elma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 aquila said: lan dun mcdonaldsa gittim, bigmac kalmadi dedi. Kanka orası amürika, hele big apple. Kesin birileri kasiyere çemkirip sizi dava edicem diye ortalığı alevlendirmiştir. Sen türk olduğun için öğretilmiş çaresizliğinle kuyruğunu kıstırıp applebee's den hamburgerini almışsındır =) Amerika mı? Teşekkürler kullanmıyorum, çünkü avrupalıyım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yok lan gece vakti havaalaninda gittim. bugun telafi ettim ama asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 elma said: Elmaya mesaj gitsin alıntısı Ya nerde yazdık hatırlamıyorum mesajlar "all over the place" lakin hala protein tozu alamadım. tekrar ölçüme girdim 77.1 kg den 73.9 kg olmuşum. bunun 2.4 kg yağ 0.9 kg kas. Bunun da sebebi yanlış beslenme/beslenememe. protein tozunu acilen almam gerekiyor ama birtürlü şunu alayım diyemedim Birde nette bakarken 3,3kg toz 60-70tl bişi gördüm baya bir kıllandım olayı son tüketim tarihi yakınmış. onun için onlardan uzak duruyorum. Şimdi birkere daha bana beni üzmeyecek vanilya aromalı whey önerisi lazım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 abi ucuzdan kaç, hele TR'de direk kaç. ON al, musclepharm al iyidir yani, fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı, paraya kıyıcan whey istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 parasında değilim aromasındayım. Önerdiğin sitelerde bulamıyorum. n11 hepsiburada falan gibi yerlerde var sadece. Bian önce alıcam bunun yanına şimdilik başka bişey kullanamya gerek yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 isolate ve complex arasındaki fark nedir? birde nanobolix nasıl bir markadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Abi supplement konusunda iyi değilim, bilgili arkadaşlardan daha kaliteli cevaplar alabilirsin. Creatine, BCAA ve daha bilimum supplemente hiç girmedim. Complex ekstra şeyler içeriyor sadece protein değil içeriğine dikkat et. İsolate ise daha hızlı kana karışıyor şimdi hatırlamadığım bir sebepten. Protein tozunu ciddiye alana kadar diyetinin sağlam olduğundan emin ol bence, et yumurta tavuk somon yulaf pilav gibi besinleri doğru ölçülerde doğru zamanlamada bünyeye takdim etsen en müthişi. Whey öyle magical bir şey değil, ben idman sonrası dışında kullanmam, paraya acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ya şimdi iş yerinde ve akşamları yemek sıkıntılı. onun için zaten takviye. Yemek yemeyi saatine oturtamadım. Özellikle kahvaltı çok büyük sıkıntı. Bakalım aldım şimdilik bir tane çilekli matrix sabah ve spor öncesi tüketimine başlayacağım. //sabah 5.54'te mesaj nedir sabah koşusuna çıkmadanmı attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Dün akşam anneler günü diye anamı ikeaya götürüp yemek yedirdim, ben de yapıştırdım köfteleri soslu moslu, eve gelince uyku bastırdı 9pm gibi yatıp alarmsız 5am de kalktım. Keşke şunu standart yapabilsem ya mis gibi dinlenmiş oluyo insan vücudu 9-10 gibi kalkınca. Sabah erken kalkmaktan açılan vakit penceresi de spor ya da başka bi işle falan değerlendirilebilir güne hazırlanma açısından. 9-10 da yatmak için baya dedikasyon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Kahvaltıya vakit bulamıyorsan bu abla gibi yapabilirsin. Diğer öğünler için çalışan adamın en büyük yardımcısı tupperware. 2-3 günlük pişirip saklama kabında yanında götürcen sonra keyfe göre sıcak ya da soğuk bünyeye takdim edicen. İşyerinde mikrodalga bişey vardır heralde. http://www.youtube.com/watch?v=V7A7G3ucrT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yulafı çiğ veya pişirerek yemenin farkı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 o ne camel toe mu ne o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 dun antrenman sonrası deli gibi ac geldim eve kısır vardi bi tabak icine bi tane ton baligi boca ettim hmmpss yok boyle bi tat ton baliginda heycan arayanlar icin tavsiyemdir akhtldasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mikrodalga yok, ama ızgara vari tava var. Tavuk ızgara olabilir salata üstüne de sabahları yiyemem ben bunu. Birde sabah yiyemiyorum, bugün meyveli yoğurt ile geçiştirdim. cornflakes ekleyebilirim belki yanına bi ihtimalde yumurta ama hergün olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Yoğurda yulaf karıştır en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Yulaf+Lor Peyniri+ Süt yada su Üstüne tarçın ekle geceden dolaba koy. Sabaha ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 hevesli karşim için hiç bi efordan kaçınmadım, arşivin derinliklerinden çıkardım. Geçen sene böyle yapıyodum ben bi ara. Kavanozlara şu şekil çilek muz kivi falan atıyosun keyfe göre, sütü ekleyip shakeleyip dolaba koyuyorsun. Sabah çıkar yarısını göm, ya da ufak kavanozsa bütününü göm. Ben de bu sisteme geri döneyim, her sabah yulaf pişirmek zaman kaybı oluyo. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2014-03-30%2015.49.55_zps0kgicsoc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 light sut cok berbat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Sek'in günlük sütü var tadı süper. Lightını göremedim ama tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 valla beyler hayatta her şeyde trade-off var. Tadı güzel olup çok sağlıklı olan bir şey varsa hepimiz 7/24 ondan yiyelim. Yağ, şeker, gluten falan bunlar hep tatlandırıyor besini. Tatlandırmanın da belli bi costu var tabi. Bunlarla tatlandırmazsa aspartam gibi kimyasallarla tatlandırıcak, onun da costu beyni bozması. 1 year sugar-free gitmişler, gayet güzel sonuçlar almışlar. Vücudun şeker ihtiyacı yok karbonhidrat ihtiyacı var, onu da kaliteli kaynaktan verince mis gibi şekersiz sükrozsuz früktozsuz yaşanabiliyo. Çinliler sabah akşam kuru lapa pilav yiyo, jelibonla hariboyla mcdonalsla mı büyüyo o kadar çocuk http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2602630/I-pooped-like-freaking-clockwork-What-happened-one-family-went-sugar-free-diet-one-year.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 büyümüyorlar zaten. kendime kıyak yaptım şımarttım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sırma yerine abant al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 elma said: valla beyler hayatta her şeyde trade-off var. Tadı güzel olup çok sağlıklı olan bir şey varsa hepimiz 7/24 ondan yiyelim. Yağ, şeker, gluten falan bunlar hep tatlandırıyor besini. Tatlandırmanın da belli bi costu var tabi. Bunlarla tatlandırmazsa aspartam gibi kimyasallarla tatlandırıcak, onun da costu beyni bozması. 1 year sugar-free gitmişler, gayet güzel sonuçlar almışlar. Vücudun şeker ihtiyacı yok karbonhidrat ihtiyacı var, onu da kaliteli kaynaktan verince mis gibi şekersiz sükrozsuz früktozsuz yaşanabiliyo. Çinliler sabah akşam kuru lapa pilav yiyo, jelibonla hariboyla mcdonalsla mı büyüyo o kadar çocuk http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2602630/I-pooped-like-freaking-clockwork-What-happened-one-family-went-sugar-free-diet-one-year.html meyve şekeri o kadar kötü mü ki abi makul ölçüde olması şartıyla. ben şekere dikkat ediyorum elimden geldiğince, sadece meyveden alıyorum şekeri. sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sekersiz nasil kilo alınır acaba ya patatesin bile 35% i carb reçel gömsem bi ara ogunde nasil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 erikli tek geçerimde gece susuz kalınca marketten ne varsa onu alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar