Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8 Pro indirim kodu (2 adet)

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Elimde iki adet indirim kodu bulunmaktadır. Bilmeyen için açıklamasını yapayım satın alma aşamasında bu kodu kullandığınızda 29TL ye alabiliyorsunuz.

Kodların tanesi 30TL dir. Technet ile almaya kalktığınızda daha fazla ödemiş olursunuz şuanda benim sunduğum en avantajlı fiyat oluyor 59TL ye alabiliyorsunuz windows 8 lisansınızı. Kafanızda da herhangibir soru işareti olmuyor key patlar mı vs gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

İşte o kodlardan bende bedavadan dağıttım zaten sistem açığı varken 20ye yakın kod almıştım çevremdekilere dağıttım gitti hatta faceden fln yazdım o derece ama bunlar gayet normal yollar ile alınmış kodlar olduğu için para ile satıyorum satılırsa zaten kuzenime vereceğim bana bir getirisi yok yani olayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten şuan satılanların hepsi upgrade ama çalışma mantığında bir değişiklik yok satın aldıktan sonra download ediyor pcye iso olarak aktar dediğinde sana DVD formatını sunuyor. O isoyu yazdırdığında zaten elinde win 8 pro full sürüm hali oluyor ve format ile gayet normal kurulum yapılabiliyor. Upgrade faslı sen bilgilerimi tut dersen geçerli oluyor. Yani değişen birşey yok.

Edit: Sorular güncellenmiş :)

* Pro sürümünü almış oluyorsun (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions)
* Bu kodu windows 8 sitesinde kullanıyorsun önce bir uygulama indiriyor indirdiğin makine şayet 64bit ise otomatik olarak 64 bit sürümünü sunuyor zaten. Microsoftun uygulaması seni bütün aşamalarda yönlendirdikten sonra en son işlemi bitirirken toplam tutar 79TL yazıyor altında da kutucuk oluyor tam o alana kodu yazdığında fiyat 29TL ye düşmüş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle değil yav biliyorum o kadarını, kurulumdaki upgrade'den bahsetmiyorum :p Lisans upgrade için oluyor böyle 30-50 TL'lik fiyatlar, bir tane orjinal Windows'un olması gerekiyor eskilerden. Bende o bile yok, o yüzden çat diye çıkarıp full Windows 8 x64 Pro kodunu vermesi lazım. Öyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...