Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Yahu Demonoid kapandığından beri çizgi roman indirebileceğim bir kaynak bulamıyorum. Genllikle Le Grand Duc (Red kit'in ki değil, havacılıkla ilgili olan), Transmetropolitan vs. gibi batı orjinli çizgiromanları arıyorum. Hatta en basitinden Marvel, Dark Horse gibi yayınevleininkilere dahi ulaşmak mümkün olmayabiliyor. Tavsiye edilebilecek, çizgi roman üzerine bir torrent sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ComicBT var. 12k kadar, hic biri dublicate olmayan torrent var. Sadece 200 torrent olmus simdiye kadar. Girmek zor ama, baska bir trackerda iyi ratio varsa aliyorlar sadece. IRC'ye gidip isteyeceksin onu da. Davetiye de var ama PU'lara ayda bir geliyor, zor bulunuyor. 3 ay sonra PU olacagim ben. What.cd'nin cizgiroman versiyonu iste. Sistemini surada anlatmistim: http://forum.paticik.com/read.php?5,6792494 Torrent kullanan bir arkadas filan bul eger senin iyi ratio'larin yoksa. Gireli bir hafta oldu benim de daha, bu sordugunu hatirlayip yazdim boyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 aaaaaaand He-Man is back: http://www.dccomics.com/comics/he-man-and-the-masters-of-the-universe-2013/he-man-and-the-masters-of-the-universe-1 http://media.dcentertainment.com/sites/default/files/comic-covers/2013/01/HE-MAN_MOTU_Cv1-asmxfrt72r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Apis said: Yahu Demonoid kapandığından beri çizgi roman indirebileceğim bir kaynak bulamıyorum. Genllikle Le Grand Duc (Red kit'in ki değil, havacılıkla ilgili olan), Transmetropolitan vs. gibi batı orjinli çizgiromanları arıyorum. Hatta en basitinden Marvel, Dark Horse gibi yayınevleininkilere dahi ulaşmak mümkün olmayabiliyor. Tavsiye edilebilecek, çizgi roman üzerine bir torrent sitesi var mı? /co/ Official Win-O'-Thread cut one head and two shall take its place! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Le Grand Duc sadece çizim üzerine öyküsü çok anlamlı değil ama ne çizimler. Hakikaten 2. Dünya Savaşı meraklısı birini cezbetmemesi mümkün değil. Türkçesi basılmaya başlandı 3 sayı çıkmıştı en son gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gerge saolasın 3 çizgi romana başladım sayende storm dogs thor god of thunder the hypernaturals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gerge bu kadar şeyi nasıl takip edip okuyosun lan sana hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gerge fan page aççam feyste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Haftada ortalama 15 tane filan çizgiroman okuyorum. Çarşambaları haftalık paket halinde düşüor, çekiyorum ve o akşam 1-2 saat ayırıyorum. 10 yıldır böyle okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 mangareader gibi bir site olsa malum ortamlarla uğraşmasak süper olurdu o zaman 50 tane de takip edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 0-Day Week of 2013.03.13 çıktı en son. Ayın 20'sinde çıkmıştı, 13-20 Mart arasında çıkan çizgiromanlar. Yarın 0-Day Week of 2013.03.20 çıkacak. Mangareader kadar rahat. Topluca indirip, tablete yükleyip, okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yeni xmen serilerinden hangilerini önerirsin abi baktın mı onlara? geçende 5 sezon xmen animated series izledim 90'lardaki :D çr okuyasım geldi. wolverine ve xmen, all new xmen, uncanny xfactor ve cableın var bi tane bunlara bakmayı düşünüyom ama dandik dediğin varsa hiç girmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 X-Men sayi sayi okunmaz genelde. Dahaonce yazmistim: http://forum.paticik.com/read.php?10,6563038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 o rehber ne abi ya dsfghj, reboot yok mu hiç bu marvel now olayı yeniden başlatmadı mı tüm serileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 X-Men reboot'unu okursan cogu seyi anlamazsin. Yeniden baslamadi tam olarak, Yeni takimlar filan kurdular sadece. House of M oku, sonra Messiah Trilogy'yi oku (Messiah Complex, Messiah War, Second Coming), Schism'i oku, Wolverine and the X-Men'i 9. sayiya kadar oku, en son Avengers vs. X-Men'i oku. Sonra sunlarla Marvel Now'dan devam et: Uncanny X-Force Wolverine and the X-Men All New X-Men X-Treme X-Men Cable & X-Force Uncanny X-Men Minimum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 çok sağolasın öyle yapayım, diğer rehbere ömrüm yetmezdi zaten auhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 house of m buldum bi tane 53 parça, insin akacam ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 House of M tüm Marvel evrenini kaplıyor, ana seriyi kesin oku ama bilmediğin karakterleri atlayabilirsin. Avengers Disassembled'a da bak bir. House of M'deki olayların nedeni orada. Wikipedia'dan filan oku en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 marvel wiki var ordan bakıyorum bilmediğime, spawna başladım onun dışında lise zamanlarımdan kalma 2 cilt vardı hep okumak isterdim devamını ama pcde çr okumaktan zevk almıyordum pek. tablete attım şimdi 200 bölüm 30a falan geldim 2-3 günde. halen devam ediyormuş seri şaşırdım :) bitecekmiş ama yakında herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 700 free 1st issues from marvel: https://promo.comixology.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 House of M okuduğum en iyi çizgi romanlardan biri, kesinlikle okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Childhood's End diyorum, baska bir sey demiyorum. New X-Men v3 20 - 43. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar