Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Ben yağsız içiyorum, çok da severek içiyorum. Günde yarım litrem var temiz sdfj

Saf kakao sütle kolay karışmaz. Nesquik gibi alıştığınız çikolata tadını da alamazsınız.

Bir de kullandığınız kakao'nun yağ oranına bakın da alın kilo vermeye çalışıyorsanız. %20+ yağlı kakaolar var eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün çekap yaptırdım idrarda ürik asit limitlerin biraz üstünde çıktı. Doktor protein bazlı beslenme ve az su içmendendir dedi. Günde 2 litre falan içiyorum da en az onu baya bi arttırmak lazım sanırım. Bi 6 ay sonra tekrardan kontrol ettireyim bakalım, şimdilik poroteyin tozundan devam.

Fırsatınız varsa sizler de bi kontrol ettirin gençler. Nolur nolmaz. Benimki önemli bi mevzu değil zaten çok yoğun da çalışmıyorum ama ayı gibi yüklenenler var bozmayın makinayı.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bugün çekap yaptırdım idrarda ürik asit limitlerin biraz üstünde çıktı. Doktor protein bazlı beslenme ve az su içmendendir dedi. Günde 2 litre falan içiyorum da en az onu baya bi arttırmak lazım sanırım. Bi 6 ay sonra tekrardan kontrol ettireyim bakalım, şimdilik poroteyin tozundan devam.

Fırsatınız varsa sizler de bi kontrol ettirin gençler. Nolur nolmaz. Benimki önemli bi mevzu değil zaten çok yoğun da çalışmıyorum ama ayı gibi yüklenenler var bozmayın makinayı.

suyu arttır aynen. günlük protein alımın ne kadar ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Akşamları 400-500 gr ızgara et/tavuk/balık yiyorum 80 gr ordan gelir, sabahları sütle shake yapıyorum bi 30 da gr ordan gelse etti 110, öğlen iş yerinde çıkan dandik yemeklerden en fazla 30 gr gelir etti 140. Abur cubur fıstık ezmesi bilmemne en fazla 10 gr da diğer kaynaklardan etti toplam 150. Daha da üstüne çıkmam çok zor.

Ha bide spor yaptığım günler spordan sonra da bi shake içiyorum, o da haftada 2 ya da 3. 190 boya 80 kiloyum, limitlerin üstünde bi protein tüketimim yok aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...