Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 alıcam, help

toggie

Öne çıkan mesajlar

2013te kullanabiliyorum ceki zaten. cıkarsa 4 alırız sıkıntı yok :) ama zannetmiyorum cıkacagını.

bu arada bu ceki baska yerlerde kullanma sansım da var. simdi baktım da teknosa yerine electroworld'den de cek alabilirim. bunun dısında kıyafet falan oyle yerlerde gecerli cekler var. ama ps3 alıcam ben kafaya koydum :)

simdi electroworld'e bakıyorum daha ucuzsa oradan alayım bari. teknosa'dan daha pahalı olamaz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

GH bundle yok teknosa'da. bunu ayrıca alıcam ama simdi tek gitar olan oyunu alsam, sonra ayrıca tek davul alabiliyor muyum? GG'de falan bulamadım hic. sadece gitar + davul istiyorum. mic falan gereksiz.

ha bi de son gittigim dukkandaki eleman xbox tavsiye etti ama hic dusunmuyorum onu acıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

mokoko said:

oyunlar genelde 4 5 gb'lık şeyler yüklüyolar ps3'e açılışları falan hızlı olsun diye. hatta daha büyük yükleme yapanlarda var. onun dışında psn'den oyun alabilirsin. yukarda dendiği gibi ps+ alırsan orda beleş oyunlar oluyo onları indirirsin falan. bence mutlaka 320lik al. bende 40gblik fat var mesela. gittim 500gblik hdd aldım değiştirdim içindekini. şimdi okadar rahatım ki inanamazsın. 12gblik alma :D

bu hdd degistirme olayi nasil oluyor. laptop hdd lerinden mi takioz 120 gb lik ps3 var bende de

aynen öle

http://forum.donanimhaber.com/m_40313798/tm.htm

ben burdaki anlatılanları izleyerek yaptım. 10 dakika bile sürmedi değiştirmesi. tek zaman alan şey backup almak ve aldığın backup'ı yeni hdd ye geri koymak. onuda ztn ps3 otomatik yapıyo ama uzun sürüyo eğer doluysa hdd.
Sosyal ağlarda paylaş

super slim 12 GB var 500 GB dısında. onu da almayın dediniz. zaten fiyat olarak ucurum yok arada sacma olur almam. manda kasada da 320 gb var iste alabilecegim ama en mantıklısı 500 gb super slim gibi duruyor. oyunsuz falan alıcam. aldıgım gun de hemen gittigidiyor'dan GH warriors of rock siparisi vericem gitar + oyun. Bitti gitti iste, temiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...