SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 o değil karbosuz kas çıkmak mümkünse ben baya yanlış bilgi doluymuşum gg oldum (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ya o konuda çok iddalı konuşmak istemiyorum. kendimde gözlemlediğim karbsız kas yapabiliyorum. ama şu an yağ yakmaya başlıycam ve ona rağmen spor sonrası karbı biraz artırmayı akşam içtiğim sütte yağı azaltmayı düşünüyorum falan. carb cyclinge devam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 WaNTeD said: ya kakao aldım süt aldım karıştırdım ısıtıp bok gibi oldu tatlandırıcı ne koycaz ? tarçın da olmadı süt+kakao, ısıtmadım gayet güzel oldu. ancak yağlı süt fark ettiriyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kac yasindasiniz abi, sut isitilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Tat icin ya isitmayinca igrencti isintinca daha da kotuoldu yagsiz sutle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yarım yaglı icin abi hem tadı guzel hemde yarım yaglı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ben yağsız içiyorum, çok da severek içiyorum. Günde yarım litrem var temiz sdfj Saf kakao sütle kolay karışmaz. Nesquik gibi alıştığınız çikolata tadını da alamazsınız. Bir de kullandığınız kakao'nun yağ oranına bakın da alın kilo vermeye çalışıyorsanız. %20+ yağlı kakaolar var eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bugün çekap yaptırdım idrarda ürik asit limitlerin biraz üstünde çıktı. Doktor protein bazlı beslenme ve az su içmendendir dedi. Günde 2 litre falan içiyorum da en az onu baya bi arttırmak lazım sanırım. Bi 6 ay sonra tekrardan kontrol ettireyim bakalım, şimdilik poroteyin tozundan devam. Fırsatınız varsa sizler de bi kontrol ettirin gençler. Nolur nolmaz. Benimki önemli bi mevzu değil zaten çok yoğun da çalışmıyorum ama ayı gibi yüklenenler var bozmayın makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Günde 2 litrenin yeterli olması lazım. Gerçi çok terliyorsan daha fazla içmen gerekebilir. Protein alma şeklini de gözden geçir istersen. Sadece sudan olduğunu sanmıyorum eğer günde en az 2 litre içiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aquila said: kac yasindasiniz abi, sut isitilir mi. Kışın çok güzel oluyor azcık da şeker ekle Sen yaş kaç sütoğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 axedice said: Bugün çekap yaptırdım idrarda ürik asit limitlerin biraz üstünde çıktı. Doktor protein bazlı beslenme ve az su içmendendir dedi. Günde 2 litre falan içiyorum da en az onu baya bi arttırmak lazım sanırım. Bi 6 ay sonra tekrardan kontrol ettireyim bakalım, şimdilik poroteyin tozundan devam. Fırsatınız varsa sizler de bi kontrol ettirin gençler. Nolur nolmaz. Benimki önemli bi mevzu değil zaten çok yoğun da çalışmıyorum ama ayı gibi yüklenenler var bozmayın makinayı. suyu arttır aynen. günlük protein alımın ne kadar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Akşamları 400-500 gr ızgara et/tavuk/balık yiyorum 80 gr ordan gelir, sabahları sütle shake yapıyorum bi 30 da gr ordan gelse etti 110, öğlen iş yerinde çıkan dandik yemeklerden en fazla 30 gr gelir etti 140. Abur cubur fıstık ezmesi bilmemne en fazla 10 gr da diğer kaynaklardan etti toplam 150. Daha da üstüne çıkmam çok zor. Ha bide spor yaptığım günler spordan sonra da bi shake içiyorum, o da haftada 2 ya da 3. 190 boya 80 kiloyum, limitlerin üstünde bi protein tüketimim yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10488110_1578801882346765_5456772844055240436_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 antrikot 60 olmuş nerden yicez eti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 karb yiyince noluyor peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 you carb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bu kefirin yagsiz olanini bulabilir miyiz marketing de? Geçen muhabbeti geçince deniyeyim dedim çok da fena degilmis. Yemegin yaninda fena olmuyor.Ama yagsiz yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yagsızı napcan kefirin yagı iyidir yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Kefir, torak, smetana, iyice rus olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 kefirle rus ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bi tane rus adam var günde 6lt içiyomuş ordan şeyaptı heralde sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 of ne gaz yapiyodur o ayni evde yasanmaz herifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 WaNTeD said: antrikot 60 olmuş nerden yicez eti :( hindi ye en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Jaegerjaquez said: bi tane rus adam var günde 6lt içiyomuş ordan şeyaptı heralde sfsd dmitry hakkında ne biçim konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar