susamurayi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Arkadaşlar, gaza geldim mp4nation.com sitesinden Brainwavz HM3 kulaklık siparişi verdim, yanında hediyesi kulaklık standı veriyor toplamda 68TL ye geldi iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim şimdi. Bilen kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Iyi ama narin, dikkatli kullanmak gerek. Aldiktan sonra da daha baska bisey denmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 gümrük sorun oldumu ne kadar ücret ödedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 68tlde bisi olmaz gumrukte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 kaç tl ye kadar geçio gümrükten sorunsuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 3 günde kargoya vermişler (HongKong'dan geliyor) bakalım ne zamana elime ulaşır.. Benim bildiğim 100$ a kadar gümrükte sorun olmuyor getirtenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şu gümrük olayını tam öğrenebiliceğimiz bir döküman varmı ya 150 euro diyen var 100 dolar diyen var 75 euro diyen var nedir bunun aslı 5 kere için bişi olmaz diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 75 euro ya çektiler sınırı 5 parçadan fazlası da ithalata giriyor ( max 5 kalem getirtebilirsiniz yani ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 reampage said: şu gümrük olayını tam öğrenebiliceğimiz bir döküman varmı ya 150 euro diyen var 100 dolar diyen var 75 euro diyen var nedir bunun aslı 5 kere için bişi olmaz diyen var şöyle birşey buldum sınır için 75 euro diyor. http://www.verginet.net/Dokumanlar/2011/2011_2087-2009_15481.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 75 euro, bazi urunlerde 5 kalem urun en fazla. kitap filan gibi seylerde sinir yok ama. kulaklikta oldugunu da sanmiyorum ama 50 tane alirsan vergiciler pesine takilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yüz dolar yani çok az abi peki vergilendirme nası ben mesela 110 dolarlık bişi istedim yüzde kaç vergi alıcak nedir onun hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 75 euro 100 dolardan da az. Vergi de oranli oluyor ama urunden urune degisiyor. Gumruk burosuna gitmen lazim tam orani ogrenmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bugün siparişim elime ulaştı. Aynı siteden alışveriş yapma niyeti olan arkadaşlara bilgilendirme mahiyetinde; 07.12.12 tarihinde siparişi verdim 10 Aralık'ta onaylandı kargoya verildi (Hongkong), 15 Aralık'ta Singapur'a ulaştı, 16 Aralık'ta Türkiye'ye doğru yola çıktı, 23 Aralık'ta Türkiye'ye ulaştı, Bugün'de adresime geldi. Paket üzerinde Gift işaretlenmiş, fiyat olarak 25 USD gösterilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Kargo ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 16 dolar fedex ya da beles normal posta demisti bana vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Kargo dediğim posta yoluyla (airmail) geldi. Ürün bedeli harici ekstra bir ücret ödemedim. Kulaklık yanında hediye gelen standın ayağı kırılmış. Zaten bir kutuya vs koymamış hediyeyi köpüğe sarmışlar sadece. Muhtemelen japonla yapıştırabilirim sorun olmaz. Kulaklıkta sorun yok paketinde ve bantlı olarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar