samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 recep iyi krasiç ve stoch cenabet selçuk xavi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ben bekler haric begendim aslinda. Recep in orta, selcuk un uzun toplar, krasic in ve stoch un tempo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 oaohaoahaah bienvenue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yiyeceklersw boyle macta fark yesinler, topcularin akillari baslarina gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aykutu biraz tanıyorsam ikinci yarı stoch'ı sağ kanada alır, tuhaf adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ya farklık bişey yok.. 1-2 tane atarız bizde ikinci yarı. en kötü 3 olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 işin iyi yanı selçuk oyuna girmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Semih Girer Bienvenu Çıkar Kuytıda Recep'in yerine alır.. 3-2 alırız maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ikinci yarı nasıl oynayacağız bakalım. teknik direktörün çapı, takımını kötü durumdayken ayağa kaldırmasıyla ölçülür. gerçi aykutta herhangi bir çap görmüyorum, gaz verme olayını da beceremez, bakalım çocuklar ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ulan size forma verdik.. salak salak geziniyosunuz. Bienvenu sana 15dk veriyorum 60'a kadar tempona göre devam ediceksin.. Krasic sende karı gibisin biraz abilik yap şu takıma. Recep sen çıkıyosun yerine semih abin giricek. rekor kırıcak bu takım bunuda sizin sayenizde yapıcak yaparsa..Adam gibi oynayın ikinci yarı hem grubu namaglup bitirelim hemde avrupa rekorunu kıralım. hadi gençler allah yardımcınız olsun.. al ben yaptım biriniz yazın tweeter'dan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 recep iyi baya yaşına göre. hiç bekletmeden tek top atiyo markajdayken. bienvenue acayip kazma bir adam ya. hayır tehlike yaratamıyorsun, neden gelip penaltı yapıyorsun ya. hele sağ ileride naptın öyle. topu direk auta attın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Krasici veya Stochu ortaya çekse çok daha fazla pozisyon oluşturur bu ikisi, yakın oynamaları lazım ve ortada Recep yumuşak kalıyor haliyle. Bienvenu'ye üzüldüm ya çok istekli iyi niyetli adam ama futbolcu değil atlet falan olmalıymış, kütük gibi ve dengesiz garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Eternal said: ulan size forma verdik.. salak salak geziniyosunuz. Bienvenu sana 15dk veriyorum 60'a kadar tempona göre devam ediceksin.. Krasic sende karı gibisin biraz abilik yap şu takıma. Recep sen çıkıyosun yerine semih abin giricek. rekor kırıcak bu takım bunuda sizin sayenizde yapıcak yaparsa..Adam gibi oynayın ikinci yarı hem grubu namaglup bitirelim hemde avrupa rekorunu kıralım. hadi gençler allah yardımcınız olsun.. al ben yaptım biriniz yazın tweeter'dan adama. takım yenik, soyunma odasına gelmiş. elinde tivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 veriyorum kadroları yazıyor musun aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ikinci yarı genç semih girer. çakar 2 tane 2-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kuyt > Recep Semih > Bienvenu 3-4 atarız.. problem yok..tam bir "İstesek yeneriz.." denilicek maç sudfhdufhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 semihin kendine hayrı yok. Aykutun 2-0 önde olan takıma kontr-atak oynatmasını bekliyorum. ulan nasıl takım bu yaa, oradaki seyirciye yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 recep çıkmasın oynasın işte ya, grup liderliğini garantilemişiz zaten kaybetsek ne olcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aynen. recep çıkmasın. çocuk bariz bir hata da yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Abi gençler bu maçta oynamıcak da hangi maçta oynayacak ya. Ben olsam full genç doldururum. Garantilemişsin zaten 10 tane yesen noplur gençlerle. Adamlar tecrübe kazansın. Aykut dediğin adam zaten ligde almıyor çocukları, semih şentürk gibi olucak çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 şu takımın vites düşürme hakkı yok. seyirciye galibiyet, herşeyden önce güzel futbol izletmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değiş çıkmayı garantilemişken. Formalite maçında sizi mi eğlendirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 HAYIR AMA DAHA REKOR KIRACAKTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bienvenu asdlkhasfggh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yaa hoşgeldin SDFHDSFHSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar