elma Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ataşehir'e yakın Balaban34 mü ne öyle bi CF salonu var. Parasını verip kaydolucam, beyler siz orda takılın ben burda kettlebell, olimpik bar ve clean/snatch alanında kendim takılıcam, antrenman sonrası görüşürüz diycem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 8:30+ :https://www.youtube.com/watch?v=hHNlH-d0o18 sonunda kendime literatürden de destek buldum: "I tend to find it ideal to have 3 meals a day, rather than lots of small meals" Samantha Briggs abla da 3 öğün diyosa kafamda soru işareti kalmadı doğru yoldayım. Hep 6-7 öğün yemiyorum üşeniyorum zamanlamaya ve yemeye diye üzülüyodum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 mesela bu bizde yok ama yurtdışında bench+deadlift+squat toplamı 1000lbsyi yani 450kiloya yaklaşmadığı sürece adamlar kendilerine intermediate demiyo yani bizim yaptığımız programlara başlamıyo. önce altyapı yani. her konuda olduğu gibi adamlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Allahsızlığımı gerçekleştirdim. çok mutluyum. tarifi yazayım belki yapıp benim gibi mutlu bi insan olarak hayatına devam eden olur. amme hizmeti bir nevi. şöyle ki; -teflon tavada ufak jülyen parçalar haline getirdiğimiz 300 gr. tavuk göğsünü zeytinyağında bir süre kızartıyoruz. tavuk suyunu verdiği için çok kızarmıyor zaten o yavaş yavaş pamuk gibi oluyor. -tavuklar tam olma noktasına gelmeden 50-100 gr arası bir tereyağını gömüyoruz tavaya. -tereyağı kendini akışına bıraktıktan sonra istiridye mantarı dediğimiz mantarlardan şöyle 2 büyük kök falan -çok ufaltmadan- kesip hazır tereyağı da kıvama gelmişken tavaya atıp biraz karıştırıyoruz. -mantarlar iyice kıvama gelsin diye 5-10 dakika arası bir süre tavanın kapağını kapatıp cozur cozur etmesini dinliyoruz ama arada karıştırın tabi. -akabinde tam bu oldu dediğimiz noktada 100 gr. kadar çeçil peynirini büyük büyük üzerine atıp kapağı tekrar kapatıyoruz. peyniri iyice erittikten sonra buyrun, afiyet olsun. dipnot: şayet güveciniz varsa fırında güveçle yapın bunu tabi. evde güveç yokmuş yarın öbür gün alıp tekrar bir show yemek, muhtemelen bu sefer karides güveç yapıp orgazmın doruklarına ulaşıcam. güveç candır canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 şöyle trainerın varsa kaç ordan, söylemedi deme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 offf o kadar sakat ki olası bir terslikte bir kaç yerini birden sakatlayabilirsin. bizim salonda var böyle bi eleman. adam her şeyi pilates topuyla yapıyor. hiçbir trainer da kalkıp bilader sen napıyosun demiyor. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 moriarty said: mesela bu bizde yok ama yurtdışında bench+deadlift+squat toplamı 1000lbsyi yani 450kiloya yaklaşmadığı sürece adamlar kendilerine intermediate demiyo yani bizim yaptığımız programlara başlamıyo. önce altyapı yani. her konuda olduğu gibi adamlar için. Abi 180 kg deadlift 130 kg squad 140 kilo bench yapan jager gibi bisey oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 SodomVsGomore said: offf o kadar sakat ki olası bir terslikte bir kaç yerini birden sakatlayabilirsin. bizim salonda var böyle bi eleman. adam her şeyi pilates topuyla yapıyor. hiçbir trainer da kalkıp bilader sen napıyosun demiyor. yazık. bildiğini sanan üyeye bişey demezsin çünkü antrenörlük 101 on saat dalaşıyosun sonra ne insanlar var neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 haklısın ya var öyle bi sıkıntı. öyle otorite sahibi biri değilim ama yakın çevremle temel konularda bile yanlış konuşsalar doğrusunu söyleyip kapatıyorum konuyu uzatmıyorum. hayır çoğu insan hak verse bile gidip bildiğini okuyor gerek yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 aynen Killer doğru demiş. Çok çeşit adam var, hele böyle bir ego sporu yapıyorsan toleransın x100 olmalı. Ben bile yanlış form ya da sakat bişeyler gördüğümde uyarmaya hevesleniyorum salonda, sonra vazgeçiyorum. 10 tane teşekkür eden için 1 tane "kardeş sen bilmiyosun bana ahkam kesme" imasını veren insan için hevesim kaçıyor. Herkes bilgisiyle ilerlesin, bilgisine güvenmeyen ya da emin olmayan da hocasına güvensin kendini ona teslim edip ilerlesin bu kadar basit aslında. Ne kadar fiziksel gözükse de bu spor bilgi edinme ve tecrübe kazanma sporu, vücudunu tanıma ve manipüle edebilme yeteneğini kazanmanın yolculuğu. Salonda birinin bilgisini yorumunu istersen sormanda çekince yok, zaten adam işin artizliğinde değilse ve bilgi aktarmaya istekliyse oturur bilgiyi yorumu verir ve argümanlarıyla verir şu yüzden doğru olduğunu düşünüyorum vs diye inandırır seni havada bırakmaz. Ama işin içine artizlikler tripler bilgi yarıştırmacalar girince tadı kaçıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 elma said: şöyle trainerın varsa kaç ordan, söylemedi deme =) no pain no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bu pain falan değil bungee jumping gibi adrenalin şeysi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 incdarkness said: moriarty said: mesela bu bizde yok ama yurtdışında bench+deadlift+squat toplamı 1000lbsyi yani 450kiloya yaklaşmadığı sürece adamlar kendilerine intermediate demiyo yani bizim yaptığımız programlara başlamıyo. önce altyapı yani. her konuda olduğu gibi adamlar için. Abi 180 kg deadlift 130 kg squad 140 kilo bench yapan jager gibi bisey oluyo adamların intermediate kavramı o abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bu dedigin sadece testo bodybuilding icin gecerli falan herhalde :D yapmadim diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 abi bench-squat-deadlift hesapladım da max 240 çıkıyo bıraksam mı sporu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 arkadaşlar ağır kaldırmak marifet değil hareketleri doğru yapmak marifet. Ben gayet göbekliyim unfit durumdayım ama versen sağlam ağırlık (2-3 defa) yaparım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 yaparsın yaparsın sdfsfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 abi siz adam görmemişsiniz ondan böyle sdf yapıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 abi senin gibi çok adam gelip gidiyo salona. ben şöyle güçlüyüm şöyle sikerim atarım diye. beginner işi 50 kg deadlift 30kg overhead press veriyosun veriyosun beli bırakıp gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 kendimden utandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Bizim salona yabancı bir dayı geliyor. Adam 30dk ısınıyor arkadaş. Sadece deadlift yapıyor gidiyor sonra. Başka bir gün de lat pulldown yapıyor ama vücuduyla çekiyor ağırlığı (kalça minderden hafif kalkıyor). 2m boy-en. İlginç tabii. Klasik stronglift, wendler antrenmanlarına da benzemiyor. 1 tane squat rack var ne güzel kimse kullanmıyor diye seviniyordum. Kemer kullanıyor musunuz ? Kullandığım zaman kilolarda artış oluyor. Ama bel zayıf kalıyor diye çok kullanmak istemiyorum. Nedir görüşünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Kemer ben kullanmıyorum ama bence kullanmak şart. Bi de düz taban ayakkabı kullanmak yine en az 10-15 kg etkiliyo arttırıyo. chuck taylor falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 kemeri sadece squat ve deadliftte kullanıyorum oda max ağırlığa yaklaşırken son 2 yada 1 sette kemersiz ne kadar gidebilirsen iyi o kadar ama bele dikkat :3 bu arada o 450kg olayı iyimiş intermediate ı geçmişim gerçi de o ne la öyle türkiyede intermediate yok o zaman fazla :D squat deadlift iyidir gençler aksatmayın hatta ben sırt günü deadlift bacak günü (haftada 2) birinde sumo deadlift ve hack squat diğerinde sadece serbest squat yapıorum gainzler akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bende phata başladım. 1 haftada vucut hemen kendini toparladı. Day 1: Upper Body Power Day Pulling Power Movement: Bent over or Pendlay rows 3 sets of 3-5 reps Assistance Pulling movement: Weighted Pull ups 2 sets of 6-10 reps Auxiliary Pulling movement: Rack chins 2 sets of 6-10 reps Pressing Power Movement: Flat dumbbell presses 3 sets of 3-5 reps Assistance pressing movement: Weighted dips 2 sets of 6-10 reps Assistance pressing movement: Seated dumbbell shoulder presses 3 sets of 6-10 reps Auxiliary curling movement: Cambered bar curls 3 sets of 6-10 reps Auxiliary extension movement: Skull crushers 3 sets of 6-10 reps Day 2: Lower Body Power Day Pressing Power Movement: Squats 3 sets of 3-5 reps Assistance pressing movement: Hack Squats 2 sets of 6-10 reps Assistance extension movement: Leg extensions 2 sets of 6-10 reps Assistance pulling movement: Stiff legged deadlifts 3 sets of 5-8 reps Assistance pulling/curling movement: Glute ham raises or lying leg curls 2 sets of 6-10 reps Auxiliary calf movement: Standing calf raise 3 sets of 6-10 reps Auxiliary calf movement: Seated calf raise 2 sets of 6-10 reps Day 3: Rest Day 4: Back and Shoulders Hypertrophy Day Pulling Power Exercise speed work: Bent over or Pendlay rows 6 sets of 3 reps with 65-70% of normal 3-5 rep max Hypertrophy pulling movement: Rack chins 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pulling movement: Seated cable row 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pulling movement: Dumbbell rows or shrugs bracing upper body against an incline bench 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy pulling movement: Close grip pulldowns 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy shoulder movement: Seated dumbbell presses 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy shoulder movement: Upright rows 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy shoulder movement: Side lateral raises with dumbbells or cables 3 sets of 12-20 reps Day 5: Lower Body Hypertrophy Day Lower Body Power Exercise speed work: Squats 6 sets of 3 reps with 65-70% of normal 3-5 rep max Hypertrophy pressing movement: Hack squats 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pressing movement: Leg presses 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy extension movement: Leg extensions 3 sets of 15-20 reps Hypertrophy pulling movement: Romanian deadlifts 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy curling movement: Lying leg curls 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy curling movement: Seated leg curls 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy calf movement: Donkey calf raises 4 sets of 10-15 reps Hypertrophy calf movement: Seated calf raises 3 sets of 15-20 reps Day 6: Chest and Arms Hypertrophy Day Pressing Power Exercise speed work: Flat dumbbell presses 6 sets of 3 reps with 65-70% of normal 3-5 rep max Hypertrophy pressing movement: Incline dumbbell presses 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pressing movement: Hammer strength chest press 3 sets of 12-15 reps Hypertrophy fly movement: Incline cable flyes 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy curling exercise: Cambered bar preacher curls 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy curling exercise: Dumbbell concentration curls 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy curling exercise: Spider curls bracing upper body against an incline bench 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy extension exercise: Seated tricep extension with cambered bar 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy extension exercise: Cable pressdowns with rope attachment 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy extension exercise: Cable kickbacks 2 sets of 15-20 reps Day 7: Rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Jaegerjaquez said: bu arada o 450kg olayı iyimiş intermediate ı geçmişim gerçi de o ne la öyle türkiyede intermediate yok o zaman fazla :D e öyle olum zaten. trde kaç tane senin gibi adam var ki ahaha. ben noviceim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar