fusion diye bir programla safe mode'da sil bütün intel graphic ve nvidia graphic kalıntılarını, baştan kur diyeceğim ama bence kart uçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yaw Adam Aygıt yoneticisi bile görmüyor diyor,Aygıt yöneticisi en azından bilinmeyen aygıt diye gösterir. Aklıma gelen tek şey bazı Laptoplarda düğme vardır nvidia ekran kartını kapat diye, veya FN + herahngi bir button , veya tasarruf modu düğmesi var, ona basınca da iptal eder kartı bak bakalım oyle bir şey yok mu. Olmazsa, ölmüş senin kart , götür bir tamirciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 df said: dün arkadaşın laptop a attım format. Lenovo marka. önce intel hd yükle dedi. onu yükledikten sonra nvidia yükledim. windows'ta gelişmiş ayarlar dediğinde intel hd4000 gözüküyor ama nvidia control panel var. Nvidia panel'de 3d uygulama seçeneklerine girince 3d uygulamalarda kartı otomatik seç, hep intel seç, hep nvidia seç gibi özellik vardı. hep nvidia seç dedim. olmuştur heralde sonra kullanmadım o pc'yi. baksana o tarz bi seçenek var mı sende de. edit: ayrıca bios'a baktım intel'i iptal edebiliyormuyuz diye optimus gibi bi seçenek var intel ve nvidia senkronlu çalışıyormuş. bir de sadece intel kullan var. sadece nvidia seçme yok. ne saçma yapmışlar o işi. lcd ekranı intel'e bağlamışlar o yüzden nvidia'yı kapatabiliyorsun ama intel'i kapatınca ekran da kararıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar