Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Mönchengladbach | 06.12.2012 @20:00

Seele

Öne çıkan mesajlar

fb maça yedek başladı asları aldı sonra şaka gibi . türkiye kupası sandı aykut kocaman

madem yedek cıkcaksın hep yedek devam et . madem kazanmak istiyorsun aslarını cıkartt kazanısınlar sonra sok 3 genç öyle rolantide devam et :d

aykut kocaman işi biliyor . :D
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

fb maça yedek başladı asları aldı sonra şaka gibi . türkiye kupası sandı aykut kocaman

madem yedek cıkcaksın hep yedek devam et . madem kazanmak istiyorsun aslarını cıkartt kazanısınlar sonra sok 3 genç öyle rolantide devam et :d

aykut kocaman işi biliyor . :D

g.t korkusu deniyo buna
Sosyal ağlarda paylaş

stoch için aykut kocaman "çok iyi oynadı, ibb maçını düşünerek çıkardım, fakat takım arkadaşlarına o tepkiyi göstermemeliydi" dedi. bence stoch oynar pazar falan. bilemedim ama. stoch'u çıkarmasının sebebi bence krasiç'i solda denemekti.

ben krasiç'i, recep'i, serdar'ı, stoch'u beğendim. bienvenu'den cacık olmaz. mehmet topal yerine şu selçuk daha iyi. serdar kesimal bekir'i kesemez, egemen hiç kesemez. özgür çek'in daha çok gelişmesi lazım ve orhan şam'ın türkiye kupası'nda biraz forma bulması lazım.

eyyorlamam bu kadar.

p.s. recep hep oynasın, ne kadar kötü oynadığı beni ilgilendirmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Fenerlilerin anlayamadığım bi özelliği yıllarca hakan-sabri-hagi vs vs dalga geç sonra fenere gelince vay efendim senmisin diyen

Yok ben espri olarak nitelendirdiğin heykel mevzusundan söz etmiştim. Selçuk'la dalga geçmeyen FB'li, Sabri'yle dalga geçmeyen GS'li var mı? Hagi'yle kim dalga geçmiş?

Alex yeterince büyük oyuncu gibi gelmiyor mu sana, yani 105 yıllık kulüp tarihinde Lefter ve Alex gibi iki ismin heykelinin dikilmesi "SEZERİN DE DİKİLSİN, SELÇUĞUN DA DİKİLSİN EHUEHUEHUEHE" gibi çok komik gelen bir konu mu? Balmumu müzesi falan açtık, Kemalettin'e kadar herkesin heykeli mi yapıldı, benim mi haberim yok? İki tane be hacı, iznin yoksa kaldıralım birini :/

Esprin güzeldi de biz mi kıymetini bilemedik yani, beyhude mi liseli heralde diyip ignore ettik iki topaktır? Şüphe ettim lan kendimden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yedeginde bi adabı olur..
Rezalet lan.Rezalet tek kelime ile.. Özgür çek , bienvenu , recep niyaz .. falan aman allahım yani..
O recep niyaz falan bi pozisyona gir be be şut çek kaleci zor cıkarsın falan aa uu yapalım .. gezindi durdu 60 dakika..koca fenerbahçede oynuyosun.bu kadar mı pasif bi cocuk olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...