Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Mino'nun bujinkan akademisinde ufak çaplı bir eğitim aldım, hem tanışmış olduk. Beyler salonda vücudu iyileştiriyoruz, böyle sporlarda teste tabi tutmak güzel oluyor, tavsiye ederim.

http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-04-25%2022.04.38_zpsabkgdrwk.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

AthleT said:

benim olayım ton balığı badem.
memnunum.
zaten 3 hafta oldu başlayalı.

ton balığı konserve yerine sardalya konserve yi tercih edebilirsin ağır metal yükü çok fazla ton balığının. sardalya bu arada besin değeri olarak mükemmel ötesi bir gıda ağır metal yükü yok gibi bir şey superfood olarak geçiyor zaten.

onu yiyemiyorum ya. onun yerine ton balığı gömüyorum. önce ve sonra.
kahvaltı, ara öğün, kuruyemiş derken ortalama 120 gramı tutturmaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Annem kadar sağlıklı diyet düşmanı başka bir insan daha yok sanırım.

Bir haftadır buradaydı 2 kilo aldım. Revani, kestane şekeri, kara orman pastası, şokotop, pişmaniye, sürekli kızartma, börek, hamur işi, sabahları bol tereyağlı omletler... Bir de gider ayak yine bir sürü yemek, tatlı falan yaptı :(

Şu tatlılar bitsin 1 hafta karb. orucu tutmak farz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

blabla

Mino'nun bujinkan akademisinde ufak çaplı bir eğitim aldım, hem tanışmış olduk. Beyler salonda vücudu iyileştiriyoruz, böyle sporlarda teste tabi tutmak güzel oluyor, tavsiye ederim.

http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-04-25%2022.04.38_zpsabkgdrwk.jpg

Dövdüler mi seni :3
Sosyal ağlarda paylaş

Daha çok yere alma ve no-gi open mat günü olduğu için güreşvari çalıştık. Kimono olsa daha teknik oluyor. No-gi BJJ biraz amelasyon onu ben de kabul ediyorum.

Breakfall tekniği bilmediği için çok hırpalamadık sakatlanma olmasın diye. Ona dikkat ediyoruz. Kafa arkasını yere çarpmak hoş bir durum değil. :)

Faça bozmuyoruz vuruş kullanmadığımız için. Eklemleri bilemem ama :P
Sosyal ağlarda paylaş

Elma bizim Brazilian Jiu Jitsu dersine geldi onun muhabbeti işte. Elma bana göre baya baya fit resimde belli zaten. Ama bizim sporda tekniğin önemi çok büyük. Fitlik yetmiyor :P

Gelin yoğuralım sizi Bujinkan'da... Yediğinize dikkat ederseniz baya kalori de yaktırıyor. Ben istisna ayılardanım.

Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:

kahvaltıya acil çözüm gerekiyor :/

en acil çözüm: bardağa 4 yumurta kır çiğ hüplet, yanına da yulafı 5 dk sütte bekletip corn flakes niyetine ye. Yanına da 1 litre su tamam, hepsi total 5 dk alıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=snqs566G_Zg
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Noob sorusu incoming;

Yeniden basladim ettim iste. Yalniz sikinti su ki atraksiyona baslarken esner halde yorgun halde oluyorum. Artik hafif diyabetik olmaktan midir yoksa enerji saglayacak bisey yemedigimden midir bilmiyorum -ki yulaf unu protein tozu ve sut ve maple syrup'dan ibaretti tukettigim sey.

Neyse esas soru su : baya baya enerji gerektiren aktiviteden once ne yemeli ve ne kadar once yemeli ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...