Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şafak Doğan Güneş !!! Zorunamı Gitti ?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Oha 420 diye bir şafak mı olurmuş :P

*! askerliğini kısa dönem yapmıştır*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman mehtabı say bari de biraz için ferahlasın[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

lol maşallah 460 şafak sonunda emeklilik ikramiyesi olarak arsa mı verecekler lejyoner misali? :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 14 Kasım 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
Ya llama bi de askerlik yapıyorum diyorsun benden çok nette adam :-)

:D
abi valla bende anlamadım gittim acemi birliginde net cafe vardı ordan bol bol giriyordum ee şimdi dağıtıma geldik evimzideyız salı itibarı ıle istanbula geliyorum 1 gun kalıp selimiye dogru yol alıcam hayırlısı ıle ordada net olursa tamam ben askerlık yaptım demem[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...