Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Orduspor sk - Beşiktaş jk ( 01.12.2012 - 19.00 )

PZero

Öne çıkan mesajlar

Oğuzhan'ın bugün yaptığı ve daha önceki iyi performanslarından birçok katkı Arsenal'den ziyade Hollanda'da gördüğü eğitimdendir. Hollanda futbolunun altyapısı cidden çok kaliteli ve oradan çıkan futbolcular bir farklı oluyor. Hani orta sıra takımlarında bile birçok dünya kulübünden daha iyi altyapı faaliyetlerine sahipler.

Arsenal'in altyapısı da o kadar abartılacak bir konumda değil bana göre, çoğunluğu toplama adamlar ama işte yaptıkları çok iyi birşey var ki o da adamdan cidden anlıyor olmaları.

Bir çocuk Arsenal altyapısına girdiyse onda normalin üstüne iyi olan birşeyler vardır, hani patlama imkanı yok. Ama işte oradan çıkıp adam olur mu orası hem futbolcuya hemde futbolcunun şansına kalmış birşey.

Oğuzhan'ı halen bekliyor yalnız Arsenal, bizde bir nevi kiralık aslında. Sözleşmesinde 3 yıl boyunca istediği zaman belirli bir bonservis miktarına geri çağırma hakkına sahip ki yanılmıyorsam bu da her yıl katlana katlana gidiyor. Mesela bu yıl sonunda isterlerse 1 milyon pounda mı ne geri çağırabilirler, seneye 2 ondan sonraki sene 3 tarzında birşeydi sanırım.

Ayrıca yapılan sözleşmede mesela yanılmıyorsam %60 falan sonradaki satıştan pay olayı var. Oğuzhan'ın var olan sözleşmesi aslında Beşiktaş'a sadece performans katkısı sağlıyor maddi olarak bir gelecekte sağlamıyor. Ama olsun, bu tarzda bir adamı 900k euro vererek aldık daha ne :D Kim nerden bulup getiriyor buralara yaşta bu kadar mental olarak üst düzey olan adamı
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş bu sene herkesi göz yaşi içinde bırakıyor. ilk sayfada 2 kilo fındık diyenler, mactan sonra anadolu takımı espirilerne, denk güclerin mücadelesi sacmalıklarna sıgınıyorlar, biz baya doğru yoldayız sanırım :D

burak yılmaz sizde yılmayın canlarım benim... puan farki 1e inince hafiften ter basmaya basladi tabi, son 2 hafta ortalık kızışır liderlige kuruluruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya ben de seyrettim maçtan sonra Toroman vurduğunda Ersan çok az da olsa önde. Zaten Toroman'ın önünde olması değil topun önünde olması önemli ki top daha da geri de. Sağ destek ayağı ileri de topa vurduğu sol ayak daha da geri de..

Ama yine de çok önemli galibiyet. Anadolu takım esprileri de komikmiş hani. Biraz gözlerinizi açın da gerçekleri görün..
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarıyı lider bitiririz zaten, derbi maçları falan varmış çünkü. Ama şampiyon olucak bi kadro yok şu an itibariyle.
Devre arası sağlam bi solbek ve sağlam bi ön libero alınması lazım ki şampiyonluğa oynayabilelim.
Takımın şu an tek yedek oyuncusu Toraman. Fernandes sakatlanınca o oynadı, pozisyon vermedik, ama pozisyon da bulamadık. Bu kadar dar kadtoyla mümkün değil şampiyonluk falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...