Gizli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gerçek hayata yakınlığın ve komedinin az olduğu bir anime önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ergo proxy ghost in the shell elfen lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 The Twelve Kingdoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 vampire knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sırasıyla TENGEN TOPPA GURREN LAGANN heroic age gantz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 NolaxThensbane said: elfen lied Abi ciddi misin şunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bi cırpıda öyle çıktı ayrıca baya rahatsız bir anime değil miydi (çok seneler geçti de üstünden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 pembe saçlı şirin bi kızın çıplak bi şekilde önüne geleni kulakçığını kullanarak zihinsel kollarla doğramasını rahatsız edici kabul etmeniz... paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 japon kıstaslarına bakınca normal bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 black bible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 lan! neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 aslan kafalı bi herifin olduğu anime vardı o neydi yafs? hatta gerge nin açtığı bi konuda gördüm diye hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Doğrama, çıplaklık kısmında sorun yok hatta ilk bölümü bayağı gaza getirmişti ama gittiler güzelim konsepti piç ettiler aşk meşk davaları falan Aynısını deadman wonderland de de yaptılar. ağlak çocuğun peşinde koşan süper villian ıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Fin said: black bible okurken düzelttim ve tuzak olduğunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Esnaf said: aslan kafalı bi herifin olduğu anime vardı o neydi yafs? hatta gerge nin açtığı bi konuda gördüm diye hatırlıyorum :) http://www.hyperboreans.com/heterodoxia/wp-content/uploads/2011/12/Fate-Zero-11-Large-30-1024x576.jpg IIIIIIIISUUUUUUUUKANDAAAAEAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Birde lemur kafalı bir anime vardı o neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aslan kafa dediğin guin saga mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hazır konusu açılmışken sorayım, şöyle bi şey var mı ya; böyle izlediğin ve beğendiğin animeleri sıralıyorsun o da sana başka bi anime öneriyor beğendiğin ve izlediğin türde. bi nevi anime öneri robotu gibi, bi şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 anidb den aniem seç similar de tagleri uyanları sıralıyor yada tag search yapabilirsin, kesin vardır detayı ama hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 myanimelist.net var ama orda kullanıcılar öneriyor şunu izlediysen bunu beğenebilirsin diye. genreye göre değilde daha çok karakter, senaryo, çizim vs.lere göre tavsiye veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 deneyeyim bakalım onları da benim istediğim daha böyle basit bi şeydi ya. sanırım bu ikisi de üyelik istiyor. ben böyle random gircektim şunu şunu beğendim diye işaretleyecektim o da al bunu izle diyecekti. (şu dizimag'ın tavsiye robotu gibi bi nevi :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://i312.photobucket.com/albums/ll351/baokychen/guin-saga-banner.jpg guin saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 NolaxThensbane said: ergo proxy ghost in the shell fantastik? gayet science fiction bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Gizli said: gerçek hayata yakınlığın ve komedinin az olduğu bir anime önerir misiniz? darker than black, death note, blood the last vampire, hellsing, witch hunter robin önerebilirim fantastik/süper güçlere sahip ve gerçek hayata yakın. bi de speed grapher varmış ama izlemedim onu. blood the last vampire devamı gibi blood+, blood-c ve blood-c last dark varmış ama onları da izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 naruto bleach one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar