Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 alıcam, help

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2013te kullanabiliyorum ceki zaten. cıkarsa 4 alırız sıkıntı yok :) ama zannetmiyorum cıkacagını.

bu arada bu ceki baska yerlerde kullanma sansım da var. simdi baktım da teknosa yerine electroworld'den de cek alabilirim. bunun dısında kıyafet falan oyle yerlerde gecerli cekler var. ama ps3 alıcam ben kafaya koydum :)

simdi electroworld'e bakıyorum daha ucuzsa oradan alayım bari. teknosa'dan daha pahalı olamaz herhalde.
Mesaj tarihi:
toggie said:

pontipati said:

ps3 ü napçan abi indirim kuponlarını sat nakite çevir sömestrda gez falan

Ya iznim yok zaten. Haftasonu gezebilecek kadar da iyi kazaniyorum. Dert degil gezip tozmak 1000 liraya ihtiyacim yok onun icin.

vay
Mesaj tarihi:
GH bundle yok teknosa'da. bunu ayrıca alıcam ama simdi tek gitar olan oyunu alsam, sonra ayrıca tek davul alabiliyor muyum? GG'de falan bulamadım hic. sadece gitar + davul istiyorum. mic falan gereksiz.

ha bi de son gittigim dukkandaki eleman xbox tavsiye etti ama hic dusunmuyorum onu acıkcası.
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

mokoko said:

oyunlar genelde 4 5 gb'lık şeyler yüklüyolar ps3'e açılışları falan hızlı olsun diye. hatta daha büyük yükleme yapanlarda var. onun dışında psn'den oyun alabilirsin. yukarda dendiği gibi ps+ alırsan orda beleş oyunlar oluyo onları indirirsin falan. bence mutlaka 320lik al. bende 40gblik fat var mesela. gittim 500gblik hdd aldım değiştirdim içindekini. şimdi okadar rahatım ki inanamazsın. 12gblik alma :D

bu hdd degistirme olayi nasil oluyor. laptop hdd lerinden mi takioz 120 gb lik ps3 var bende de

aynen öle

http://forum.donanimhaber.com/m_40313798/tm.htm

ben burdaki anlatılanları izleyerek yaptım. 10 dakika bile sürmedi değiştirmesi. tek zaman alan şey backup almak ve aldığın backup'ı yeni hdd ye geri koymak. onuda ztn ps3 otomatik yapıyo ama uzun sürüyo eğer doluysa hdd.
Mesaj tarihi:
Yani zaten beleşe gelecek. Almışken 500 GB patlatayım diyorum ben de. Üzerine kalan miktarla da 2. dual shock'ı alırım mis gibi olur. Bi de HDMI kablo almam lazım, bu kutudan cıkmıyo sanırım.
Mesaj tarihi:
şu kablodan çıkıyo mu kontrol et home theatera bağlamak için. ben sonradan mı aldım yoksa aldığımda mı vardı hatırlayamıyorum çünkü :)

http://i3.photobucket.com/albums/y69/snooker8th/fSDC10396.jpg
Mesaj tarihi:
Hdmi kutudan cıkmaz.Ondan alıcan bitane daha yukarıdaki kablo zaten default o çıkıcak.. yanında scart girişide vericekler.. HDMI kablosununda paraya biraz kıy 40-50 liralık olanlardan al çin malıyla arasında farklar oluyo görüntü kalitesi olarak..
Mesaj tarihi:
super slim 12 GB var 500 GB dısında. onu da almayın dediniz. zaten fiyat olarak ucurum yok arada sacma olur almam. manda kasada da 320 gb var iste alabilecegim ama en mantıklısı 500 gb super slim gibi duruyor. oyunsuz falan alıcam. aldıgım gun de hemen gittigidiyor'dan GH warriors of rock siparisi vericem gitar + oyun. Bitti gitti iste, temiz :)
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu ne demek abi yarım saat sonra bimeks'ten almıs olacagım.
biraz nette arastırdım pal eu, ntsc us gibi bisiyler var. kutuda gorunur mu hangisi oldugu, bi de benim almam gereken hangisi?

ulen son dk'da olacak is mi simdi.
  • Yeni Oluştur...