elma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Mino'nun bujinkan akademisinde ufak çaplı bir eğitim aldım, hem tanışmış olduk. Beyler salonda vücudu iyileştiriyoruz, böyle sporlarda teste tabi tutmak güzel oluyor, tavsiye ederim. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-04-25%2022.04.38_zpsabkgdrwk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Soris said: AthleT said: benim olayım ton balığı badem. memnunum. zaten 3 hafta oldu başlayalı. ton balığı konserve yerine sardalya konserve yi tercih edebilirsin ağır metal yükü çok fazla ton balığının. sardalya bu arada besin değeri olarak mükemmel ötesi bir gıda ağır metal yükü yok gibi bir şey superfood olarak geçiyor zaten. onu yiyemiyorum ya. onun yerine ton balığı gömüyorum. önce ve sonra. kahvaltı, ara öğün, kuruyemiş derken ortalama 120 gramı tutturmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 elma said: Mino'nun bujinkan akademisinde ufak çaplı bir eğitim aldım, hem tanışmış olduk. Beyler salonda vücudu iyileştiriyoruz, böyle sporlarda teste tabi tutmak güzel oluyor, tavsiye ederim. yanındakinin omuz sırt sende olsa var ya. of. traps mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Annem kadar sağlıklı diyet düşmanı başka bir insan daha yok sanırım. Bir haftadır buradaydı 2 kilo aldım. Revani, kestane şekeri, kara orman pastası, şokotop, pişmaniye, sürekli kızartma, börek, hamur işi, sabahları bol tereyağlı omletler... Bir de gider ayak yine bir sürü yemek, tatlı falan yaptı :( Şu tatlılar bitsin 1 hafta karb. orucu tutmak farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 elma said: blabla Mino'nun bujinkan akademisinde ufak çaplı bir eğitim aldım, hem tanışmış olduk. Beyler salonda vücudu iyileştiriyoruz, böyle sporlarda teste tabi tutmak güzel oluyor, tavsiye ederim. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-04-25%2022.04.38_zpsabkgdrwk.jpg Dövdüler mi seni :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Güreştik biraz o kadar lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kavga değilmiş, dayak yerim diye gitmiştim beklentilerimi karşılamadı =P Ayıboğan kuvveti ve belli tekniklerle güreş tutma eğitimi daha çok. Yerde ayıcıklar gibi yuvarlandık tepiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 klasik jiu jitsu olsa ben de katılacaktım da siz bildiğin güreşiyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mino said: Güreştik biraz o kadar lol... Gösteriyorum ayağına azıcık hırpalasaydın ya bunu :D Muay thaiye gidiyorum diyince millet direk sanki ilk günden ringe çıkıyor muşuz gibi ıyy yabıyor çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Daha çok yere alma ve no-gi open mat günü olduğu için güreşvari çalıştık. Kimono olsa daha teknik oluyor. No-gi BJJ biraz amelasyon onu ben de kabul ediyorum. Breakfall tekniği bilmediği için çok hırpalamadık sakatlanma olmasın diye. Ona dikkat ediyoruz. Kafa arkasını yere çarpmak hoş bir durum değil. :) Faça bozmuyoruz vuruş kullanmadığımız için. Eklemleri bilemem ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 benim eklemler acayip rahatladı, sauna efekti almış oldum. bugün göğüs biceps çalışırken çok dinç hissettirdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Nerde oluyor bu olaylar? Birde hangi topikte neyi tartisiyoruz iyice birbirine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Elma bizim Brazilian Jiu Jitsu dersine geldi onun muhabbeti işte. Elma bana göre baya baya fit resimde belli zaten. Ama bizim sporda tekniğin önemi çok büyük. Fitlik yetmiyor :P Gelin yoğuralım sizi Bujinkan'da... Yediğinize dikkat ederseniz baya kalori de yaktırıyor. Ben istisna ayılardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Fitlik yetmiyo valla. Kas gücü ve kondüsyon koydum ortaya ama teknik zamanla öğrenilen şey, o olmadan da diğer ikisi pek fayda getirmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Masticore said: http://www.amazon.com/Nutrex-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-400-tablet/dp/B0039ITKSI Psst gencler bu vitamin hakkimda gorusleriniz neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 nerede sizin dojo? elma yurt dışında değilmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 kahvaltıya acil çözüm gerekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Dragonfire said: nerede sizin dojo? elma yurt dışında değilmiydi ya? 2 haftaya gidiyorum, ibretlik paylaşımlarıma yurtdışından devam edeceğim, takipte kalın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 AthleT said: kahvaltıya acil çözüm gerekiyor :/ en acil çözüm: bardağa 4 yumurta kır çiğ hüplet, yanına da yulafı 5 dk sütte bekletip corn flakes niyetine ye. Yanına da 1 litre su tamam, hepsi total 5 dk alıyor. http://www.youtube.com/watch?v=snqs566G_Zg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Sen yanlış anlamışsın onu doğrusu burda http://www.youtube.com/watch?v=L5vA4Rww7Uw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Selam, Noob sorusu incoming; Yeniden basladim ettim iste. Yalniz sikinti su ki atraksiyona baslarken esner halde yorgun halde oluyorum. Artik hafif diyabetik olmaktan midir yoksa enerji saglayacak bisey yemedigimden midir bilmiyorum -ki yulaf unu protein tozu ve sut ve maple syrup'dan ibaretti tukettigim sey. Neyse esas soru su : baya baya enerji gerektiren aktiviteden once ne yemeli ve ne kadar once yemeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 https://manisamesirmacunudernegi.com/Images/galeri/7855145.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 1-1,5 saat önce ye bence ve şahsi fikrim karbonhidrat ve proteinin dengeli bir karışımı olsun egzersiz öncesi yemeğin. Ama daha iyi bilen hatta profesyonel olan arkadaşlar daha sağlıklı bir menü yazarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 @di spordan 20-30 dk önce bir yemek kaşığı fıstık ezmesi bomba gibi yapar seni. hatta o süreyi 45 dk ya çıkarıp yanına 1 muz + biraz keçiboynuzu pekmezi gömersen barı kemirirsin salonda. tabi fix menü spordan önce americano, sade filtre kahve ya da bir double espresso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 1. dojo nerede onu öğrenemedim. 2. kahve falan ne yapıyor spordan önce. 3. vanilya aroma stokta yokmuş protein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar