Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

10 kilo et dünyanın en büyük saçmalaması olmuş tabi ama ben geçen sene karbo kaynağı olarak kinoa kullanıyodum pilav vs yerine. yaza girerken baya fark sağlamıştı.

dimyat diye hatırlıyorum markası.

maş fasulyesi daha iyi degil mi verilere göre ?

http://www.dimyat.com.tr/mas-fasulye_61.html

ama 3.5 tl ye yarım kilo nasıl oluyor lan onu anlamıs degilim. Berbat bişey olsa gerek ki bu kadar ucuz
Sosyal ağlarda paylaş

abi dünyada her şeyde olduğu gibi gıda sektöründe de belli itemlar üzerinde hype yaratılıyor.

Erik çok tutuluyo deniyo fiyatlar fırlıyo. Kinoa çok iyiymiş sağlıklıymış deniyo, target customer fit olma hevesinde olmak insanlar olduğundan şişiriyorlar price tag i.

Bugün iphone bu kadar popüler olmasa 3k gibi rakamlara alıcı bulmazdı. Her şey marketing strategy yani, günün sonunda total revenue yü nasıl arttırız, costları nasıl düşürürüz planları. Greedy corporate world her yerde.

Fiyatından çok nutrition olarak ne sunduğu önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

kinoa yı da promote ediyorlar senelerdir sonuçta tahıl :)
insanlar o kadar cahil ki protein oranı çok yüksek tahıl diye övüyorlar fakat tahılın protein oranı yüksek olanı insan için daha zararlı. veganlar rüya görmeyi bıraksın. protein hayvansal kaynaklardan alınır. yağlar hayvansal kaynaklardan alınır. geriye kalan tek şey sebze. bunların dışında başka hiç bir şey yenmemeli aklınıza ne geliyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

elma said:

bu sabah kendimi şımarttım.

Böğürtlen reçeli ve sütle kaynattığım lapa yulafın üzerine dilim dilim muz ve çilek, üstüne de 3 top nutella. mmmmsss

http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-04-23%2013.19.27_zpsazxh913q.jpg

Kalkanları indirebildin mi bari?

şekerin dibine vurmuşun abi, 3 ü 1 arada olmuş nerdeyse çay şekeri yok ama
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

beyler yari ciddi bir sorum var

makro ve kalori esas ise

sebze meyve ihmal edilmedigini de varsaydigimizda
karbonhidrat gunumun karbonhidratini neyle doldurayim
ve bu sey niye ekmek kadayifi olmasin

Kısa vadede makroları saymak yeterli ama uzun vadede hoş geldin insulin direnci. Skinny fat.

Sosyal ağlarda paylaş

patates, makarna ekmek nisastasi alacaginiza tatli yiyin konulu bir tartisma okuyordum da isyerinde, ondan geldi aslinda aklima

yulaf mesela, ayni nane degil mi ?

protein ve yag neyse de oturtamadim karbonhidrat gunlerimi, olmuyor

yok fiber ye yok zikkimin kokunu ic aman aman kicina kinoa sok diye yazi okumaktan kafam sisti, ne yiyeyim soyleyin
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kadar kasacağına kardiyoyu azcık arttır, yemende biraz daha flexible ol. O kadar detay kasacaksan sonun kötü =)

Bu fitness denen bişey var şimdi, herkes ortaya bi bilgi koyuyo, gelen işine yarayanı alıyo karman çorman ama hiç de karışmıyo. Bu fitness fazla kafa yorarsan sıyırırsın. kullanacaksın, nimetlerinden yararlanıp işini göreceksin. kafayı taktın mı o zaman işin kötü, çok fazla hikmetine şey yapmamak lazım

http://www.youtube.com/watch?v=5MOhFjykSscg4
Sosyal ağlarda paylaş

Kahvaltı atlamadığım zaman (IF) beslenmem yaklaşık 1 yıldır bu şekilde;

50gr yulaf
3 Yumurta
100 gr Lor

50gr Bulgur
125 gr Tavuk Göğsü

50gr Bulgur
125 gr Tavuk Göğsü

50gr Bulgur/Ekmek/Makarna/Bezelye vs...
250 gr Kırmızı Et/Balık/Tavuk Göğüsü

Yanına yoğut, nohut, salata fındık fıstık atıyorum arada. Kafam rahat en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten cok takmiyordum da bu hafta isimi erken bitirdim, ofiste yapacak bisey kalmayinca durduk yere makale okuyayim dedim ve dert aldim :|

aynen if yapiyorum (leangains) ben de, su ana kadar denedim %100 calisiyor dedigim ve aklimda da en rahat ayarlayabildigim program oldu, spor ve dinlenme gunleri makrolarina gonulden bagliyim o yuzden bozmak istemiyorum

kisir ve bulgurun varligini hatirlamam iyi oldu ama ahah sagolun
yapan olmayinca unutmusum

brown rice ivir zivir elitizmine gerek yok diyorsaniz kafaya reset atayim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...