Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Cizgiromanlar Rehberi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Yahu Demonoid kapandığından beri çizgi roman indirebileceğim bir kaynak bulamıyorum.

Genllikle Le Grand Duc (Red kit'in ki değil, havacılıkla ilgili olan), Transmetropolitan vs. gibi batı orjinli çizgiromanları arıyorum.

Hatta en basitinden Marvel, Dark Horse gibi yayınevleininkilere dahi ulaşmak mümkün olmayabiliyor.

Tavsiye edilebilecek, çizgi roman üzerine bir torrent sitesi var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
ComicBT var. 12k kadar, hic biri dublicate olmayan torrent var. Sadece 200 torrent olmus simdiye kadar. Girmek zor ama, baska bir trackerda iyi ratio varsa aliyorlar sadece. IRC'ye gidip isteyeceksin onu da. Davetiye de var ama PU'lara ayda bir geliyor, zor bulunuyor. 3 ay sonra PU olacagim ben. What.cd'nin cizgiroman versiyonu iste. Sistemini surada anlatmistim: http://forum.paticik.com/read.php?5,6792494

Torrent kullanan bir arkadas filan bul eger senin iyi ratio'larin yoksa.

Gireli bir hafta oldu benim de daha, bu sordugunu hatirlayip yazdim boyle =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Apis said:

Yahu Demonoid kapandığından beri çizgi roman indirebileceğim bir kaynak bulamıyorum.

Genllikle Le Grand Duc (Red kit'in ki değil, havacılıkla ilgili olan), Transmetropolitan vs. gibi batı orjinli çizgiromanları arıyorum.

Hatta en basitinden Marvel, Dark Horse gibi yayınevleininkilere dahi ulaşmak mümkün olmayabiliyor.

Tavsiye edilebilecek, çizgi roman üzerine bir torrent sitesi var mı?

/co/ Official Win-O'-Thread

cut one head and two shall take its place!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
0-Day Week of 2013.03.13 çıktı en son. Ayın 20'sinde çıkmıştı, 13-20 Mart arasında çıkan çizgiromanlar. Yarın 0-Day Week of 2013.03.20 çıkacak. Mangareader kadar rahat. Topluca indirip, tablete yükleyip, okuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni xmen serilerinden hangilerini önerirsin abi baktın mı onlara? geçende 5 sezon xmen animated series izledim 90'lardaki :D çr okuyasım geldi.

wolverine ve xmen, all new xmen, uncanny xfactor ve cableın var bi tane bunlara bakmayı düşünüyom ama dandik dediğin varsa hiç girmeyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
X-Men reboot'unu okursan cogu seyi anlamazsin. Yeniden baslamadi tam olarak, Yeni takimlar filan kurdular sadece. House of M oku, sonra Messiah Trilogy'yi oku (Messiah Complex, Messiah War, Second Coming), Schism'i oku, Wolverine and the X-Men'i 9. sayiya kadar oku, en son Avengers vs. X-Men'i oku. Sonra sunlarla Marvel Now'dan devam et:

Uncanny X-Force
Wolverine and the X-Men
All New X-Men
X-Treme X-Men
Cable & X-Force
Uncanny X-Men

Minimum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
House of M tüm Marvel evrenini kaplıyor, ana seriyi kesin oku ama bilmediğin karakterleri atlayabilirsin.

Avengers Disassembled'a da bak bir. House of M'deki olayların nedeni orada. Wikipedia'dan filan oku en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

marvel wiki var ordan bakıyorum bilmediğime, spawna başladım onun dışında lise zamanlarımdan kalma 2 cilt vardı hep okumak isterdim devamını ama pcde çr okumaktan zevk almıyordum pek. tablete attım şimdi 200 bölüm 30a falan geldim 2-3 günde. halen devam ediyormuş seri şaşırdım :) bitecekmiş ama yakında herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...