chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu çok hatalı bir tavsiye abi ya. kahvaltı skip yapılmaz. en iyi sindirilen vitaminlerin en çok alınması tavsiye edilen sindirim sabah sindirimi değil mi? sabah yiyin diye yıllardır yırtınıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bu fikrini hangi bilimsel makaleye dayandiriyorsun? Vucut icin total 24 saatte ne yaptigin onemli. Oglene kadar ac kalip buyuk bir ogun yesen tuvalete mi atacak ihtiyaci olan vitaminleri? Naturel vucutcular icin kisa sureli fastingler faydalidir. Surekli degil ama donemsel kullanilabilir. Acligin vucutta bir cok iyi etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hayır alakası yok. Sabah kahvaltı gerekli bir şey değil. Vücudun sana ne zaman yemesi gerektiğini söyler. Sabah karnın acıkıyorsa yine yersin. Beden her şeye adapte olur. Ben mesela sabah kahvaltı etmem fakat son 2 haftadır sabahları meyve yiyesim geliyordu ve yiyordum bugün ama ağırlığa başladım tekrar aç karnına giderim tabi hep. 8 de başladım ağırlığa 9 buçukta filan bitti. Daha bak yeni yicem yemek karnım acıkmamıştı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 allagın 100 gram hindistan cevizinde,fındığında 500-600 kalori nasıl oluyor arkadaş ya? kilo almak için her sabah bir avuç kuru üzüm,badem ve fındık yemeye başladım(hepsinin toplamı bir avuç) calori değerlerini öğrendikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 1 gram yag 9 kalori. Kuruyemislerde de yuksek miktarda yag var. Yalniz omega3 alimini da arttir. Kuruyemisler genelde 6-9 bakimindan zengin ama 3 eksik kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 chrome said: bu çok hatalı bir tavsiye abi ya. kahvaltı skip yapılmaz. en iyi sindirilen vitaminlerin en çok alınması tavsiye edilen sindirim sabah sindirimi değil mi? sabah yiyin diye yıllardır yırtınıyor millet. abi o çok eskide kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Dogrusu ne peki hacit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 al da ne zaman alırsan al dsfkjnskjdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kahvaltıyı atlama gibi hata yapmayın topiği açan da benim lütfen güldürmeyin yani sipastik gibi yiyin o yumurtalarınızı yulafınızı sdf oteldeym gece oda yk şuan topiğe sardırdınız he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Yemek yemeye gerek yok ispatlandi. Nefes al yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Az su lazim unuttum. Gunes alan bir yer bide guzel saksi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://www.bodybuilding.com/fun/sclark46.htm Pardon bizim shannon aciklamis. Shannonnnnnn Bilimsel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://www.workouttrainer.com/system/photos/main_files/000/003/962/original/_MG_7402-copy.jpg?1318280953 Shannon dibine kadar bilim kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 uyanınca iştahsız olanların kahvaltı yapmaya zorlamasına gerek yok kendini. kimse kahvaltı etmesin demiyor kimse. diyor musunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 oyle anlasildi capitan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 geri vitessssssssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 günün en önemli öğünü değil, geri vites değil ha kanuni karşısında genel bi geri vites var 50kg db press abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bugun bir yemek hazirladim cok sahane oldu. evde tahin varmis baya beklemis tabi ustunde 1 cm yag birikmis. Onu doktum kalani da suzdum biraz daha iyice kuru birsey oldu. Sonra ondan 1 tatli kasigi+yulaf+cikolatli on whey+sut. Baya hosuma gitti yerim boyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 valla uyanınca iştahsız olan, uyanınca bi protein tozu çaksın. 20-30 dakka sonra yersiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ceviz+fındık+fıstık+tahinpekmez+bal+süt+yulaf+whey+bitter+creatine atomic bomb recipe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Jaegerjaquez said: ceviz+fındık+fıstık+tahinpekmez+bal+süt+yulaf+whey+bitter+creatine atomic bomb recipe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 oha bu ne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yapayım şunu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sabah 7 de falan koşuyorum genelde, koşmadan bundan patlatsam nolur tili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 patlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar