Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

lan dun mcdonaldsa gittim, bigmac kalmadi dedi.

Kanka orası amürika, hele big apple. Kesin birileri kasiyere çemkirip sizi dava edicem diye ortalığı alevlendirmiştir. Sen türk olduğun için öğretilmiş çaresizliğinle kuyruğunu kıstırıp applebee's den hamburgerini almışsındır =)

Amerika mı? Teşekkürler kullanmıyorum, çünkü avrupalıyım sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

Elmaya mesaj gitsin alıntısı

Ya nerde yazdık hatırlamıyorum mesajlar "all over the place" lakin hala protein tozu alamadım. tekrar ölçüme girdim 77.1 kg den 73.9 kg olmuşum. bunun 2.4 kg yağ 0.9 kg kas. Bunun da sebebi yanlış beslenme/beslenememe.
protein tozunu acilen almam gerekiyor ama birtürlü şunu alayım diyemedim Birde nette bakarken 3,3kg toz 60-70tl bişi gördüm baya bir kıllandım olayı son tüketim tarihi yakınmış. onun için onlardan uzak duruyorum.
Şimdi birkere daha bana beni üzmeyecek vanilya aromalı whey önerisi lazım.
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi supplement konusunda iyi değilim, bilgili arkadaşlardan daha kaliteli cevaplar alabilirsin. Creatine, BCAA ve daha bilimum supplemente hiç girmedim.

Complex ekstra şeyler içeriyor sadece protein değil içeriğine dikkat et. İsolate ise daha hızlı kana karışıyor şimdi hatırlamadığım bir sebepten.

Protein tozunu ciddiye alana kadar diyetinin sağlam olduğundan emin ol bence, et yumurta tavuk somon yulaf pilav gibi besinleri doğru ölçülerde doğru zamanlamada bünyeye takdim etsen en müthişi. Whey öyle magical bir şey değil, ben idman sonrası dışında kullanmam, paraya acıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi iş yerinde ve akşamları yemek sıkıntılı. onun için zaten takviye.
Yemek yemeyi saatine oturtamadım. Özellikle kahvaltı çok büyük sıkıntı.
Bakalım aldım şimdilik bir tane çilekli matrix sabah ve spor öncesi tüketimine başlayacağım.
//sabah 5.54'te mesaj nedir sabah koşusuna çıkmadanmı attın?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam anneler günü diye anamı ikeaya götürüp yemek yedirdim, ben de yapıştırdım köfteleri soslu moslu, eve gelince uyku bastırdı 9pm gibi yatıp alarmsız 5am de kalktım.

Keşke şunu standart yapabilsem ya mis gibi dinlenmiş oluyo insan vücudu 9-10 gibi kalkınca. Sabah erken kalkmaktan açılan vakit penceresi de spor ya da başka bi işle falan değerlendirilebilir güne hazırlanma açısından.

9-10 da yatmak için baya dedikasyon lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kahvaltıya vakit bulamıyorsan bu abla gibi yapabilirsin. Diğer öğünler için çalışan adamın en büyük yardımcısı tupperware. 2-3 günlük pişirip saklama kabında yanında götürcen sonra keyfe göre sıcak ya da soğuk bünyeye takdim edicen. İşyerinde mikrodalga bişey vardır heralde.

http://www.youtube.com/watch?v=V7A7G3ucrT4
Sosyal ağlarda paylaş

hevesli karşim için hiç bi efordan kaçınmadım, arşivin derinliklerinden çıkardım. Geçen sene böyle yapıyodum ben bi ara. Kavanozlara şu şekil çilek muz kivi falan atıyosun keyfe göre, sütü ekleyip shakeleyip dolaba koyuyorsun. Sabah çıkar yarısını göm, ya da ufak kavanozsa bütününü göm. Ben de bu sisteme geri döneyim, her sabah yulaf pişirmek zaman kaybı oluyo.

http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2014-03-30%2015.49.55_zps0kgicsoc.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

valla beyler hayatta her şeyde trade-off var. Tadı güzel olup çok sağlıklı olan bir şey varsa hepimiz 7/24 ondan yiyelim.

Yağ, şeker, gluten falan bunlar hep tatlandırıyor besini. Tatlandırmanın da belli bi costu var tabi. Bunlarla tatlandırmazsa aspartam gibi kimyasallarla tatlandırıcak, onun da costu beyni bozması.

1 year sugar-free gitmişler, gayet güzel sonuçlar almışlar. Vücudun şeker ihtiyacı yok karbonhidrat ihtiyacı var, onu da kaliteli kaynaktan verince mis gibi şekersiz sükrozsuz früktozsuz yaşanabiliyo. Çinliler sabah akşam kuru lapa pilav yiyo, jelibonla hariboyla mcdonalsla mı büyüyo o kadar çocuk

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2602630/I-pooped-like-freaking-clockwork-What-happened-one-family-went-sugar-free-diet-one-year.html
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

valla beyler hayatta her şeyde trade-off var. Tadı güzel olup çok sağlıklı olan bir şey varsa hepimiz 7/24 ondan yiyelim.

Yağ, şeker, gluten falan bunlar hep tatlandırıyor besini. Tatlandırmanın da belli bi costu var tabi. Bunlarla tatlandırmazsa aspartam gibi kimyasallarla tatlandırıcak, onun da costu beyni bozması.

1 year sugar-free gitmişler, gayet güzel sonuçlar almışlar. Vücudun şeker ihtiyacı yok karbonhidrat ihtiyacı var, onu da kaliteli kaynaktan verince mis gibi şekersiz sükrozsuz früktozsuz yaşanabiliyo. Çinliler sabah akşam kuru lapa pilav yiyo, jelibonla hariboyla mcdonalsla mı büyüyo o kadar çocuk

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2602630/I-pooped-like-freaking-clockwork-What-happened-one-family-went-sugar-free-diet-one-year.html

meyve şekeri o kadar kötü mü ki abi makul ölçüde olması şartıyla. ben şekere dikkat ediyorum elimden geldiğince, sadece meyveden alıyorum şekeri. sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...