pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Esh said: Cheap&reliable cheap&reliable tavuk nerde var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 tavuktan daha ucuz yiyebileceğin protein source var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 cok ayib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Nekro said: antibiyotik verdikleri biliniyor evet o konuda sagliga kotu etkileri varmis. Ama tavuktaki estrojenin gyno ya sebep olacak seviyede yuksek olmasini iddaa etmek cok abarti degil mi ? iddia degil diyetisyene gidip ögrendim , kızlarına hormon yerine tavuk yediren anneler varmıs , baska protein kaynaklarına yonelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 DİYETİSYEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 beslenme dediğin böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 tiLi said: DİYETİSYEN evet cünkü internetteki hersey dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abi diyetisyen protein tozu falan da kullanma diyen bi yaratık. doğal yani davuk yeme demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 marketten aldığın ette de tavuktaki kadar östrojen oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Obez olurum yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Esh said: abi diyetisyen protein tozu falan da kullanma diyen bi yaratık. doğal yani davuk yeme demesi. buralarda hiç protein tozu zararlı mı tartışması yapıldı mı lan mrk ettim. ben yıllardan beri kreatininden gainerına kadar her bi supplementi kullandım ama hep zararlı olduklarını düşünerek yaptım. bi süredir diyetiysenle programdayım o da dediğin gibi kesinlikle kullandırtmıyor. ben de diyetiysenle çalıştığım sürece supplemente ara verme kararı aldım. baya da iyi gidiyoruz şuan ama ilerde body building gelişince yine kullanıcam. baya da anlattı zararlarını. yani mantıksız şeyler değil. internette tonla makale vardır da hangisine güvenilir bilmiyorum. kullanan biri zararlı diyince üzerime boşalmazsınız diye özellikle belirttim kullandığımı. yıllardır şu vücut geliştirme olayındayım kürt meselesi gibi bişey burada çok iyi biliyorum. body salonunda biri supplemente laf atsa toplanıp döverler adamı. ama hiç içim rahat olmadı belki 8-9 yıldır ara ara badiyle uğraştım hep de içtim. bi kere doğal peynir altı suyu tozu olsa da bir şekilde toz hale getiriliyor. koruyucu madde ekleniyor falan. şu olay kesin zararlıdır diyorum. mesela gainer içiyorum, saniyesinde 500 gram mısır şekeri çakıyosun. pankreas ne der bu işe hiç bilmiyoruz. aşırı protein alımının kalp gibi büyümemesi gereken kasları da geliştirdiği söyleniyor mesela. valla neden olmasın bilmiyorum? hiç body yapmadan ağır protein beslenmesiyle kas kütlesi koyulabiliyor. ben yaptım vücut analiziyle falan kanıtlı. ne bileyim mrk ettim. dediğim gibi çok içtim içicem de bundan sonra ondan insan gibi cvp verin lan. protein tozuna bok atan alalade biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Abi kola icmiyorum ben, siigaram yok, alkolum az. Bi proteinle iki uc gunde bir preworkout aliyorum. Diyetisyenin "bu zararli" demesindeki en buyuk etken, bazi tozlarin anabolik icermesi. Ee ben zaten insulin kullaniyorum, o da zararli o mantikla bakarsan da ne bileyim. Ama dedigin gibi gainerdaki asiri kompleksler pankreasi zorlayabilir. Proteindeki sikinti en fazla koruyucu olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Esh said: siigaram yok http://imgur.com/sFxiqem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Yaninda iki tane ictim 4 gundur icmiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 işte benim de zarar dediğim o zaten. kalp büyümesi olayı hariç tabi. o ne kadar doğru bilemem. çok diyen var ama internette de var baya. kendi diyetisyenim de dedi. ne bileyim ısıl yolla toz haline getirilmiş uzun süre dayansın diye kutulanmış bişey yüzde yüz masum olamaz bence. ama şu zarar seviyesinde kullandığımız tonlarca şey var. eh bi de bu olsun diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 abi kalp büyümesinin tozla alakası yok :D kasların büyüdükçe kalbin de büyür (kalp de kas sonuçta) o büyüyen kasa daha fazla besin ve kan pompalanması için kalbin de büyümesi gerekiyor işte sporcuların nabzı normal insanlara göre düşük olur zaten ha toza %100 safe diyemem tabi sonucta koruyucu maddeler içeriyor ama dışarda yediğiniz yemeklerden çok daha fazla safe diyebilirim :P bi de merak ettim diyetisyenin neler dediğini supplementler hakkında dalga geçme amaçlı sormuyorum harbi merak ediyorum, kaç tane tanıdığım doktor bile supplementin ne olduğunu bilmiyor onların içinde anabolizan var diyor ahahaha keşke olsa afsd(şakalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ileride -cok dusuk bi ihtimal de olsa- cocugum olursa, milkshake yerine myofusionla shake yapicam, cukulata yerine protein bar yediricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 valla işte bilmiyorum ki abi. sağlıksız gereğinden fazla bir büyüme yaratacağını söyledi tam olarak. anlattı biraz daha da tam hatırlamıyorum. yani haklı olabilirsin ama benim diyetisyen ya da karatay da haklı olabilir bilemiyorum ki. işte şu olay canımı sıkıyor şu tarz şeylerin tam bu doğrudur şu değildir gibi bi sonucu olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 valla işte anlattı yazdım tam detayları da hatırlamıyorum ki baya oldu ısıl yolla işlenmesinin yarattığı zararları söyledi işte kalp olayını söyledi gainer için pankreası üzer dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Pankreasi uzer evet , tip iki diyabete davet gibi bisi o. Hemen google layalim bakalim nelermis proteinin zararlari , merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 iyide kalbin buyumesi kotu birsey degil ki neden oyleymis gibi soyledi acaba diyetisyen. Sporcularin hepsinin kalbinde buyume oluyor vucudun adaptasyonu bu mantiksiz birsey degil ki. ayrica diyetisyenlerin hepsine kafam girsin. Bir tanidik var fazlaca kilolu. Diyetisyene gitmis gecenlerde sordum 900 kalorilik diyet yazmis. Spora falan baslatmistik cocugu salona gidiyordu. ilk aydan sonra birak sporu fazla gelir demis simdi spora gitmiyor. Evlerine ates dussun hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bırak sporu fazla gelir ne demek be burger king'in kadrolu diyetisyeni mi o sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 900 kalori diyete spor fazla gelir. haklı. sadece neden 900 kalori diyet vermiş spor yapan adama onu anlamak güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar