Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Kendime bir beslenme programı hazırladım. Sizce bu program ne derece doğru. eklenmesi ya da çıkarılması gerekenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Sabah kalkar kalmaz.

Düşük insülini arttırmak için bir iki çay kaşığı pekmezin ardından 1 ölçek whey protein içiyorum.

20 dk sonra 1'i sarılı olmak üzere 4 adet yumurta, 100 gram keçi lor peyniri

Saat 10:00
1 adet meyve

Saat 12:00

Çok az yağlı pilav, 250 gram ızgara et ya da hindi eti, Salata

Saat 15:30

orta boy az yağlı ton balığı (lite)

Saat 17:00

100 gr et, salata BCAA amino asit

Saat 18:00 (işten çıkmadan önce)

1 ölçek whey protein (yağsız sütle), 1 dilim tam buğday ekmeği

Saat 19:00 (eve geliş)

Yağ yakmanın yanı sıra Konsantrasyonumu yüksek ölçüde tavan yapmasını sağlayan 2 çay kaşığı nescafe (soğuk su ile..)

Ağırlık çalışması biter bitmez insülin'in artması için 1 tam muz ya da 4-5 adet jelibon, 2 ölçek whey protein, 2 adet BCAA aminoasit

"Insülin yağ yakımını engelleyen ama alınan besinleri acil olarak kaslara taşıyan bir hormondur. Bu sebeple spordan önce mümkün olduğunca aşağıda (yağ yakımı için), spordan sonra ise acilen yükseltmemiz (alınan supplementlerin kaslara hücum etmesi için) gerekir." said:

Eve gelince malesef yemek hazırlayacak vaktim olmuyor. Freelance işlerimden dolayı...

Yatmadan Önce

100 gram lor peyniri, 1 bardak yağsız süt
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ya milyon kere yazilip cizilmistir muhtemelen ama takip eden biri olmadigimdan tekrar sorup tavsiye isticem.

Simdi bel diz sirt sag omuz sakat. Yuruyen enkazim ben. Kilo 105, haliyle zorlamaya gelmiyo hic bi sekilde ama bugun yuzmeye basladim hic sevmememe ragmen ve bunu onumuzdeki 30 gun boyunca hafta ici her gun tekrarlicam.

Salondan ac cikiyorum, eve varmam 1 saat suruyo. O arada ne alayim ? Protein bar ? Protein tozu ?

Kas yapimini ve kas iyilesmesini hizlandiricak biseyler varsa sporcular icin en cok o lazim bana.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Selam,

Ya milyon kere yazilip cizilmistir muhtemelen ama takip eden biri olmadigimdan tekrar sorup tavsiye isticem.

Simdi bel diz sirt sag omuz sakat. Yuruyen enkazim ben. Kilo 105, haliyle zorlamaya gelmiyo hic bi sekilde ama bugun yuzmeye basladim hic sevmememe ragmen ve bunu onumuzdeki 30 gun boyunca hafta ici her gun tekrarlicam.

Salondan ac cikiyorum, eve varmam 1 saat suruyo. O arada ne alayim ? Protein bar ? Protein tozu ?

Kas yapimini ve kas iyilesmesini hizlandiricak biseyler varsa sporcular icin en cok o lazim bana.

eve dönerken yolda bi tavuk, et falan ve sebze al tamamsın
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 ay gibi bir zamanda 106 kilodan 95'e indim. Hergün ya 2 saat kadar yüreüyorum yada 30 dakka koşuyorum. (Daha extra şeyleri vucudum pek kaldırmıyor.) son 7-8 gündür kilo verme olayım feci yavaşladı. Birde kaslarımda yorgunluk başladı, ne yapsam?

(90'ın altına inince spor salonunda fitnessa başlamak planım öncesi zor gibi şimdiki vucumla.)

Edit: vucut topiğine yazıcaktım mal gibi buraya koymuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Both crunchy/chunky and smooth peanut butter are good sources of unsaturated fats. However, crunchy/chunky peanut butter has slightly more unsaturated and less saturated fat than smooth. Smooth peanut butter doesn't have as much fiber in it as crunchy/chunky.

vaaay farki varmis lan, cahil proclamisim ben asdf. sisman oldugum icin farketmiyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...