pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 krem falan sürseydiniz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gladbach taraftarı nasil bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 baya komikmiş. o değil atletico yeniliyor plzene grupta 2. olcaklar gibi, çekeriz kesin bi sonraki turda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 amrabatla hamit yılın kazığı bize diyordum ama bu krasic harbi yılın kazığıymış. ne demeye almışlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 fenerliler çıktı da ondan :D millet trafiğe yakalanmamak için 10 dakika önce kaçıyor. o değilde atletico 2-1 yeniliyor grup 2.liğine düşüyor herifler bu skorla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 napoli de 2. bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 fb maça yedek başladı asları aldı sonra şaka gibi . türkiye kupası sandı aykut kocaman madem yedek cıkcaksın hep yedek devam et . madem kazanmak istiyorsun aslarını cıkartt kazanısınlar sonra sok 3 genç öyle rolantide devam et :d aykut kocaman işi biliyor . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bienvenue'ye kelimeler yetmiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 PZero said: fb maça yedek başladı asları aldı sonra şaka gibi . türkiye kupası sandı aykut kocaman madem yedek cıkcaksın hep yedek devam et . madem kazanmak istiyorsun aslarını cıkartt kazanısınlar sonra sok 3 genç öyle rolantide devam et :d aykut kocaman işi biliyor . :D g.t korkusu deniyo buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 souldarkorn said: anadolu takımlarına takas ile verecekti fener bienvenue'yü. şimdi alan çıkar mı merak ediyorum :) Adamın pazarı var ya, genç ve istekli olduğundan içerde dışarda alıcısı hazır. Ben asıl Stoch'a yanıyorum, harcandı böyle yetenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 takıntılı adamla uğraşılmaz, alex'e de aynısını yaptı marsilya maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Stoch çıldırdı, kesin yolcu devrede. Allah senin Aykut, of gitti gül gibi adam El kol hareketi yaptı kimse fenere el kol hareketi yapamaz ve kimse fenerden büyük değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 stoch için aykut kocaman "çok iyi oynadı, ibb maçını düşünerek çıkardım, fakat takım arkadaşlarına o tepkiyi göstermemeliydi" dedi. bence stoch oynar pazar falan. bilemedim ama. stoch'u çıkarmasının sebebi bence krasiç'i solda denemekti. ben krasiç'i, recep'i, serdar'ı, stoch'u beğendim. bienvenu'den cacık olmaz. mehmet topal yerine şu selçuk daha iyi. serdar kesimal bekir'i kesemez, egemen hiç kesemez. özgür çek'in daha çok gelişmesi lazım ve orhan şam'ın türkiye kupası'nda biraz forma bulması lazım. eyyorlamam bu kadar. p.s. recep hep oynasın, ne kadar kötü oynadığı beni ilgilendirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Fener rekor kıramadı ama xelçuk kırdı. Düşünsenize adam 90 dakka oynadı!!!!! xelçuk a da bi heykel diyenler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 limassol de 3 tane atmis marsilyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 barnacle said: amrabatla hamit yılın kazığı bize diyordum ama bu krasic harbi yılın kazığıymış. ne demeye almışlar anlamadım. sorma ya aşırı gereksiz bi transferdi zaten durduk yere dürttürdük kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yedek takımla çıkılan maçta semih gene yedek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 fenn said: xelçuk a da bi heykel diyenler :D Bir önceki topakta ignore edilen bu rezalet esprini 3-5 kere daha yaparsan belki lol falan diyecek senin seviyende birini bulabilirsin abi. Selçuk başardıysa sen de başarabilirsin, öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Fenerlilerin anlayamadığım bi özelliği yıllarca hakan-sabri-hagi vs vs dalga geç sonra fenere gelince vay efendim senmisin diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 anlayamadığın bir şey daha var xelçukla bizde dalga geçiyoruz çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ne olursa olsun bir avrupa maçına böyle bir kadroyla çıkılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 fenn said: Fenerlilerin anlayamadığım bi özelliği yıllarca hakan-sabri-hagi vs vs dalga geç sonra fenere gelince vay efendim senmisin diyen Yok ben espri olarak nitelendirdiğin heykel mevzusundan söz etmiştim. Selçuk'la dalga geçmeyen FB'li, Sabri'yle dalga geçmeyen GS'li var mı? Hagi'yle kim dalga geçmiş? Alex yeterince büyük oyuncu gibi gelmiyor mu sana, yani 105 yıllık kulüp tarihinde Lefter ve Alex gibi iki ismin heykelinin dikilmesi "SEZERİN DE DİKİLSİN, SELÇUĞUN DA DİKİLSİN EHUEHUEHUEHE" gibi çok komik gelen bir konu mu? Balmumu müzesi falan açtık, Kemalettin'e kadar herkesin heykeli mi yapıldı, benim mi haberim yok? İki tane be hacı, iznin yoksa kaldıralım birini :/ Esprin güzeldi de biz mi kıymetini bilemedik yani, beyhude mi liseli heralde diyip ignore ettik iki topaktır? Şüphe ettim lan kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Avrupa maçı her zaman prestij ve ayrıca paradır. Bence bu maç kazanılmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Orası öyle zaten. ManU'yuz ya biz, Avrupa maçına yedeklerle, gençlerle, Krasic & Bienvenu ile çıkıyoruz eheh. Sonra "genç olur da bu kadar olmaz" diyince "sen ne biliyorsun olm, bi kere de memnun olun" falan saçmalıyor birileri gelip. Yoklar şimdi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ya yedeginde bi adabı olur.. Rezalet lan.Rezalet tek kelime ile.. Özgür çek , bienvenu , recep niyaz .. falan aman allahım yani.. O recep niyaz falan bi pozisyona gir be be şut çek kaleci zor cıkarsın falan aa uu yapalım .. gezindi durdu 60 dakika..koca fenerbahçede oynuyosun.bu kadar mı pasif bi cocuk olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar