DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Elimde iki adet indirim kodu bulunmaktadır. Bilmeyen için açıklamasını yapayım satın alma aşamasında bu kodu kullandığınızda 29TL ye alabiliyorsunuz. Kodların tanesi 30TL dir. Technet ile almaya kalktığınızda daha fazla ödemiş olursunuz şuanda benim sunduğum en avantajlı fiyat oluyor 59TL ye alabiliyorsunuz windows 8 lisansınızı. Kafanızda da herhangibir soru işareti olmuyor key patlar mı vs gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ABİ YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 mezarci bu paticik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bendede var bir kod piyasayı bozmim 29.90a veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yuhluk birşey yok kuzenim yeni PC almış bende bilgilerinden faydalanıp kampanya kapsamında kod aldım hepsi bu o win8 zaten kullanmıyor direk linux yükledi makineye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi o kadlar zaten alinda bedavadan. hatta burda alamayanlar icin digerleri birbirine yardim etti. kominiti filing diye bisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 samimi tavır sergileyenden kdv almayız uyar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 İşte o kodlardan bende bedavadan dağıttım zaten sistem açığı varken 20ye yakın kod almıştım çevremdekilere dağıttım gitti hatta faceden fln yazdım o derece ama bunlar gayet normal yollar ile alınmış kodlar olduğu için para ile satıyorum satılırsa zaten kuzenime vereceğim bana bir getirisi yok yani olayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ben bu upgrade'dir Technet'tir işlere uzak kaldım vakit ayırmadım, bir anlat hele madem satıcısın :p Upgrade için mi bu indirim kodu, full için mi? Hangi siteden girip nereye kodu yazıyorum da nereye full Win8 Pro keyim geliyor? Bununla x64 alınıyor mu, fark var mı? Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Zaten şuan satılanların hepsi upgrade ama çalışma mantığında bir değişiklik yok satın aldıktan sonra download ediyor pcye iso olarak aktar dediğinde sana DVD formatını sunuyor. O isoyu yazdırdığında zaten elinde win 8 pro full sürüm hali oluyor ve format ile gayet normal kurulum yapılabiliyor. Upgrade faslı sen bilgilerimi tut dersen geçerli oluyor. Yani değişen birşey yok. Edit: Sorular güncellenmiş :) * Pro sürümünü almış oluyorsun (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions) * Bu kodu windows 8 sitesinde kullanıyorsun önce bir uygulama indiriyor indirdiğin makine şayet 64bit ise otomatik olarak 64 bit sürümünü sunuyor zaten. Microsoftun uygulaması seni bütün aşamalarda yönlendirdikten sonra en son işlemi bitirirken toplam tutar 79TL yazıyor altında da kutucuk oluyor tam o alana kodu yazdığında fiyat 29TL ye düşmüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Öyle değil yav biliyorum o kadarını, kurulumdaki upgrade'den bahsetmiyorum :p Lisans upgrade için oluyor böyle 30-50 TL'lik fiyatlar, bir tane orjinal Windows'un olması gerekiyor eskilerden. Bende o bile yok, o yüzden çat diye çıkarıp full Windows 8 x64 Pro kodunu vermesi lazım. Öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yok işte ben bu kodu alırken zaten o lisansı girdim kuzenimin pcdeki o yüzden sana birşey sormuyor direk setup yapıyorsun ve satın alma aşamasında hangi maili vermiş isen oraya lisans kodunu yolluyor onu girmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 önceden ne olduğu önemli değil, win8 koduyla kuruyosun direk win8pro'yu 64 veya 32bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 O zaman 20'ye anlaşalım, 4 tane dürüm eder lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Fiyatta pazarlık yok malesef taksit ödemesi yapacağı için bu tutarı seçtik zaten. Piyasada en ucuz technet diye satılandan bile 16 TL kârda oluyorsun. Ocak ayından sonra win 8 zaten 99$ olacak DVDli versiyonu daha da pahalı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tavuk geldi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bi teknomarkete gidip laptoplardan win7 keyi okusak olmami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Taksit ödemesini internetten stoklayacağı Win8 indirim kodlarına göre kurmuşsa çok sofistikeymiş senin kuzen. Pazarlık ticaretin şanındandır, 20 iyi hacı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Up kod sayisi 3 oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Habire birileri istiyor sonra kayboluyorlar :) Satis devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 böyle boş beleşçiliğe 30, ms'e 29 verene kadar ms'e 75 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 disapproving turtle disapproves http://2.bp.blogspot.com/-O6tK7Y8Dj7k/TxwuWqgu9xI/AAAAAAAAAow/JlM2ju3rmMs/s1600/disapproving-sea-turtle-26824-1272906566-15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Son 10gün sonrasında zaten win 8 fiyatı da artmış olacak. 25TL oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar