Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL :Beşiktaş jk- Eskişehirspor ( 07.12.2012 - 20.00 )

PZero

Öne çıkan mesajlar

Çok yazık oldu, Necip'in yaptığı saçma sapan bir penaltı yüzünden Eskişehir'i maça ortak ettik, korkak oynamaya başlayınca da takım böyle olur.

Bu yıl bir Türk takımına atılmış en büyük kazık olan Nihiu'dan gol yemiş olmakta daha çok koydu. Beş para etmez bir adam ya ...

Bu takıma çok sağlam yedek oyuncular transfer etmek zorundayız. Gördük bugün kenardan gelip oyun kalitesini devam ettirebilecek adam yok. Olcay'a laf ediyorduk ama adam çıktıktan sonra onun kanadından yardır yardır gelmeye başladılar.

çok yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Hilbert'in pozisyonu net penaltı, gerçi kale arkası kamerasından gösterdiğinde rahat görebiliyorsun bunu sadece, şu ofsayt kamerasından vs. gösterdiğinde cidden kendini atmış gibi gözüküyor.

Feci gümbürtüye gittik orada, tabii Eskişehir'in dönüşünü öyle ya da böyle verilmeyen penaltıya bağlamak çok acınası bir durum olur. Ciddi ciddi Beşiktaş 2-2'ye izin verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

penaltı olana kadar eskişehir sabaha kadar gol atamayacak durumdaydı.adamların kaleyi bulan şutu yoktu maç 5 6 olabilirdi. necip orada ne yaptı anlamadım.ilkokul takımında yapılmayacak bir hareketle penaltı yaptı.sonra eskişehir umutlanınca son saniye golü geldi.hediye edilmiş bir puan oldu ama çok kritik bir kayıptı bu.

bu maç 6 da olabilirdi yine aynı şeyi yazardım darkriderın yazdığı gibi kulübüye 3 sağlam adam devre arası.ilk yarıyı 5 puan önde kapatsak bu kadro darlığıyla ilk 3de bitiremeyiz devreyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Necip cidden çok yetersiz bir adam ya, tamam arada iyi işler yapıyor ayağında iyi top tutuyor ama mental açıdan beş para etmez bir adam. Gerçi yaptığı penaltıda %100 hatalı değil,

Sağ kanattan Servet bindirme yapıyor, 6-7 saniye topu ayağında tutup orta kesiyor. Kestiği kalitesiz ortayı takımın bir başka stoperi Diego gelip alıyor, çekiyor ve akın akın gelen Necip ayağına çelmeyi takıp düşürüyor.

Abi Beşiktaş'ın solundan ligin en ağır stoperlerinden ikisi bindirme yapıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

http://g1212.hizliresim.com/14/7/gp6m8.jpg

Abi Servet kim? Sağından atıp solundan geçebilecek adam mı? Önünde durup pres yapmaması bir yana Servet topu çekip orta yaptı, nasıl izin veriyorsun abi?

Maç boyu iyiydi, ben ciddi ciddi şu aralar gelip sonunda sol kanattan yemedik bu maç diyecektim ki yine oraya sebep bir pozisyonda yanılmadık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...