aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sabah olmus la, kahvalti yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yiyip yaticam uyaninca shake+4 yumurta sonra direk spor sonra http://de.myprotein.com/sporternahrung/hurricane-extreme/10615594.html bundan bi shake sonrasina bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 incdarkness said: yiyip yaticam uyaninca shake+4 yumurta sonra direk spor sonra http://de.myprotein.com/sporternahrung/hurricane-extreme/10615594.html bundan bi shake sonrasina bakalim kanka şu markayı merak ediyorum ya, bir sürü çeşidi var. Bi alman arkadaşım toffie/banana bırakmıştı giderken, içimi güzeldi. Alcam gelecek ay parası neyse basıp hollandaya getirticem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 vücut güzelleştiriciler merhaba, Acaba protein için aşağıda olduğu gibi, yediğimiz belli başlı karbonhidratlar için böyle bir liste var mıdır, hem 100 gr ındaki yulaf miktarı, hem glisemix indexi olsa yeter, diğer bilgiler de olsa iyi olur. İbretlik paylaşımda bulunabilecek varsa çok makbule geçer valla. Google amca elimden tutmadı bi yardımcı olmadı kaç tane keywords verdimse. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/top_protein_rich_foods_2013-11-11_22-45-44_middle_zpsmkgykmyd.jpg http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/nuts_and_seeds_information_2014-04-03_15-58-52_middle_zpsow0kgbax.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 oo kabak çekirdeği baya iyiymiş? gömelim paso o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 barbu said: oo kabak çekirdeği baya iyiymiş? gömelim paso o zaman. protein/kalori oranı seni tatmin ediyorsa yapıştır kanka affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 e en yüksek protein kalori oranına sahip üstteki tabloya göre. Ben hep fındık fıstık daha iyi diyordum değilmiş demek ki. Gerçi yağ filan da almak lazım şu güzel yağlardan. totalde fındık daha iyi olabilir belki. 100gr yesen 32.5gram protein alıyorsun. Çok iyi rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi şey yapsana, aktara ya da kuruyemişçiye gidip, bana şöyle güzel yağlardan 20 gram protein olacak şekilde 5 liralık yap de =) Adama matematiğini ver hesaplasın mühendis gibi ehaehhea Tam bi endüstri mühendisliği sorusu, linear programmın problem, multiple objective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hindi Hindi bıktım artık. Gulu gulu edicem valla. Somon eklemek istiyorum menüye ama tr'de satılan somonlar soru işareti diyorlar. Hep norveç çiftlik mahsuluymuş gdo'lu. Doğruluğu var mı ? Yani adam kendi ülkesinde veya avrupa ülkelerinin çoğunda satmıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Salamura somonlar oluyor jambon pakedi gibi paketlerde. Bulabilirsen onlara giriş, üzerlerinde yazıyor zaten ne var ne yok. Bulamazsan ve halihazırdaki somona güvenemezsen de başka balık ye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 aynen, konserve levrek, alabalık vs var ben reyonlarda görüyorum. Ton balığı ve somona tıkılmasan da olur. Hatta herhangi bir balığı alıp pişirip saklama kabında yanında götürme metoduyla çok daha fazla opsiyonun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Cok pahalı salamura somon. :..( Valla ton balıgından da bıktım baska balık yemem somon ve ton dısında kılcıklarla uğraşamam ve miğdemi rahatsız ediyor. Akrep Gral diet.Adam 7 öğün yiyormuş mis gibi cod yiyor adam :( . Kılcıksız löp löp et. The Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 benim olayım ton balığı badem. memnunum. zaten 3 hafta oldu başlayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 hæydaa haftasonu bir gun somon gunumdu, yapmayak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ben balığı dışarıda yiyorum ya, evde pisliğiyle falan uğraşılmıyor. Konserve de pek sevdiğimi söyleyemem. Zaten balığı her öğün yememek lazım; hele ton balığı, somon vs. gibi büyük balıkları. Ağır metal birikir vücudunuzda. Haftada 3 öğün falan yeseniz kafi. Onun yerine kırmızı ete yönelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Az önce hamburger söyledim, yanına da light pepsi sdflkjg. Mis gibi kalitesiz besin. Beynimin aktığı günlerde çok iyi geliyor vücuda kamyon yüküyle carb. sokmak ama keşke sanayide 2 porsiyon köfte yiyeydim geçerken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben de 2 donut yedim sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Amerika'da yaşasam 500 kilo olurum. Hotdog'ı ice tea'ye banıp yer, 2 donut arasına baby ribs dizerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 sabah 4 yumurta + 150 gr yulaf hüplettim. Okula gittim işlerimi hallettim, üstüne sağlam göğüs idmanı girdim çok efektif geçti 10 numara, üstüne yemekhaneden tavuk pilav salata aldım gömdüm, yanına evden getirdiğim 200 gr dana kıymasını supplemente ettim. Şimdi ton balığı gömüyorum gece yatmadan da lor peynirimi yerim mis gibi uyurum. Allahım ne güzel gün, her yönden gains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi şu beslenme olaylarını nerden biliyosunuz ya. acaip tembelim biri elime listeyi versin al şunları ye her gün desin onları yiyeyim ben de hadi bi yardım. bugün mesela sabah bi yumurta bi dilim de yumurtalı ekmek, oglen kuskonmaz patates ve et, akşam 5.30 gibi proteini bol süt. şimdi de fırınta tavuk yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 2 dilim pizza, ustune bi donut daha. YARASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi beslenme konusunda bu forumda benden çok daha bilgililer var. Benim tecrübem/yaklaşımım şöyle: Günde 300-400 gr carb alıp 150 gr proteini geçmeye çalışıyorum gerisini çok takmıyorum. Öğün frekansı ve zamanlaması senin hayat tarzına kalmış. Ama idman sonrası kaliteli bir öğün yemen konusunda herkes hemfikir. Intermittent fasting, günde 10 öğüne bölüp metabolizma hızlandırma gibi taktikler var belli amaçlar için, bunlar hep kendin bilgilenip tecrübe edip vücudunun tepkilerine göre kendine uyarlaman gereken şeyler. Beslenmeyi kendine göre ayarlayabilirsin, bunun için oturup diyetisyen/kimyager/aşçı/doktor edasıyla öğrenmen gerekiyor. Bir önceki sayfada paylaştığım gibi besin değerlerini anlaman lazım yumurtanın neresinde kaç gr ne var, tavuğun 100 gr ında kaç protein var, yulafın 100 gr ında ne kadar carb var gibi. Kendine ufak bir mutfak terazisi edinip işin matematiğini de oturtup bir de dışarda fast food ve kirli yememeyi becerebilirsen bu kadar, gerisinde çok gizemli bir şey yok. Bu süreçte saklama kapları çok işine yarar. Zamanla kendi yemeğini yapmaya alışınca zaten pişirme yeteneklerin de gelişiyor. Çok acayip spor hem doktor oluyosun endokrin sistemi neymiş hormonlar nasıl çalışırmış kaslar nasıl hareket edermiş, glisemik index neymiş vs, hem aşçı oluyosun hem de günün sonunda sağlıklı atletik vücudun oluyor. =) Fikir vermesi açısından aşağıdaki videoya bakabilirsin. Bu işlerle uğraşanlar 3 aşağı 5 yukarı böyle şeyler yiyorlar. Pro değilsen supplementlere para harcamana bile gerek yok beslenmeni güzel yapabiliyorsan. http://www.youtube.com/watch?v=V4I5CJgMZVM logtrig said: abi şu beslenme olaylarını nerden biliyosunuz ya. acaip tembelim biri elime listeyi versin al şunları ye her gün desin onları yiyeyim ben de hadi bi yardım. bugün mesela sabah bi yumurta bi dilim de yumurtalı ekmek, oglen kuskonmaz patates ve et, akşam 5.30 gibi proteini bol süt. şimdi de fırınta tavuk yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Fuar yüzünden öğlen yemek yememenin acısı Steakhouse menu+tvk göğüs ile çıkardım yine de 300 cal deficit var. O lala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 http://galeri2.uludagsozluk.com/304/bence-hamburger-sa%C4%9Fl%C4%B1kl%C4%B1-%C3%A7%C3%BCnk%C3%BC-i%C3%A7inde-et-var_492818.jpg hamburger yiyen vücud güzelleştirmeciler böyle oluyo abi: http://img1.loadtr.com/b-328520-%C3%BCmran%C4%B1yeli_tiki_serkan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Beyler ucuz yollu pratik çözüm buldum yine, kardeşlerimle paylaşayım. Mutfakta köşede duran şöyle bir efes light markalı bira soğutma çantası buldum. Yemekleri bunun içine atıyorum spor çantasını atıyorum idman çıkışı direk gömüyorum, hem sıcak tutuyo hem saklama kabında sızıntı olursa nispeten önüne geçebiliyor. Böyle bir şey işe yarayabilir. Bunların profesyonel 6-7 kutu taşıyabilecek büyüklükte çantaları var, cok ciddiyseniz ve etrafta beslenme çantasıyla gezmek isterseniz o da mantıklı çözüm olabilir. http://www.wwbags.com/uploadfile/20120829050540849.jpg http://www.youtube.com/watch?v=X0Ba7xgKTVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar