Soris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 seçkin marketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Selamlar, Kendime bir beslenme programı hazırladım. Sizce bu program ne derece doğru. eklenmesi ya da çıkarılması gerekenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Sabah kalkar kalmaz. Düşük insülini arttırmak için bir iki çay kaşığı pekmezin ardından 1 ölçek whey protein içiyorum. 20 dk sonra 1'i sarılı olmak üzere 4 adet yumurta, 100 gram keçi lor peyniri Saat 10:00 1 adet meyve Saat 12:00 Çok az yağlı pilav, 250 gram ızgara et ya da hindi eti, Salata Saat 15:30 orta boy az yağlı ton balığı (lite) Saat 17:00 100 gr et, salata BCAA amino asit Saat 18:00 (işten çıkmadan önce) 1 ölçek whey protein (yağsız sütle), 1 dilim tam buğday ekmeği Saat 19:00 (eve geliş) Yağ yakmanın yanı sıra Konsantrasyonumu yüksek ölçüde tavan yapmasını sağlayan 2 çay kaşığı nescafe (soğuk su ile..) Ağırlık çalışması biter bitmez insülin'in artması için 1 tam muz ya da 4-5 adet jelibon, 2 ölçek whey protein, 2 adet BCAA aminoasit "Insülin yağ yakımını engelleyen ama alınan besinleri acil olarak kaslara taşıyan bir hormondur. Bu sebeple spordan önce mümkün olduğunca aşağıda (yağ yakımı için), spordan sonra ise acilen yükseltmemiz (alınan supplementlerin kaslara hücum etmesi için) gerekir." said: Eve gelince malesef yemek hazırlayacak vaktim olmuyor. Freelance işlerimden dolayı... Yatmadan Önce 100 gram lor peyniri, 1 bardak yağsız süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Selam, Ya milyon kere yazilip cizilmistir muhtemelen ama takip eden biri olmadigimdan tekrar sorup tavsiye isticem. Simdi bel diz sirt sag omuz sakat. Yuruyen enkazim ben. Kilo 105, haliyle zorlamaya gelmiyo hic bi sekilde ama bugun yuzmeye basladim hic sevmememe ragmen ve bunu onumuzdeki 30 gun boyunca hafta ici her gun tekrarlicam. Salondan ac cikiyorum, eve varmam 1 saat suruyo. O arada ne alayim ? Protein bar ? Protein tozu ? Kas yapimini ve kas iyilesmesini hizlandiricak biseyler varsa sporcular icin en cok o lazim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 105 durmuyorsun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Durmuyorum ama pasalar gibi 105'im abi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 di said: Selam, Ya milyon kere yazilip cizilmistir muhtemelen ama takip eden biri olmadigimdan tekrar sorup tavsiye isticem. Simdi bel diz sirt sag omuz sakat. Yuruyen enkazim ben. Kilo 105, haliyle zorlamaya gelmiyo hic bi sekilde ama bugun yuzmeye basladim hic sevmememe ragmen ve bunu onumuzdeki 30 gun boyunca hafta ici her gun tekrarlicam. Salondan ac cikiyorum, eve varmam 1 saat suruyo. O arada ne alayim ? Protein bar ? Protein tozu ? Kas yapimini ve kas iyilesmesini hizlandiricak biseyler varsa sporcular icin en cok o lazim bana. eve dönerken yolda bi tavuk, et falan ve sebze al tamamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 1.5 ay gibi bir zamanda 106 kilodan 95'e indim. Hergün ya 2 saat kadar yüreüyorum yada 30 dakka koşuyorum. (Daha extra şeyleri vucudum pek kaldırmıyor.) son 7-8 gündür kilo verme olayım feci yavaşladı. Birde kaslarımda yorgunluk başladı, ne yapsam? (90'ın altına inince spor salonunda fitnessa başlamak planım öncesi zor gibi şimdiki vucumla.) Edit: vucut topiğine yazıcaktım mal gibi buraya koymuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ekmeği biraz daha ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 selam, su fistik ezmelerinin 3 turlusu var calve : light, crunchy, smooth. hangisini oneriyorsunuz? yanlis peanut butteri kutu kutu yemiyim. bir de ben bunu alman cavdarina surup yiyorum. baska bisiye mi sureyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 fıstık al rondodan geçir çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 soruma cevap vercek biri olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 lan şaka yapmıyorum cidden aynısı oluyor yani gayet kolay bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 içine azcık bal koyarsan sürülecek kıvamda olur rondodan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 azcık da zeytinyağı damlatacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 peanut butterin yanlisi mi olur olm, anca light belki yagsiz istersen, digerlerini fistik parcalari buyuk veya degil diye, keyfine kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ben bir ara bal badem ceviz dut fıstık fındık ı rondodan geçirmiştim burdur ceviz ezmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sekersiz tuzsuz yagsiz olanini alcan karsilastirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 seker mi koyuyolar orda peanut buttera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Both crunchy/chunky and smooth peanut butter are good sources of unsaturated fats. However, crunchy/chunky peanut butter has slightly more unsaturated and less saturated fat than smooth. Smooth peanut butter doesn't have as much fiber in it as crunchy/chunky. vaaay farki varmis lan, cahil proclamisim ben asdf. sisman oldugum icin farketmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 pratikte fark edeceğini sanmıyorum pek ya sdkfj ve evet şeker var fıstık ezmelerinde (çoğunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Calvede ilave şeker yok. Ben üçünden de alıyorum ya, öyle ahım şahım bi fark görmedim besin değerleri arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ok calve crunchy it is. aslinda en iyi oranlar smoothta var ustunde yazana gore. inaniyor muyuz ustunde yazanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 fıstık ezmesi parcacıklı olur parcalı vucut istiyosan parcalı fıstık ezmesi yicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 o parçalı olan beni acayip baydı ya yiyemedim. migros yer fıstığı ezmesi alıyorum son dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar