Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Ya yulaf demişken, eti bizim ordaki marketlere yulaf göndermeyi kesti fındıklı mı ne yeni bi ürün çıkaracaklarmış o gelene kadar eskisinden de yollamıyorlar. Var mı istanbulda bu meret, gidip başka marketlere mi bakayım?

yeni paket cikarmislar kutu degilde artik poset gibi. Kipa, Migrosta falan var olmadi doga marka yulaf ezmesi var eti yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

En son tarifimi modifiye ettim.

500 gr lor peyniri
3 muz
100 gr çiğ fındık
Sıvı balıkyağı

Lor peynirini ve muzu bir kavanoza atıp tokmakla dövün
İçine fındıkları koyun isteyen fındıkları da çekip koyabilir. Tane olarak da güzel
En son balıkyağını koyalım karıştıralım.

Besin değerleri:
Lor dan 1000 kcal 70 gr protein geliyor. Karb çok az saymıyorum bile.
3 tane muz 300-400 gr olsa 350-400 kcal bişi eder 70-80 gr karb da ordan gelir.
100 gr çiğ fındık 600 kcal ediyor zaten. Çiğ olması çok önemli kavrulmuşunda mineral kayboluyor direk.

Şimdi balık yağı ne alaka diyecekseniz hem omega 3 için hem de emilimi çok güzel olur bu tarifle. Limonlu balıkyağları oluyor sıvı tadları gayet güzel oluyor. Fındık ta omega 6 düşük diğer kuruyemişlere göre eğer birde balıkyağı eklersek omega6 geride kalmış oluyor ki bu çok önemli her zaman omega 3 ün daha fazlası olması gerek.

Sonuç olarak 2200 kcal a yakın 80-90 gr protein ve bir o kadar da doğal karb üstüne üstlük doğal yağ barındıran bir tarif.

Kilo almak isteyenlere veya bulk dönemindeki arkadaşlara öneririm. Salak salak gainerlara para verip hem cebinizi hem sağlığınızı bozmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Of bunu hazırlaması da ayrı bi çile. Muzları soy bilmemne. Bide peynirle muz... Bilemedim.

Akşam yemeklerinde ızgaradan stir fry a geçtim, tavuğun yanına ne sebze koyayım? Patlıcanları ince ince dilimleyip attım bugün wok tavaya fena değil gibi. Aslında soya filizi bulsam daha iyi sanki
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Of bunu hazırlaması da ayrı bi çile. Muzları soy bilmemne. Bide peynirle muz... Bilemedim.

Akşam yemeklerinde ızgaradan stir fry a geçtim, tavuğun yanına ne sebze koyayım? Patlıcanları ince ince dilimleyip attım bugün wok tavaya fena değil gibi. Aslında soya filizi bulsam daha iyi sanki

brokoli ye. Tam mevsimi hem. Biraz sirkeyle tadi efsane oluyor.

muzlu loru bende yaptim merak edip baya hosuma gitti ya hosmerim mantiginda birsey iste cok garip degil :P
Sosyal ağlarda paylaş

off bugun b.kunu cıkardım. once amele gibi kfc den kovaya girdim tek basıma hayvan gibi yedim. sonra arkadasın doomgunu vardı orada da kola+yaspasta kombosu caktım.
normalde bugun dinlenme gunumdu fakat yemeyi abartınca spora abandım. +5 dk fazladan hızlı tempo kosu ile kendime ceza verdim.lol
fazla yememe ragmen her zaman zorlandıgım setleri rahatlıkla kilo arttırarak yaptım. her ne olursa olsun beslenmeye dikkat abi ben bugun dısına cıktım ama kendimden de nefret ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Muzlu loru denedim bugün, beklediğim kadar kötü çıkmadı. 250 gr lora 1 muz koydum ama 2 tane daha iyi olurmuş aslında. Derken..

Soris said:

yerfıstığı ezmesi aldım

Ne güzel

Soris said:
muzla birlikte karıştırdım

En doğrusu

Soris said:
dürümün arasına sürüp yedim

http://th08.deviantart.net/fs70/150/f/2012/125/1/4/pinkie_pie_is_shocked_by_trildar-d4ykuoq.png
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

off bugun b.kunu cıkardım. once amele gibi kfc den kovaya girdim tek basıma hayvan gibi yedim. sonra arkadasın doomgunu vardı orada da kola+yaspasta kombosu caktım.
normalde bugun dinlenme gunumdu fakat yemeyi abartınca spora abandım. +5 dk fazladan hızlı tempo kosu ile kendime ceza verdim.lol
fazla yememe ragmen her zaman zorlandıgım setleri rahatlıkla kilo arttırarak yaptım. her ne olursa olsun beslenmeye dikkat abi ben bugun dısına cıktım ama kendimden de nefret ettim.

O kadar ağır cezalandırmasaydın kendini naptın :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...