Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Mönchengladbach | 06.12.2012 @20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ikinci yarı nasıl oynayacağız bakalım. teknik direktörün çapı, takımını kötü durumdayken ayağa kaldırmasıyla ölçülür.

gerçi aykutta herhangi bir çap görmüyorum, gaz verme olayını da beceremez, bakalım çocuklar ne yapacak.
Mesaj tarihi:
ulan size forma verdik.. salak salak geziniyosunuz. Bienvenu sana 15dk veriyorum 60'a kadar tempona göre devam ediceksin..
Krasic sende karı gibisin biraz abilik yap şu takıma.
Recep sen çıkıyosun yerine semih abin giricek.
rekor kırıcak bu takım bunuda sizin sayenizde yapıcak yaparsa..Adam gibi oynayın ikinci yarı hem grubu namaglup bitirelim hemde avrupa rekorunu kıralım.
hadi gençler allah yardımcınız olsun..

al ben yaptım biriniz yazın tweeter'dan adama.
Mesaj tarihi:
recep iyi baya yaşına göre. hiç bekletmeden tek top atiyo markajdayken.

bienvenue acayip kazma bir adam ya. hayır tehlike yaratamıyorsun, neden gelip penaltı yapıyorsun ya. hele sağ ileride naptın öyle. topu direk auta attın sdfs.
Mesaj tarihi:
Krasici veya Stochu ortaya çekse çok daha fazla pozisyon oluşturur bu ikisi, yakın oynamaları lazım ve ortada Recep yumuşak kalıyor haliyle.

Bienvenu'ye üzüldüm ya çok istekli iyi niyetli adam ama futbolcu değil atlet falan olmalıymış, kütük gibi ve dengesiz garibim.
Mesaj tarihi:
Eternal said:

ulan size forma verdik.. salak salak geziniyosunuz. Bienvenu sana 15dk veriyorum 60'a kadar tempona göre devam ediceksin..
Krasic sende karı gibisin biraz abilik yap şu takıma.
Recep sen çıkıyosun yerine semih abin giricek.
rekor kırıcak bu takım bunuda sizin sayenizde yapıcak yaparsa..Adam gibi oynayın ikinci yarı hem grubu namaglup bitirelim hemde avrupa rekorunu kıralım.
hadi gençler allah yardımcınız olsun..

al ben yaptım biriniz yazın tweeter'dan adama.

takım yenik, soyunma odasına gelmiş. elinde tivit
Mesaj tarihi:
Abi gençler bu maçta oynamıcak da hangi maçta oynayacak ya. Ben olsam full genç doldururum. Garantilemişsin zaten 10 tane yesen noplur gençlerle. Adamlar tecrübe kazansın.

Aykut dediğin adam zaten ligde almıyor çocukları, semih şentürk gibi olucak çocuklar.
  • Yeni Oluştur...