zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bi kaç yorum okudum da 2013 başlarında çıkıcağına dair, emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yok çıkmasına imkan yok o tarihte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 2013te kullanabiliyorum ceki zaten. cıkarsa 4 alırız sıkıntı yok :) ama zannetmiyorum cıkacagını. bu arada bu ceki baska yerlerde kullanma sansım da var. simdi baktım da teknosa yerine electroworld'den de cek alabilirim. bunun dısında kıyafet falan oyle yerlerde gecerli cekler var. ama ps3 alıcam ben kafaya koydum :) simdi electroworld'e bakıyorum daha ucuzsa oradan alayım bari. teknosa'dan daha pahalı olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 xbox 2013 chrismas çıkabilir diyorlar ps3 te o ayar çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 toggie said: pontipati said: ps3 ü napçan abi indirim kuponlarını sat nakite çevir sömestrda gez falan Ya iznim yok zaten. Haftasonu gezebilecek kadar da iyi kazaniyorum. Dert degil gezip tozmak 1000 liraya ihtiyacim yok onun icin. vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sakın move fln alma beş para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GH bundle yok teknosa'da. bunu ayrıca alıcam ama simdi tek gitar olan oyunu alsam, sonra ayrıca tek davul alabiliyor muyum? GG'de falan bulamadım hic. sadece gitar + davul istiyorum. mic falan gereksiz. ha bi de son gittigim dukkandaki eleman xbox tavsiye etti ama hic dusunmuyorum onu acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 MasterHapLo said: mokoko said: oyunlar genelde 4 5 gb'lık şeyler yüklüyolar ps3'e açılışları falan hızlı olsun diye. hatta daha büyük yükleme yapanlarda var. onun dışında psn'den oyun alabilirsin. yukarda dendiği gibi ps+ alırsan orda beleş oyunlar oluyo onları indirirsin falan. bence mutlaka 320lik al. bende 40gblik fat var mesela. gittim 500gblik hdd aldım değiştirdim içindekini. şimdi okadar rahatım ki inanamazsın. 12gblik alma :D bu hdd degistirme olayi nasil oluyor. laptop hdd lerinden mi takioz 120 gb lik ps3 var bende de aynen öle http://forum.donanimhaber.com/m_40313798/tm.htm ben burdaki anlatılanları izleyerek yaptım. 10 dakika bile sürmedi değiştirmesi. tek zaman alan şey backup almak ve aldığın backup'ı yeni hdd ye geri koymak. onuda ztn ps3 otomatik yapıyo ama uzun sürüyo eğer doluysa hdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Benim elimde cok az kullanilmis band.hero bundle.var ps3 ylod verdi oyle kutusunda yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bimeks'ten alıcam. iki secenek var hangisi sizce? 739 TL - 500 GB Slim. 659 TL - 320 GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi diyosanki psn akar, ki bi süre sonra akacak göreceksin, bence slimi al, aşırı bi farkta yok fiyat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yani zaten beleşe gelecek. Almışken 500 GB patlatayım diyorum ben de. Üzerine kalan miktarla da 2. dual shock'ı alırım mis gibi olur. Bi de HDMI kablo almam lazım, bu kutudan cıkmıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 şu kablodan çıkıyo mu kontrol et home theatera bağlamak için. ben sonradan mı aldım yoksa aldığımda mı vardı hatırlayamıyorum çünkü :) http://i3.photobucket.com/albums/y69/snooker8th/fSDC10396.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 super slimden başka model alma. 500 gb falan da çok gereksiz. 100-200 olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Hdmi kutudan cıkmaz.Ondan alıcan bitane daha yukarıdaki kablo zaten default o çıkıcak.. yanında scart girişide vericekler.. HDMI kablosununda paraya biraz kıy 40-50 liralık olanlardan al çin malıyla arasında farklar oluyo görüntü kalitesi olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 super slim 12 GB var 500 GB dısında. onu da almayın dediniz. zaten fiyat olarak ucurum yok arada sacma olur almam. manda kasada da 320 gb var iste alabilecegim ama en mantıklısı 500 gb super slim gibi duruyor. oyunsuz falan alıcam. aldıgım gun de hemen gittigidiyor'dan GH warriors of rock siparisi vericem gitar + oyun. Bitti gitti iste, temiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yeni topaç açmiyim dedim, ps3 320gb 450tl ye alayım mı? daha ucuza hiçbi yerden bulamam di mi? (sony eurasia garantili) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ya bu guitar hero bundle fiyatları uçmuş.400 lira olan set şimdi 800den satılıyor ayrıca hiç bi yerde de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 400 mü yuhh ben 270e almıştım geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 komple set?yeh abi 800e satılıyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Dikkat et ntsc-j / pal muhabbetine bir ara bimeks japonyadan kaçak getirdikleri ps3lri kakalamaya calısıyodu millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bu ne demek abi yarım saat sonra bimeks'ten almıs olacagım. biraz nette arastırdım pal eu, ntsc us gibi bisiyler var. kutuda gorunur mu hangisi oldugu, bi de benim almam gereken hangisi? ulen son dk'da olacak is mi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 sene 2013 ps3 mu alinir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar