elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Dragonfire said: 1. dojo nerede onu öğrenemedim. 2. kahve falan ne yapıyor spordan önce. 3. vanilya aroma stokta yokmuş protein. 1. dojo değil jui jitsu eğitimi bilgilerini Mino'dan alabilirsin. 2. Kahve hype yapıyor kafeinden, focuslandırıyo, sınava çalışırken almak gibi. 3. Vanilya yoksa muzlu al kanka di, İdmandan 2 saat önce güzel karblı proteinli bişeyler, idmandan 15 dk önce sert bi kahve yanına tercihe göre mental pre-workout olabilecek sevdiğin bir şey de alabilirsin bünyeyi şişirmeden. Sonra yapıştır panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 kahve sadece kafein mi? çilek vanilya falan bakyıorum ya alcaz artık birini mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 kafein metabolizmayi hizlandiriyo, calismadan once icip daha verimli calisiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 aquila said: kafein metabolizmayi hizlandiriyo, calismadan once icip daha verimli calisiyosun. aynen, şükrü biliyo bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 elma said: en acil çözüm: bardağa 4 yumurta kır çiğ hüplet, yanına da yulafı 5 dk sütte bekletip corn flakes niyetine ye. Yanına da 1 litre su tamam, hepsi total 5 dk alıyor. antrenman yaptığım günlerde bunu yapabilirim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Çiğ hüpletmeyin, hastalık riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 yeahh1986 said: Çiğ hüpletmeyin, hastalık riski var. salmonella diyosun, rakam, bilgi var mı elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Rakama bilgiye gerek yok, evet testler yapılıyor önlem alınıyor ve protokoller izleniyor, ama kontrole bağlı gıda güvenliğinde %100 yok ne yazık ki, körün taşı denk gelirse ölüme kadar yolu var. Gereksiz risk almayın, yumurtalarınızı pişirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Sırf salmonella değil bir çok bakteri olabilir. İshal, baş ağrısı, titreme vb... semptomları boşu boşuna da yaşamaya gerek yok. Pişmiş yumurtanın proteinin çok daha rahat kullanıldığını da bir yerde okumuştum. Günde 3-4 yumurta tüketen biri 10 yılda yaklaşık 14000'e yakın yumurta tüketir. Sıklık fazla olduğu için dikkatli olmakta yarar var. Rastgele kaynak Sabah 2 yumurta haşlamaya yada kızartmaya üşenen hiç başlamasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yumurtanın dışında illa ki bakteri oluyor. Kırarken de içine karışıyor. Bir de ben vaktiyle 5 tanenin beyazını çiğ içiyordum. GİTMİYOR ABİ. Haşlayıp yemek daha sağlıklı ve keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Sabah evden çıkarken gerçekten vaktim yoksa haşlamaya çiğ hüpletiyorum ben, kişisel tabi. Kimi o şekil kimi şu şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 gains ugruna geberip gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 gerek yok öyle hareketlere ya gerekirse makroyu tutturma ama girme o işlere elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Şu sporun beslenme tarafından iyice soğudum son zamanlarda. Yemek zorunda olmasam sıfır besin alıcam bünyeye sırf sporu yapıcam bana kalsa. Spor-besin-uyku bunların biri patlayınca patlıyo. Daha dün uyku tutmadı sabah işim var diye okula gittim 2 saat kütüphanede kestirip işimi halledip sonra spora gittim tabi ki uykusuz antrenman yalandan ve keyifsiz oldu. Hiç iştahım yok, sporu da rutini bozmayayım diye şartlandırdığımdan, determinasyonu patlatmamak için yapıyorum, ondan da hiç keyif almıyorum bu aralar. Hayat iyice hapishane oluyor. Ağzıma koyduğum her lokmayı düşünüyorum, tatlılar çok cazip geliyor kaçıyorum. Bazen nefsim şişiyor patlatıyorum pizza bişeyler, evde saklama kabında duran sağlıklı yemeği çöpe atıyorum, sonra iğrenç hissediyorum. Keşke başlamasaydım fitnessa da vücut bilimine de diye düşünüyorum bazen ya, hayat şişmanken de güzeldi. İlk zamanlar keyif veriyodu ufak incremental gainsler, aynada yansımalar, sürekli yeni bişeyler öğrenip uygulayıp sonuçlarını görmek falan. Şimdi vücut oturdu belirgin gainsler az geliyor, gelmesi için de oturtmaya çalışıyorum düzeni hayata, o zaman da benim işim gücüm var bu detaylarla mı hayatımı dolduracağım sıkıntısı oluşuyor. İçimdeki hepimizde başlarken oluşan o heyecan, tutku vs. hiç kalmadı yani. Yaptığım işi doğru ve tam yapmaya çalışıyorum doğam gereği mükemmelliyetçiyimdir biraz, bu aralar düzensizliğimden keyifsizliğimden midir nedir çok zorluyor, yapmayınca da kötü ve iradesiz hissediyorum. Bir de bakıyorsun dışarda insanlar yiyor içiyor spor mpor yapmıyor gayet mutlu, sen orda protein gramıymış hareketin doğru formuymuş bişeyler uğraşıyorsun. Doğru bilmen yetmiyor, sürekli bilgiyi update etmek istiyorsun daha iyi olabilir mi diye. Çok kasmayıp sadece yapıp pek düşünmemek lazım. Hayatı fitnessa endeksleyince sıkıyor. Vaktinde yemek için vaktinde uyu vaktinde kalk, spor yapayım diye kız ek, sosyalleşmeye keyfin olmasın, 1 saat yolu çek salona git, diğer işlerin ikinci planda kalsın falan iyice yordu. Belki hepsini bırakıp 1-2 ay en azından ara almam lazım kafayı rahatlatmak için. 1.5 yıldır aralıksız yapıyorum, nerdeyse her gün. Hem mental hem fiziksel tükendim, burn-out yaşıyorum sdfsd. Kısa vadede yaptığımız bu ufak yatırımların uzun vadede sonuç getireceğini, big picture ı düşündüğümüzden de vazgeçemiyoruz şu işlerden çat diye. Aynada kendime bakıp nerden nerelere geldim diyorum, daha da gelebilirim diyorum ama o bile motive etmiyor pek artık. Uzun yıllar yapmış insanlar da diyor zaten bazen motive olursun bazen sıkıldığın dönemler olur normal diye. Hepsini bırakıp geçen seneki hantal halime de dönmek istemiyorum bir yandan. Sizler ne dersiniz, böyle şeyler yaşayanlar/yaşamışlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Benim vakit açısından sıkıntım oluyor genelde. Hatta bir kaç ay doggcrap yaptım. ( hit yaparak 3gün 30dk da bitiriyordum antrenmanları ) Canım çok sıkkın yada uykusuzken de kaydırabiliyorum. 3-4 gün ant. yaptığım için sıkıntı olmuyor. Beslenme zaten bir süre sonra normalleşiyor. Her gün hamburger pasta börek yiyen biri olmadım hiçbir zaman. Bu nedenle tavuk, yumurta, bulgur, yulaf bu 4 lüyü severek yiyorum. Ekstra bir şey yersem ertesi gün kahvaltıyı atlıyorum yada planlıysa o gün kaloriyi kısıyorum. Yukarıda saydıklarımı hazırlamak mak. 5 dk sürüyor, tavuğu suya koy haşla. Bulguru tencereye koy su ile pişir. Yumurtayı yulafa karıştır ve tavada pişir. Ama benim için diğer bir problem alkol. Bir bira 250 kcal. Yanında meze alsan. Haftada 1-2 içen sosyal biri olsan bile çok rahat ekstradan 2000-2500 kcal alınıyor. İyi bir Rakı sofrasında 10.000'i görürüm. Haftanın 5-6 günü diyet yapıp bütün bunların tek günde gitmesi insanın canını sıkıyor. Yaklaşık 1 yıldır cutting yaptım ve sadece 4 kilo verdim. Aksine bu dönemde daha çok kas kütlesi kazandım diyebilirim. Bu yaz six packleri görüp hafif bulk ve Stronglift'e dönmek niyetindeyim. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://kfc.com.au/media/452370/dt_boxed_zingerstackermeal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bacak idmanı üstüne iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 lan dun mcdonaldsa gittim, bigmac kalmadi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bi mcdonaldsda nasıl big mac kalmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aklim almadi, saglikli beslenmeye basladim o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bi teşekkür kartı atsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 şu kfc menüleri yağlı mağlı iğrenç ama en azından içinde gerçek tavuk eti var yani. mcdonalds ve burgerın hamburger ve tavukburgerindeki gibi nugget materyali mekanik ayrıştırılmış et olmayan her şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mKwL5G5HbGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kendi marka kanallarında bile açık açık gösteriyolar ehe http://www.youtube.com/watch?v=6o6Hh6tQj2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 mark usta faceinde paylasmisti bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar